Kızlar şimdi Rehber Hocamız aradı. Yarın aileyi dersaneye davet edip önce kızın evdeki hal ve hareketlerinden konuya girecek sonrada uygun bir uslupla (nasıl olacak bilmiyorum ama ) konuyu açacağız. Dikkatli olmazsak kızı kaybedeceğimizden. Bu konuyu kıza fark ettirmeden öğretmeni meslekten men ettireceğimizden bahsedeceğiz. İnşallah faydalı olur dua edin bize...
Hocam yapacaginiz tek sey basbakanlik ihbar merkezine bildirmek.BIMER.
Hemen sorusturma acarlar ne ogretmenin ne kizin ne ailesinin haberi olmaz meraketmeyin.sikayet edenin de kimligi gizli tutuluyor.
Bunu yapin gercekten en kolay ve koklu cozum.
O adam artik bu meslege devam etmemeli !!!
Cok mantikli bu.. Ama geri donmeleri biraz zaman aliyor. Yalniz sikayet edenin gizli tutuldugunu biliyorum ama sorusturma icin ortada somut nedenler olmasi gerekmez mi? Dolayisiyla kizin sahitligine ve kanitlarina ihtiyac olacak.
Görmezden gelmeyip olayın üstüne gittiğiniz için tebrik ederim.
Olay idarî olsa aile duymadan halledilir, ama adlî vaka...
Umarım ailenin tepkisi kızlarına değil de o adama olur ve bu iş kısa sürede sonuçlanır.
Bu olaydan bağımsız olarak bi şey söylemek istiyorum.
Ailesi madem tutucu, ne ... yemeye böyle bi işe kalkışıyo bunlar.
Whatsapp dan cinsel içerikli konuşmaya cesaret edebiliyo da, iş aileye gelince ne has sönüveriyo o cesaret.
Kusura bakmayın da öğrenciniz de hak etmiş.
Biz de öğretmenlerimize hayranlık duyduk, ama hiç biriyle cinsel içerikli şeyler düşünmedik. Bu ne terbiyesizlik böyle. Bi de 17 yaşında.
Okumaz bu kız, aklı başka yerlerde.
Öğretmeninki ayrı karaktersizlik, hadi kız küçük falan diyosun bi yandan, akıl edememiştir diye düşünüyosun, sen gel kızı evine davet et. Bundan da öğretmen olmaz, hıyar.
Ergenlik canım. 16-17 yaşlarında ne yasaksa tatlı gelir insana. Ailesinin tutucu değil yakın olması lazım kıza. Baba sevgisi pek yok belliki yaşça büyük birine ilgi duymasından belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?