tüm ama tüm yorumları okudum,bir sürü alıntı yaptım yorumlarınızdan ama sonradan sildim zaten herkes farkında diye konu sahibi.
ben statüdür,meslektir, eşitliktir vb konuya hiç girmeden tamamen sizin anlattığınızı yorumlayacağım. bence sizinle muhabbet etmeye çalışmamış, bana ısrarla bakan birini görsem gerilir ve bundan kaçınmak için o an ortamla ilgili bir soru sorarım o kişiye. bence o bey de bu amaçla sizinle diyalog kurmuş.
ilişkiniz olur veya olmaz bilemiyorum ama anlattığınız kadarıyla size ilgi duymuyor.
ayrıca üslubunuz çok yanlış,bazı tek tük yorumlarda size hak veriyorum ,fazlaca aşağılayıcı yorumlar da almışsınız,bunun için üzgünüm.
ama genel tavrınız dalgacı, biraz lakayt ve saygısız,özür dilerim...
buranın hanımlarını yıllardır bilirim. üslubunca yaklaşana aynı şekilde seve seve yardımcı olurlar.
siz size söylenenlere kulak tıkayıp ısrarla kendi fikrinizi üsteleyip (mantık dışı bir şekilde) agresif davrandığınız için konu gerilmiş biraz.
çoğu üyeye katılıyorum,devlet kurumlarında bu tarz şeylerden dolayı kolaylıkla mesleğinizden olabilirsiniz,ilgi duymak kötü bir şey değil,insancıl bir şey evet. ama her şeyin bir yolu yordamı vardır.
biraz daha kendinizi frenleyerek gözlem yapın inatla devam etmek istiyorsanız eğer , ne başkasına laf vermiş olursunuz ne de kendi öz saygınızı yitirmiş olursunuz...
naçizane fikrim