Öğretmen ve öğrencisi arasında geçen cinsel içerikli mesajlar !!!!

en doğrusu bu bence ailesinden başka hiç kımse sahıp çıkamaz o kıza bundan sonrakı davranışlarını düzeltir ailesının guvenını kazanır unıyede gıder yaptığı hata göz ardı edılırse daha kötü sonuçlarda olabılır hatta ailesıne psikolojık destek alasınıda söylebılırsınz çünkü bu yaşta bukadar saplantılı aşk olmaz

Hocam yapacaginiz tek sey basbakanlik ihbar merkezine bildirmek.BIMER.
Hemen sorusturma acarlar ne ogretmenin ne kizin ne ailesinin haberi olmaz meraketmeyin.sikayet edenin de kimligi gizli tutuluyor.
Bunu yapin gercekten en kolay ve koklu cozum.
O adam artik bu meslege devam etmemeli !!!

Cok mantikli bu.. Ama geri donmeleri biraz zaman aliyor. Yalniz sikayet edenin gizli tutuldugunu biliyorum ama sorusturma icin ortada somut nedenler olmasi gerekmez mi? Dolayisiyla kizin sahitligine ve kanitlarina ihtiyac olacak.

Cok mantikli bu.. Ama geri donmeleri biraz zaman aliyor. Yalniz sikayet edenin gizli tutuldugunu biliyorum ama sorusturma icin ortada somut nedenler olmasi gerekmez mi? Dolayisiyla kizin sahitligine ve kanitlarina ihtiyac olacak.

Somut nedenler olmasi gerekmez.delilleri bulmak ve arastirmak onlarin isi.
Telefon dokumlerini takibe alirlar.
Evini takibe alirlar.bi sekilde ogrenciyle bagini ortaya cikarirlar.ve meslekten ihrac ederler.
Etrafimda birkac kisi BIMERden cok cabuk donus aldi.bu konuda onemsenecektir eminim.

Milli eğitime şikayet edin.
Bimere ne zaman bir şikayette bulunsam sonuç alamadım.

Öğrenciniz için danışman öğretmen ve psikolog en iyi çözüm gibi görünüyor.
Aile işin içine mecbur girecek, böyle bir durumdan usulüyle haberdar edilmeleri gerekiyor diye düşünüyorum.

Böyle öğretmenler utanç kaynağı işte !

Konu sahibi 3 maymunu oynamayacağın için seni tebrik ederim arkadaşım.

Kesinlikle sessiz kalma !

Ailesiyle görüşün muhakkak.Uygun bir dille mevzuya girin.

O öğretmen olacak denyoyu da şikayet edin.

Geçen seneydi galiba öğretmen öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu için 40 yıl yemişti.

Beter olasıcılar!!! müstehak bunları hapise tıkmak.Vereceksin müebbet akıllansınlar.

Görmezden gelmeyip olayın üstüne gittiğiniz için tebrik ederim.
Olay idarî olsa aile duymadan halledilir, ama adlî vaka...
Umarım ailenin tepkisi kızlarına değil de o adama olur ve bu iş kısa sürede sonuçlanır.

Aslinda bu biraz da konu sahibesi ve arkadasi rehber ogretmenin elinde. Aileye olayi acarken ogretmenin yaklastigini, onu kullanmak icin ilk adimi attigini, kandirdigini falan soyleyebilir. Kizinizin sucu yok sonucta anlayacak olgunlukta degil henuz vs cumlelerle tepkiyi diger tarafa kaydirabilir.

Bu adamın bugün bu kıza yaptığı gibi yarın başka bir çocuğu istismar etmeyeceğinin garantisini kimse veremez...

Kızcağız ailesinden bu kadar korktuğuna göre istismarın boyutu 2-3 cinsel içerikli mesaj değil....Bence kızın ailesine durum ne olursa olsun bildirmeniz gerekli.... Bu adamın yaptığı yanına kalmamalı...

Ya bu erkekler bazen ne kadar aciz !
Ay nasıl sinir oldum...
Ailesinin kızı yaşatmayacağını nereden biliyorsunuz ? Belki de kız öyle soyluyor.
Töre filan mı var ?
Ben olsam , annesine söylerdim. Ne olursa olsun. Hayatı öyle de yanacak böyle de.
Üstelik o ş...siz adam başka kızlarında hayatını yakabilir.

Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum.Sizin gibi ilgili,sadece bilgi değil hayatı paylaşan öğretmenleri görmek çok hoş. Ki okul değil dersane öğretmeniymişsiniz.Dershanelerde pek bu kadar öğrencisiyle ilgilenen öğretmene raslayamadım.Ne şanslı öğrenciniz.
Konuya gelince o öğretmeni bir kaşık suda boğasım geldi.Ya sen nasıl gencecik bir kızın saf duygularından yararlanmaya çalışırsın be adam.Öğretmenliği geçtim adamda mı olamadın?!Yazık,günah olay aileye bir şekilde gidecekti o öğretmenin cezasını bulması için.Umarım aile çok tepki göstermez :26:

O pislikle konuşmayı denediniz mi tamamını okumadım mesajların ama ? Bu gibi karaktersiz insanlar korkarlar yaptıklarının bilinmesinden başlarına gelebileceklerden.

Öncelikle öğrencilerinizle bu kadar ilgilendiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Malesef sizin gibi yürekli öğretmenler bulmak çok zor bu devirde.
Rehber öğretmeni işini bilir. Ailesini yumuşatacaktır mutlaka.
Bu bir istismardır. Kız küçük mutlaka ceza almalı ailesininde bunu öğrenip şikayet olması gerekli. O şeref yoksunu insan müstteside cezasını bulacaktır inşallah.
Mesajlaşmalarıda mutlaka kendi mailinizede gönderin. Ne olur ne olmaz deliller kaybolmasın çoğaltın.
Allah çocuklarımızı böyle mahluklardan korusun. Sinirlerim bozuldu sabah sabah

Bu olaydan bağımsız olarak bi şey söylemek istiyorum.
Ailesi madem tutucu, ne ... yemeye böyle bi işe kalkışıyo bunlar.
Whatsapp dan cinsel içerikli konuşmaya cesaret edebiliyo da, iş aileye gelince ne has sönüveriyo o cesaret.
Kusura bakmayın da öğrenciniz de hak etmiş.
Biz de öğretmenlerimize hayranlık duyduk, ama hiç biriyle cinsel içerikli şeyler düşünmedik. Bu ne terbiyesizlik böyle. Bi de 17 yaşında.

Okumaz bu kız, aklı başka yerlerde.

Öğretmeninki ayrı karaktersizlik, hadi kız küçük falan diyosun bi yandan, akıl edememiştir diye düşünüyosun, sen gel kızı evine davet et. Bundan da öğretmen olmaz, hıyar.

her şey bir yana, zaten bi dolu şey yazılmış bununla ilgili, ama benim değinmek isteidğim bambaşka bir konu var burda

böyle pislik öğretmenler oldukça zaten kızını okula göndermek istemeyen ailelere gün doğuyor bak diyor okula gidince öğretmenle kırıştrııyor falan filan
sonra baba bizi okula gönder nah gönderir baba zaten bahane arıyor al sana bahane
çok sinirlendim çok

Gunaydin canim konunuzu okuyunca sok oldum,ogrenci ogretmen iliskisi nereler gelmis.

Yalniz benim anliyamadigim birsey var bu kiz dershaneye gidiyor ve dershaneye gitmedigi zamanlar ailesinin telofonuna mesaj gitmiyor mu ogrenciniz bugun dershaneye gelmemistir diye eger boyle bir mesaj gidiyorsa ailesi neden dershaneyi aramiyor ,benim kardesimde dershaneye giderken cep telefonumuza mesaj geliyordu kardesim ara sira gidemiyordu dershaneye hastalandigi icin dershane mesajla bildiriyordu gelmedigini.

Ergenlik canım. 16-17 yaşlarında ne yasaksa tatlı gelir insana. Ailesinin tutucu değil yakın olması lazım kıza. Baba sevgisi pek yok belliki yaşça büyük birine ilgi duymasından belli.

Ergenlik canım. 16-17 yaşlarında ne yasaksa tatlı gelir insana. Ailesinin tutucu değil yakın olması lazım kıza. Baba sevgisi pek yok belliki yaşça büyük birine ilgi duymasından belli.

Biz de ergen olduk be ebuş O dönemleri atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…