Öğretmenimden hoşlanıyorum

Kararsizkiz14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
1
0
1
22
Merhaba ablalarım 14 yaşındayım ve matematik öğretmenimden hoşlanıyorum ne yapmalıyım bir an önce vazgeçmek istiyorum hocam da çok iyi davranıyor bana ama anlayacak diye de korkuyorum

Ergenlikte olur cnm. Çoğumuz bir öğretmen aşkı yaşar. Çocukça birşey bu. Zamanla geçiyor

Geçer geçer, hem matematiği sevmeni, başarılı olmanı sağlar işte ne güzel. :) Ben de İngilizce öğretmenime aşıktım 10 yaşlarında falandım, çok yakışıklıydı. Sayesinde İngilizcemi ilerletmiştim :)

Ben de fen bilgisi ogretmenimden hoslanirdim. Bu sayede hem fen bilgisine hem oteki derslere cok calistim gozune girmek icin faydasi oldu yani gecer merak etme. Yeter ki cok kaptirma kendini.

Yanlışın farkında olman iyi. Ya bir de olmasaydın.
Yavrum 14 yaşındasın daha, normal böyle şeyler. Kendiliğinden geçecektir zaten. Matematik yazılılarını nasıl geçeceğine falan odaklan, bak o zaman aşk meşk düşünecek enerji kalıyor mu sende.

Ben de zamanında müzik hocamdan hoşlanmıştım. Çocukluk işte
Adam sadece iyi flüt çalıyorum, güzel şarkı söylüyorum diye destekliyordu beni. Ben de bir metre boyumla olmadık işlere kalkışıyordum
Sonra zamanla geçti tabi.

ayyy aklıma orta okul zamanlarım geldi.
Bende sosyal öğretmenime bide deli divane fen öğretmenime aşıktım..Fen öğretmenimin güzel gayfe rengi gözleri vadı Soru sormak bahanesiyle adamın dizinin dibinde ayrılmazdım
Hey gidi günler heyy

Bi öğretmen olarak değerlendirecek olursam bu yaşlarda olabilecek şeyler bunlar fakat biz öğretmenler öğrencilerimize gerçekten bi abla gibi anne gibi değer veriyoruz o yüzden sende karşımdakini bi büyüğün olarak görmen gerekir ona karşı hayranlık duyabilirsin çok normal ama bunun boyutu aşmamalısın tamam mı ablacım

17 yaşındayken bnde dershanedeki kimya hocamı tavlıyordum hey gidi gençlik..Dershaneyi birakmayaydim belki bi geleceğimiz olabilirdi... Bak simdik efkarlandim.... Geçer güzelim geçer yasin ilerledikce neler geçiyor başından adını bile hatırlamassın ilerde....

Bu işler çarpım tablosuna benzemez. Kafanızı aşka meşke yoracagınıza derslerinize çalışın

Geçer ya biraz zaman sonra.ben de 15 yaşındayım öğretmenlerimden hoşlanmadım hiç hepsi düşman
Şaka şaka sevdiklerim var ama öyle bir şey olmadı.
Ama okula bi ingilizceci kadın gelmiş,genç hoş bakımlı.
Erkekler ona bayağı ilgi gösteriyor yani bu yaşta olabilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…