Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunuda anla o zamannn
Ay nihayet.

Hizmetli olduğunuz için değil, o beyfendi bu kötü üslubunuzdan dolayı yaklaşmaz size. '' Ben herkese böyle değilim, hakedene. '' yaklaşımınız da yetmez. Adam korkar yanında gezdirmekten, kime ne yapacağınız belli olmuyor.

Ay nihayet.

Hizmetli olduğunuz için değil, o beyfendi bu kötü üslubunuzdan dolayı yaklaşmaz size. '' Ben herkese böyle değilim, hakedene. '' yaklaşımınız da yetmez. Adam korkar yanında gezdirmekten, kime ne yapacağınız belli olmuyor.
Konuyu baştan sona takip ettiniz mi ? Etmediğiniz düşünüyorum. En sonunda çileden çıkarttılar beni

Benimde fen bilgisi öğretmenim vardı 🤗

Evlenip iki çocuğum olduktan sonra çarşıda denk gelmiştim eşim yanımda resmen öğretmenin önüne atlamistim :olamaz: öğretmen genç olsa sorun yasardikda babam yaşında ya şükür sorun etmedi 🤭
Lisedeyken hobi olarak öğretmenlerime aşık olurdum 😂😂😂

Bir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandim :KK70: neyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
Hayırlısı olsun

Konuyu baştan sona takip ettiniz mi ? Etmediğiniz düşünüyorum. En sonunda çileden çıkarttılar beni
Ettim. Buraya konu açıyorsanız o kadar olumsuz yorumu da göze alacaksınız. İnsanlar hakaret etmemiş, ama maşallah siz yardırmışsınız. Daha yaşınız da genç, farklı bölüm okumayı düşünmez misiniz? Çok fevri birisiniz, yaşlı bakmak zordur.

Bence de boşuna umutlanmayın. Öğretmenin çay var mı demesinden muhabbeti nasıl buraya çektiniz anlamadım. Ki okulda öğretmenler, idareciler ve yardımcı personel muhabbet içindedir zaten. Sohbet de edilir, kahkaha da atılır. Altında bi şey aramak yersiz olur.

Yaşlı bakımı mezunusunuz sanırım. Siz okulda kalın. Bu atarlı giderli üslupla yaşlı bakmayın. Sinirinize hakim olamıyor gibisiniz.
annem 10 yıldır eşimle ve benle yaşıyor şükrettim bakımevine vermediğime ya bu tür insanların eline düşseydi ? :kızgın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X