• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kupakizi555

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
222
-154
13
Bir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandim :D neyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?

Yetişkin bir birey olarak bakışmaya ve günlük bir soruya fazla anlam yüklüyorsunuz, mesleğini alt statüde götdüğü insanlarla muhattap olmayan sığ bir insanla, meslek farkınızı düşünerek nasıl bir gelecek hayal ediyorsunuz acaba. Bence biran evvel ayaklarınız yere bassın, böyle şeylere heves edip elinizdeki işinizden olmayın.

Bir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandim :KK70: neyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
Bence siz baktığınız için acaba niye bakıyor diye bakıyor hiç umitlenme bence 😕

İnsan insana bakar çok fazla şey yapmayın :KK70:

Kendini küçümseme ve davranışları kişisel alma lütfen👍🏻

Öğretmen ve okulda çalışan arasında çokta fark yok aslında
Statü demişlerde
Statü falan yok
Öğretmen bugün gündeliğede gidiyor pazarda limonda satıyor
Konu sahibi sana gelince bilemiyorum aslında
Öğretmen gündeliğe mi gidiyor 😅
O kadar da abartmayın ya 😁 anlıyoruz öğretmenliği kıskanıyosunuz da :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: koptum ya 😅
Ayrıca statü farkı alınan para ile değil kafa yapısı, zeka kapasitesi, okunan üni ve dersler i, kişinin kendi isini geliştirmesi vs ile çok alakalı haberiniz olsun 😅

Öğretmen gündeliğe mi gidiyor 😅
O kadar da abartmayın ya 😁 anlıyoruz öğretmenliği kıskanıyosunuz da :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: koptum ya 😅
Ayrıca statü farkı alınan para ile değil kafa yapısı, zeka kapasitesi, okunan üni ve dersler i, kişinin kendi isini geliştirmesi vs ile çok alakalı haberiniz olsun 😅
Eşim öğretmen bende öğretmenlik yaptım
Kıskançlıktan ölüyorum hiç sormayın
Bu insanların kafası nasıl çalışıyor
Yahu burada yazan şiddet mağduru 3 kadından 2 si öğretmen
Öğretmeni bu ülkede gözünüzde fazla büyütmeyin

Günlük bir muhabbet sadece. Adamın niyeti varsa adım atar bence.

Öğretmen ve okulda çalışan arasında çokta fark yok aslında
Statü demişlerde
Statü falan yok
Öğretmen bugün gündeliğede gidiyor pazarda limonda satıyor
Konu sahibi sana gelince bilemiyorum aslında olabilirde olmayabilirde

Atanamayan öğretmenlere bir seçenek daha ortaya çıkardınız, teşekkürler!

Hemen okullara başvurmaya baslasınlar, sonuçta okulda bir iş, ha sinifta ders anlat ha tuvaletleri temizle, ikisi aynı!

Her mesleğin yeterlikleri, şartları, yetkileri sorumluluklari ayridir, statüler de az çok bu kriterlerden referansla ortaya çıkar.

Her mesleğin hakkını kendine göre vermek gerekir, ögretmene ögretmen hakkı, işçiye işçi hakkı, valiye vali, doktora doktor.....

Temizlik işçisini aşağılamak anlaşılmasın ama statü farkı elbet var.

Ögrtmen olmak için yeter şartlarla temizlik personeli olmak için yeter şartları yanyana düsunebiliyor olmaniz ilginc.

insanlar üzerine yatirim yaptiklari kadar deger verirler kavramlara.

Altın yüzük almak için 10bin tl verisin o yüzügü itinayla korursun. 10 liraya bijuteri yüzük alırsın aynı özeni ona göstermezsin.

Mesleki yatırımlar da böyle.

Bir meslek sahibi olmak icin yillarca üniversite okumak gerekiyorsa sinavlar vs'ler sonucunda işin başına geciliyorsa insanlar o mesleğe daha fazla saygı duyarlar, statü burdan doğar.

Bu insani deger veya statü farkı değildir.

Mesleki statüdür. Umarim bu ayrimi anlatabildim.

Bu konuda asıl Soru ;ilişkilerde statü farkı önemli mi? Ne kadar önemli vs vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X