- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Kupakizi555
İçinden harun abi çıktıAnaam tövbe yareppi o ne küfürler gıızzz iyi bi yorum yaptığım üyeler hep pişman ediyo sağolsunlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinden harun abi çıktıAnaam tövbe yareppi o ne küfürler gıızzz iyi bi yorum yaptığım üyeler hep pişman ediyo sağolsunlar![]()
Ağzım açık kaldı vallahİçinden harun abi çıktı![]()
Bi rahat takıldığımız kk var, buraya da geliyor sağolsunlar.İçinden harun abi çıktı![]()
Kk olarak bu gece topluca gusül alıyoruz hadi bakimMune abla pis pis şeyler söylüyor konu sahibi. Yok yere travma sahibi oldum. Ben bu saatten sonra kocama nasıl "sadece kadınlar var gözüme erkek yazısı bile değmiyor" diyeceğim? Bir bak abla ne olursun elim ayağım titriyor. Bir şeyler yapacakmış, pis şeyler.
Mahmut Abiye alışmıştım ben, Harun'u sevmedim.İçinden harun abi çıktı![]()
Ben böyle bişeyi iki senedir üyeyim ilk defa gördümAğzım açık kaldı vallah
Kk olarak bu gece topluca gusül alıyoruz hadi bakim![]()
Kk olarak bu gece topluca gusül alıyoruz hadi bakim![]()
Ekşici diycem ama onlar terbiyeli bu kesin inciciBi rahat takıldığımız kk var, buraya da geliyor sağolsunlar.![]()
Nikah da tazelemek lazım. Sonuçta fiilen olmasa da namusumuza sözlü olarak göz dikildi. Nikah düşmüş olabilir.
Ben bekarım sen kendini düşün adama abdestsiz sarılma sakınNikah da tazelemek lazım. Sonuçta fiilen olmasa da namusumuza sözlü olarak göz dikildi. Nikah düşmüş olabilir.
Umarım erkektir ya bir kadının böyle davranıp konuşacağını düşünmek istemiyorum öğretmen beyefendi sadaka versin shhsfhjBen böyle bişeyi iki senedir üyeyim ilk defa gördüm
Buraya hergün aynı mahmut gelmiyo ya bugun gelen harunmuşMahmut Abiye alışmıştım ben, Harun'u sevmedim.![]()
Gülseren Buğdaycıoğlu 1.800TLben bu sarsıntıyı atlatamam
psikolog masrafım bu üyeden tahsil edilsin
Koronadan dolayı genelge yayımlandı. Hemen hemen tüm kamu kurumlarında yasak. Çay ocaklari kapalı yani. Odanda kahve makinası ile su ısıtıp içersen kimse bir şey demez. Ama çay ocalari kapandı.Cay kahve neden yasak olsun. Kusura bakmayin burayi anlayamadim. Turkiye'de okullarda boyle bir yasak mi var???
Ben bekarım sen kendini düşün adama abdestsiz sarılma sakın![]()
ayıplı kelimeler söyledi
beylerimiz dememiştir belki onları bize
ben artık yüzüne nasıl bakarım sevdiceğimin
ilişkimi bitirdi
![]()
Erkekse ve erkek öğretmene aşık olduysa sıkıntı daha da büyük jdkdkdjjdUmarım erkektir ya bir kadının böyle davranıp konuşacağını düşünmek istemiyorum öğretmen beyefendi sadaka versin shhsfhj
20 liraya dert dınlenırben bu sarsıntıyı atlatamam
psikolog masrafım bu üyeden tahsil edilsin