- 4 Ekim 2012
- 16.984
- 33.514
- 798
- Konu Sahibi simonskitty
-
İstese üstünkörü geçebilirdi, sene sonunda da patlatırdı sözlü notlarını yüksek nota itiraz eden olmaz nasılsa.Bizim öğretmen de hep bize “ ben sevmesem sizleri niye çenemi
Yorup ders anlatayım , senelerimi harcayayım “ ( sanki bunları hayır için yapıyor, maaş almıyor )
Çocuk bazen uydurur. Veli, arkadaşları falan doğrulayın.Iyi akşamlar. Bu sene kızım ilkokul 1. Sinifa başladı. Alışmaktan biraz zorluk çekiyor. Ödevleri yapması sabah kalkması arkadaşlarıyla iletişimi epey zorluyor kızımı. Bugün de laf arasında öğretmenin sinirlenip herkesin eline vurduğunu hatta kızım elini çekmesine rağmen elini çevirip özellikle vurduğunu söyledi. Direk ogretmenle mi konuşmalıyım ne yapmalıyım sinirlerim çok bozuldu. Tam detayli da anlatmadı kızım. Ogretmeni mi değiştirmeli müdüre mu gitmeli?
Ve ondan bir farkınız olmadığını herkes öğrenmiş olurduÇocuk bazen uydurur. Veli, arkadaşları falan doğrulayın.
Ben barbar olacağım bu konuda. Yaşken eğilmesi gereken ağacı şiddetle yoğuruyorsa defolsun. İnsan yetiştirdiğini bilememiş. Onlarca kalbi güzel öğretmen adayı var. Kötü bi laf biliyorum ama ben gider sınıfın ortasında patlatırdım suratına öyle değil böyle dövülür diye.
Üstünkörü geçiyordu zatenİstese üstünkörü geçebilirdi, sene sonunda da patlatırdı sözlü notlarını yüksek nota itiraz eden olmaz nasılsa.
Öğretmenlik gibi empati yeteneği yüksek olması gereken durumlarda laftan anlayacağını pek sanmam. Mevzu çocuğum, çocuklarımızsa çarparım. Ki bi daha yapmamayı öğrensin. Ondan farkımı anlayacak, el insaf idare aksiyon alacak diye en az 30 çocuk şiddet eğilimli mi büyüsün?Ve ondan bir farkınız olmadığını herkes öğrenmiş olurdu
Benim ilkokul öğretmenim iyiydi çok şükür. Eğer böyle yapsaydı ve bana telefon nosunu verseydi arar ve içimdekileri kusardım. Ne berbat öğretmen olduğunu anlardı belki de vicdan azabıyla yaşardı.Ben de sıra dayağında elimi çekmiştim az gelmişti cetvel yanımda ki arkadas vurmadınız çekti elini dedi diye tekrar vurmuştu
Hakkımı helal etmiyorum
Bir öğretmen vardı kulağımıza anahtarlık takar zıplamamızı isterdi
Sonra sobanın yanında bekletirdi ceza olarak
Düşünün sıcaktan önlüğün düğmeleri eriyecek hale gelirdi
Kafamızı tahtaya vuran mı ararsınız
Sırayla tokat atan mı
Hepsınden nefret ediyorum
Sıra dayağı atan öğretmen gecen annemle karşılaşmış telefon numarasını vermiş beni arasın diye
Dedim ne arayacam ölse gitmem
Çocuk bazen uydurur. Veli, arkadaşları falan doğrulayın.
Ben barbar olacağım bu konuda. Yaşken eğilmesi gereken ağacı şiddetle yoğuruyorsa defolsun. İnsan yetiştirdiğini bilememiş. Onlarca kalbi güzel öğretmen adayı var. Kötü bi laf biliyorum ama ben gider sınıfın ortasında patlatırdım suratına öyle değil böyle dövülür diye.
Ve ondan bir farkınız olmadığını herkes öğrenmiş olurdu
Ondan farkı olurdu evet orantısız güç kullanmıyor en azından.Ve ondan bir farkınız olmadığını herkes öğrenmiş olurdu
Iyi akşamlar. Bu sene kızım ilkokul 1. Sinifa başladı. Alışmaktan biraz zorluk çekiyor. Ödevleri yapması sabah kalkması arkadaşlarıyla iletişimi epey zorluyor kızımı. Bugün de laf arasında öğretmenin sinirlenip herkesin eline vurduğunu hatta kızım elini çekmesine rağmen elini çevirip özellikle vurduğunu söyledi. Direk ogretmenle mi konuşmalıyım ne yapmalıyım sinirlerim çok bozuldu. Tam detayli da anlatmadı kızım. Ogretmeni mi değiştirmeli müdüre mu gitmeli?
3.sınıfta öğretmenim 7leri sayamıyorum diye sınıfın ortasında bana okkalı bi tokat atmıştı sonraki eğitim hayatımı çok etkiledi bu olay…Şuan anaokulu öğretmeniyim çocuklara bağırsam anında özür diliyorum . Kesinlikle peşini bırakmayın arkadaşlarına sorun eğer doğruysa müdüre gidin müdür bi şey yapmazsa milli eğitime çıkın.Susmayın lütfen ben 28 yaşındayım ve hala travma bu benim için.
?Simon's cat
Anlatmayabilirdi gerçekten sunuş yöntemini es geçip buluş yöntemi ile size kitleyebilirdi mesela alırdı maaşını yine de..Son cümleniz o kadar güzel olmuş ki
Hatta ben bu ülkede öğretmen olarak göreve başlamadan önce psikolojik testlere de tabi tutulması gerektiği taraftarıyım
Bizim öğretmen de hep bize “ ben sevmesem sizleri niye çenemi
Yorup ders anlatayım , senelerimi harcayayım “ ( sanki bunları hayır için yapıyor, maaş almıyor )
Fakirlere vurur böyleleri bizimki de aynı şekilde ya fakir ya da annesi babası hiş ortada olmayan toplantıya falan gelmeyen kişileri döverdi.
Bir kere bir kızı tekmelemişti hiç unutmuyorum sınıfta herkesin gözü önünde
Allah tüm çocukları böyle öğretmen müsveddelerinden korusun
? 'ne cevap: Benden başka Simon' s cat`i bilen birini tanımadığım için şaşırdım ve sevimli buldum. Bu kadar:)
? 'ne cevap: Benden başka Simon' s cat`i bilen birini tanımadığım için şaşırdım ve sevimli buldum. Bu kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?