- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Kupakizi555
Yaşlı bakımı mezunusunuz sanırım. Siz okulda kalın. Bu atarlı giderli üslupla yaşlı bakmayın. Sinirinize hakim olamıyor gibisiniz.Bunuda anla o zamannn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlı bakımı mezunusunuz sanırım. Siz okulda kalın. Bu atarlı giderli üslupla yaşlı bakmayın. Sinirinize hakim olamıyor gibisiniz.Bunuda anla o zamannn
Bakın gene begenmedi
Allah'ın salağı seniEvet ya, şey değil mi o? Hayat üniversitesi (!)
Eki eki
Noldu bozuldun mu yaslilarlada çalıştım ben kafanı yorma senYaşlı bakımı mezunusunuz sanırım. Siz okulda kalın. Bu atarlı giderli üslupla yaşlı bakmayın. Sinirinize hakim olamıyor gibisiniz.
Ay nihayet.Bunuda anla o zamannn
Üslubumda bir şey yok beni assagilayanlara bizde ortam boyleMesleğinizi yapıyor olsanız sizin üslubunuzda olan insanları yanınızda çalıştırır mıydınız? Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Mune abla bizi etiketlemeyin şikayet edin geçin dedi... Etiket çok olunca yetisemiyorlarmis
Konuyu baştan sona takip ettiniz mi ? Etmediğiniz düşünüyorum. En sonunda çileden çıkarttılar beniAy nihayet.
Hizmetli olduğunuz için değil, o beyfendi bu kötü üslubunuzdan dolayı yaklaşmaz size. '' Ben herkese böyle değilim, hakedene. '' yaklaşımınız da yetmez. Adam korkar yanında gezdirmekten, kime ne yapacağınız belli olmuyor.
Çoştu koşuyor artıkMune abla bizi etiketlemeyin şikayet edin geçin dedi... Etiket çok olunca yetisemiyorlarmis
Sürekli kafa açma yapan yorumlarda şikayet ediliyor bilginize!
Allah'ın salağı seni
Lisedeyken hobi olarak öğretmenlerime aşık olurdumBenimde fen bilgisi öğretmenim vardı
Evlenip iki çocuğum olduktan sonra çarşıda denk gelmiştim eşim yanımda resmen öğretmenin önüne atlamistimöğretmen genç olsa sorun yasardikda babam yaşında ya şükür sorun etmedi
![]()
bölümünüzde tek öğrenci miydiniz nasıl belli olacak kimlik?mesela ben turizm lisans mezunuyum tanıdınız mı şıppp diye?Kimliğimimi belli ettirxeksiniz bana
Hayırlısı olsunBir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandimneyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
Ettim. Buraya konu açıyorsanız o kadar olumsuz yorumu da göze alacaksınız. İnsanlar hakaret etmemiş, ama maşallah siz yardırmışsınız. Daha yaşınız da genç, farklı bölüm okumayı düşünmez misiniz? Çok fevri birisiniz, yaşlı bakmak zordur.Konuyu baştan sona takip ettiniz mi ? Etmediğiniz düşünüyorum. En sonunda çileden çıkarttılar beni
Senide anan dogurmamis sicmisPrezervatif kullanımının neden bu kadar önemli olması gerektiğine ciddi bir örneksin.
Kibledim.
Keşke annen o gece basım agiriyor deseydiPrezervatif kullanımının neden bu kadar önemli olması gerektiğine ciddi bir örneksin.
Kibledim.
Benimde bir tarih öğretmenim vardi.Lisedeyken hobi olarak öğretmenlerime aşık olurdum![]()
annem 10 yıldır eşimle ve benle yaşıyor şükrettim bakımevine vermediğime ya bu tür insanların eline düşseydi ?Yaşlı bakımı mezunusunuz sanırım. Siz okulda kalın. Bu atarlı giderli üslupla yaşlı bakmayın. Sinirinize hakim olamıyor gibisiniz.
Bunuda anla o zamannn
Ya bı sie atacak bı bok bulamadınız şimdide mesleğimden yürüyorsunuz gevsekler sizi ya gerçekten skldm artık kötü yorumlardan konuyumu kapattiriyolar napiyolarsa yapsinlarannem 10 yıldır eşimle ve benle yaşıyor şükrettim bakımevine vermediğime ya bu tür insanların eline düşseydi ?![]()