- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
- Konu Sahibi simonskitty
-
Kendi ilkokul öğretmenimden nefret ediyorum hala bu sebeple. Üstelik ben de bir öğretmenim. Aynı zamanda bir anneyim de. Artık bu eski kafa dayakçı öğretmenler ya işi bırakmalı ya da değişimi kabul etmeliler. Yani gidin ve konuşun. Tavrı nasıl saçma biliyorum ama açıklaması neymiş. Duruma göre müdürle görüşürsünüz. La havle…Iyi akşamlar. Bu sene kızım ilkokul 1. Sinifa başladı. Alışmaktan biraz zorluk çekiyor. Ödevleri yapması sabah kalkması arkadaşlarıyla iletişimi epey zorluyor kızımı. Bugün de laf arasında öğretmenin sinirlenip herkesin eline vurduğunu hatta kızım elini çekmesine rağmen elini çevirip özellikle vurduğunu söyledi. Direk ogretmenle mi konuşmalıyım ne yapmalıyım sinirlerim çok bozuldu. Tam detayli da anlatmadı kızım. Ogretmeni mi değiştirmeli müdüre mu gitmeli?
Çalıştığım için anneleri pek tanımıyorum sadece sınıf annesini tanıyorum. Ogretmen WhatsApp grubu kurmadı. Veliler arasındakinde de sadece bilgi paylaşımı yapılıyor tek tarafli.Sınıftan tanıdığınız bir veli varsa ona sorun belki okula gitmemek için söylüyor olabilir. Eğer ki doğruya Allah kahretsin böyle öğretmenleri
Evet ben de biraz araştırma yaptım bu bilgiye rastladım. Ogretmen eliyle hızlı bir şekilde vurmuş kızımın dediğine goreKanunda :Öğretmenin çubukla öğrencinin eline vurması, kamu görevinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanarak 'silahla' basit yaralama suçunu oluşturur.Şikayet edin asla sessiz kalmayin.
Biz de tecrübeli ogretmen diye sevinmiştik. İlkokulda özel okula vermek çok mantıklı gelmemişti o yüzden devlet okuluna verdik. Acaba özele versek daha mı iyiydi diye düşünmeden edemiyorumKendi ilkokul öğretmenimden nefret ediyorum hala bu sebeple. Üstelik ben de bir öğretmenim. Aynı zamanda bir anneyim de. Artık bu eski kafa dayakçı öğretmenler ya işi bırakmalı ya da değişimi kabul etmeliler. Yani gidin ve konuşun. Tavrı nasıl saçma biliyorum ama açıklaması neymiş. Duruma göre müdürle görüşürsünüz. La havle…
Yani nasıl ogretmen oluyo bu insanlar anlamiyorum tahammül sınırları bu kadar dusukseOkul açıldı da ne oldu bu öğretmenlere yahu bu burdaki 2. şiddet konusuinsan el kadar bir bebeye neden vurur akllım almıyor
Asırı geriliyorum bu tarz durumlarda.Sayet o sınıfta bulundurmak istemiyorsanız mebimin numarasından sikayet ile ilgili bilgi alin isterseniz.Sınıf degisikliği olmayacak ise öğretmenle konusup uyarmak lazim.Gecen de böyle bir konu daha vardi öğretmen tokat atmis! Sanirim benim cocuguma atsaydi ayni tokati önce yerdi sonra sikayet ederdim.Deliriyorum resmen.Gelismeleri paylasirsaniz sevinirim nasıl bir tutum sergilenecek merak ediyorum.Evet ben de biraz araştırma yaptım bu bilgiye rastladım. Ogretmen eliyle hızlı bir şekilde vurmuş kızımın dediğine gore
özelde yapması imkansız gibi bir durum. Yalnız devlette de harika öğretmenler var. Ben kesinlikle genç öğretmenlerden yana tercih kullanırdım çünkü eski eğitim sisteminde (beş on yıl öncesine kadar) dayak vardı. Düşünün ben anadolu lisesinde okudum orda bile vardı yani. Övünülen bir durumdu hatta. Disiplinli korkulan öğretmen olunuyordu.Biz de tecrübeli ogretmen diye sevinmiştik. İlkokulda özel okula vermek çok mantıklı gelmemişti o yüzden devlet okuluna verdik. Acaba özele versek daha mı iyiydi diye düşünmeden edemiyorum
Önce olayı tam anlasa daha iyi sanki.Gidip o öğretmenin yakasından tutup tokadi patlatin.Valla ben öyle yaparım.1. sınıf.ogrencisine okulu sevdirecegine nefret ettiriyrlar.Baska bir anne daha yazmışti.Ne oldu bu öğretmenlere
Evet diğer konuyu da okudum şimdi. Diğer verilerle konuşmak yerine once ogretmenle birebir konuşmak daha mantıklı geldi bana. Diğer veliler tarafından dedikodu gibi kulağına giderse daha kötü olmaz mı? Bir de tabi öğretmenin tutumu sonrasında kızıma davranışı nasıl olacak bilmiyorum. Her halükarda yarın kendisiyle gorusucem. Sonra gerekirse müdürle ve diğer verilerle de..Bu hafta aynı içerikten 2. konu .
Diğer velinin düştüğü hataya düşmeyin önce başka bir veliyle konuşup teyit ettikten sonra gidin konuşun ve direk müdüre çıkın.
Nedir bu böyle ?
Evde annesinin babasının dokunmaya kıyamadıgı çocuklara öğretmen ne hakla vurabilir ?
Cetvel değil eliyle vurmuş ama ne farkeder ki..Ya neolitik çağa mı döndük nedir cetvelle ele vurmak?
Ya kıyamam gerçekten. Ben okurken öyle çok dayak yemedim ama aklıma cetvelle elimize vuran öğretmenim geldi hemen çağrışım yaptı demek ki. Bir defa oldu bu olay hem de birinci sınıfta ama halen daha unutmamışım bu anımı.Cetvel değil eliyle vurmuş ama ne farkeder ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?