• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenim. 1 günlük izin nasıl alabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten şurada yazılanlar beni o kadar üzdü ki…stesiğim şeyden ötürü saygıyı hak etmiyormuşum. Sağ olun. Sadece 1 günlük bir şey için bunca laf etmişsiniz. eğitim sağlık gibi bir şey değildir bir konuyu ben daha sonra da telafi edebilirim sonuçta bir konuyu öğretmek için elimizde 4 haftamız var bizim ve 1 günlük eksiklik bu yüzden önemli bir kayıp değil. Kimse benim üslubum bu da demesin insanların kalbini kırmak kimsenin hakkı değil. Ben 1 ay rapor alıp kaytarma peşinde değilim 1 günlük bir şey için böyle birine saygı duyulmaz demek ne demek ya?

Atandıktan 2 ay sonra hayatımda ilk kez sinüzit oldum 6 gün boyunca doğru düzgün nefes alamadım, hergün başım ağrıdı ağrı kesici içtim yine de doktora gidip de rapor almadım idare ediyorum böyle gerek yok diye. Şimdi sadece bazılarının küçümsediği özel bir gün için son çaremdi bu. Ki benim önceliğim zaten mazeret izni.

Buraya yazılan bunca haksız ve kırıcı yorumdan sonra rica ediyorum konum kapatılsın. Ne saygıya değersizliğim kalmış ne öğretmen olmaya hakkım

Gerçekten şurada yazılanlar beni o kadar üzdü ki…stesiğim şeyden ötürü saygıyı hak etmiyormuşum. Sağ olun. Sadece 1 günlük bir şey için bunca laf etmişsiniz. eğitim sağlık gibi bir şey değildir bir konuyu ben daha sonra da telafi edebilirim sonuçta bir konuyu öğretmek için elimizde 4 haftamız var bizim ve 1 günlük eksiklik bu yüzden önemli bir kayıp değil. Kimse benim üslubum bu da demesin insanların kalbini kırmak kimsenin hakkı değil. Ben 1 ay rapor alıp kaytarma peşinde değilim 1 günlük bir şey için böyle birine saygı duyulmaz demek ne demek ya?

Atandıktan 2 ay sonra hayatımda ilk kez sinüzit oldum 6 gün boyunca doğru düzgün nefes alamadım, hergün başım ağrıdı ağrı kesici içtim yine de doktora gidip de rapor almadım idare ediyorum böyle gerek yok diye. Şimdi sadece bazılarının küçümsediği özel bir gün için son çaremdi bu. Ki benim önceliğim zaten mazeret izni.

Buraya yazılan bunca haksız ve kırıcı yorumdan sonra rica ediyorum konum kapatılsın. Ne saygıya değersizliğim kalmış ne öğretmen olmaya hakkım
Mune Mune Kpnum kapatılsın diyor

Tatlım kendini hiç üzme karşına her tür insan her yerde çıkacak. Hiç takna.. Mesleki her konuda bana özelden yazabilirsin elimden geldiğince destek olurum.😊

1 günden benim hiçbir öğrencimin kaybı olmaz.
Bir günden bişey olmaz... siz de haklısınız ya. Ne demiş Başöğretmen, "Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder."

Bizim bu cümlenin neresinde olduğumuz belli.

Ne can sıkıcı şeyler yaşanmış. Çok garip bazı insanlar.
Konu sahibi hocam yaptığın hiçbir şey yok için gönlün rahat olabilir. İznini almaya bak sen ;)

İnsanlar kendi başlarına gelmeyince anlayamıyorlar!

Saygı duymayı, vefayı, özveriyi ve sevdikleri insanlar için ellerini taşın altına koymayı bilmeyip, bunlari yapanlara da büyük öfke duyuyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X