Ogretmen veli?

Hahaha aklıma geldı de yok gülerim ısım olmaz
Allah Allah ne ilginçsin niye gülüyorsun niye kendi kendine flört havası yaratıyorsun ben çocuğumun öğretmenini görünce selamlaşıyorum dersini soruyorum ne bilim beden hocasına sporla ilgili yönlendirme istiyorum falan neyine gülüyorsun?
Sen baya beğenmişsin bu hocayı.

Bence hiçbir anlami yok.
Sürekli gözünü ayırmadan size baktığından bahsediyorsunuz. Yani siz de öğretmene gözünüzu ayırmadan bakıyorsunuz. O da aynı şeyi merak ediyordur.
Okulun içinde dolaşan tüm velileri ben de göz hapsinde tutuyorum vallahi. Çocuklar o an benim sorumluluğumda ve kim ne niyetle orada bilemem. Size özel değildir yani.
Bu cevap da çok mantıklı. Bu devirde haklı ogretmenler.

Merhabalar bir konuya değinmek sormak istiyorm velisi olarak gittim okulda yaklaşık 1 bucuk aydır bu böyle war Olan bsy, bir beden öğretmeni war ve her gttgmde çocuğumu almaya disarda beden dersinde oluyor ilkbaslar anlamadm ama nezaman gtsem.farkttmki çaktırmadan bana bakıyor sürekli gözleri olduğum bölgede yandan bakıyor tuhaf geliyor bana ilk başlar paranoyak oldum ama baktm ki cidden bakıyor rahatsz oldum amacı ne olabilir artik bilmiyorm üstelik evli benm.cocugumun dersinede giriyor anlamadım.ve normalde okula girer beklerdim çocuğumu şimdilerde okulun kapısında bekliyorm ileri taraflara gtmiyorm gtsem.o öğretmene yaklaşmış oliyorum ve çocuklara hem ders anlatıyor hem.bakiyor sormak istedim szce amacı ne olabilir baya baya beni gozetliyor
Acaba o adamda sizin ilginizi çekiyor olabilir mi?
Bu soruyu sorma amacınız bu değildir sizinde evli olduğunuzu varsayarak söylüyorum.
Evlimisiniz bu arada

Son düzenleme:
Sizi beğenmiş desek ne değişecek? Evliymiş üstelik, görmezden gelin bu kadar basit. Neyi öğrenmek istiyorsunuz anlamadım gerçekten.
Beğenilmek hoşunuza gitti diyeceğim ama siz baktığınız için bakıyor olabilir. Siz bakmasanız baktığınız nereden göreceksiniz dimi

Back
X