- 26 Ekim 2023
- 16
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Elif sahiner2323
Yok sormam şahsen rahatsz oluyormBence gozunde canlandirinca sahne bi hoşuna gitti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sormam şahsen rahatsz oluyormBence gozunde canlandirinca sahne bi hoşuna gitti![]()
Bekar görünmek nasıl oluyorGüzel olablrm bekar görünüm zaten
:) Ayyy access bana da bir hoca böyle demişti. Hayatımda gördüğüm en bekar kadınsın diye.Bekar mi görünüyosun ?
Allah Allah ne ilginçsin niye gülüyorsun niye kendi kendine flört havası yaratıyorsun ben çocuğumun öğretmenini görünce selamlaşıyorum dersini soruyorum ne bilim beden hocasına sporla ilgili yönlendirme istiyorum falan neyine gülüyorsun?Hahaha aklıma geldı de yok gülerim ısım olmaz
Bu cevap da çok mantıklı. Bu devirde haklı ogretmenler.Okulun içinde dolaşan tüm velileri ben de göz hapsinde tutuyorum vallahi. Çocuklar o an benim sorumluluğumda ve kim ne niyetle orada bilemem. Size özel değildir yani.
Mesela bana da cok nisanli goruuyosun derler.:) Ayyy access bana da bir hoca böyle demişti. Hayatımda gördüğüm en bekar kadınsın diye.Kaygısız duruyormuşum
Ama beni tanıdığı içindi.
:) Dersten sonra sinemaya gideceğim dediğim içindi bir deMesela bana da cok nisanli goruuyosun derler.![]()
Cantani koluna takiyosan bekarsindir tabii bunu bilmeyen de artik:) Dersten sonra sinemaya gideceğim dediğim içindi bir de
Çantamı koluma takıyormuşum geziyormuşum fırıl fırıl. O yüzden besbekarmışım![]()
Acaba o adamda sizin ilginizi çekiyor olabilir mi?Merhabalar bir konuya değinmek sormak istiyorm velisi olarak gittim okulda yaklaşık 1 bucuk aydır bu böyle war Olan bsy, bir beden öğretmeni war ve her gttgmde çocuğumu almaya disarda beden dersinde oluyor ilkbaslar anlamadm ama nezaman gtsem.farkttmki çaktırmadan bana bakıyor sürekli gözleri olduğum bölgede yandan bakıyor tuhaf geliyor bana ilk başlar paranoyak oldum ama baktm ki cidden bakıyor rahatsz oldum amacı ne olabilir artik bilmiyorm üstelik evli benm.cocugumun dersinede giriyor anlamadım.ve normalde okula girer beklerdim çocuğumu şimdilerde okulun kapısında bekliyorm ileri taraflara gtmiyorm gtsem.o öğretmene yaklaşmış oliyorum ve çocuklara hem ders anlatıyor hem.bakiyor sormak istedim szce amacı ne olabilir baya baya beni gozetliyor
Tabi ki:)Cantani koluna takiyosan bekarsindir tabii bunu bilmeyen de artik![]()
Ya sen farklisin aptal sana sirilsiklam asikEvet haklısınız bende başka veliler de war ama bu böle değil işte farklı
Zaten adam aklında yer etmese gelip buraya konu açmazdı bence de.Acaba o adamda sizin ilginizi çekiyor olabilir mi?
Bu soruyu sorma amacınız bu değildir sizinde evli olduğunuzu varsayarak söylüyorum.
Evlimisiniz bu arada
Kadına iki dakka ego tatmini yaşatmadınız, kalbiniz yok.Zaten adam aklında yer etmese gelip buraya konu açmazdı bence de.![]()
Bekar görünmek önemli.