Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ogretmenle sinifsal fark olarak değerlendirildi. Bu uslup cok baska bence kimseyle olmamali. Ogretmenle degil sadece.
ama bu davranisinin sinifiyla ilgisi yok
konuyu açış yazısında anlaşılıyordu zaten herşey .o yüzden ben de dahil çoğu üye olmaz dedi.Mesela dayım avukat yengem lise mezunu .Amaa yengem de ailesi de oturmayı kalkmayı konuşmayı tartışmayı bilen insanlardır.konunun başını tekrar okuyun hak vereceksiniz kızan olmaz diyen üyelere

Eneeeeee kiiiiiizzzz ... O zaman bu bir bey hatta çaycı bir bey ve hanım bir öğretmene aşık olmuş bize gelip akıl danisiyor kadın olarak ne düşünüyoruz diye 🤔🤔🤔

Ama o küfürler aklımdan çıkmıyor lanet olsun sebebi neydi ki????
Sen bebişe dikkat et canım o küfürleri hissetmesin 😂

Yürek yemiş diyorum ya bi kadın gazabına uğrasın bi daha küfürü reel hayatta bile etmezEn Büyük KK

konuyu açış yazısında anlaşılıyordu zaten herşey .o yüzden ben de dahil çoğu üye olmaz dedi.Mesela dayım avukat yengem lise mezunu .Amaa yengem de ailesi de oturmayı kalkmayı konuşmayı tartışmayı bilen insanlardır.konunun başını tekrar okuyun hak vereceksiniz kızan olmaz diyen üyelere
Ceycey günah keçisi de sen olacaksın .d konu sahibi şuan parmak aralarını kaşıyor

Yok yok.

Bundan bir kac sene önce bi konu açıldı burda.

Kız küçük. Kv evinde yaşıyor. Ama cümbür cemaat yani kp var kayınbiraderler girla evde.

Neyse bebeği gece cırlıyormuş kocasi da kızıyormuş çocuk ağlayınca . E bütün odalar da doluymuş. Başka odaya gidemiyormuş. Ne yapacağını sordu burda.

Ben de kocasını suçlayıcı yazdim. Paşa bey ya ev açacak ya da o sesi dinleyecek. Kalksın 2 pışpış da o yapsın yazdimm

O da bana dünyada olmayan şeyleri yazdı. 40 sene düşünsem akıl edemezdim. Aynı bu konudaki gibi.

Tabi benden başka birçok başka arkadaş da nasiplendi.

Yani inanın burdaki o yorumlara beğenmedim bile atamadım.

Yani beğenmedim butonuna basmam demek onları okuduğum anlamına geliyor diye onu bile yapamadım.
Ahhahah, keşke gıymatlı kocasına cırlayaymış, yaşam kalitesi artarmış.

Yok yok.

Kız küçük. Kv evinde yaşıyor. Ama cümbür cemaat yani kp var kayınbiraderler girla evde.

Neyse bebeği gece cırlıyormuş kocasi da kızıyormuş çocuk ağlayınca . E bütün odalar da doluymuş. Başka odaya gidemiyormuş. Ne yapacağını sordu burda.

Ben de kocasını suçlayıcı yazdim. Paşa bey ya ev açacak ya da o sesi dinleyecek. Kalksın 2 pışpış da o yapsın yazdimm

O da bana dünyada olmayan şeyleri yazdı. 40 sene düşünsem akıl edemezdim. Aynı bu konudaki gibi.

Yani beğenmedim butonuna basmam demek onları okuduğum anlamına geliyor diye onu bile yapamadım.

Paşa bey kendisi açmış konuyu tabi kızar:))

Bu arkadaşı savununlar bu mesajı iyi okusun
Kendime ayrılan payı alırsam eğer cevap vermek isterim, elbette üslup yanlış.. küfür değil ilk hakaret ettiğinde de yazdım bunu kendisine. Yalnız kendi adıma şunu düzeltmek isterim. Burda konusahibini savunma değil, mesleğinden ötürü kişiyi acımasızca aşağılayanların tavrı hoşuma gitmediği için fikrimi beyan ettim. Bu küfürlerin savunulacak bir yanı yok zaten. Ki insanları hor görme, aşağılama, küfür, vs. bunlar ben de aynı itici etkide...

Şaka bir yana siber suçlarda da ciddi cezalar var artık. Sosyal medyada kişi tespiti çok daha kolaylaştı.

erkek arkadaşım bilgi işlemci. çoğu zaman iki parmak oynatmaları yetiyor bulmaya.
yani ancak bu işi bilip kendini iyi saklayabilecek biri olsun da uğraşılmasın.
o da bu tip forum siteleri için zor.

Yok yok.

Zeki kadınlara hayranım. Ben düşüncenizi çok beğendim çok mantıklı davranmışsınız.
Küfür hakaret ne bileyim cinsiyeti olmayan kavramlar ne kadına ne erkeğe yakışmıyor. Seviye yerlerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X