- 29 Ekim 2019
- 6.703
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.806
- 198
- Konu Sahibi bademlicikolata
Üslubunuz o kadar hoş ki ben zaten direkt üstüme alınmadım. Gerçekten ne olarak ifade etmem gerektiğini merak ettim. kardeşim polis onlarda da sırayla izne çıkma durumu var. Bakacak olursak bütün meslek grubunda bu tarz sorunlar var. Bence burda sorunu alan kişi değil üst mevkiler çözüm bulmalı. Şöyle diyeyim eşimle ben ailelerden uzak görev şehrindeyiz. Kimse yok yani ikiz bebeğimiz var. Ben sabahçı eşim öğlenci ve tapuda işimiz oldu evi üstümüze alacağız. Banka işi tapu işi benim burda nasıl bir çözüm bulmam gerekiyor. Mecbur eşim rapor aldı. Param kesildi kafam rahat.Merhaba mesajımın size değil “rapor hakkı” ifadesini yerleşmiş bir şekilde izin hakkı olarak kullanan herkese hatta tüm memurlara yönelik olduğunu söylemiştim. Rapor hasta olana haktır. Milli eğitimde özellikle çocuğun rahatsız olduğu durumlarda anne-babaya izin için rapor alınmasının dayatılması ile ilgili durum konusunda haklısınız. Onun dışında değilsiniz. Memuriyette de yıllık izni istediğimiz zamana alamıyoruz. Nöbetleşe izin kullanılıyor. “Ama”larımızı kullanamıyoruz ki. Dedim gibi rapor zaten başlı başına başka birşeydir hak olan da raporu doğru şekilde kullanma gün saysıdır.