Öğretmenimden hoşlanıyorum

Ben de lisedeyken Tarih öğretmenime aşıktım. Üstelik en nefret ettiğim dersti, sayesinde çalışıyordum biraz. Daha kötüsü adam da bana bir şeyler hissediyor gibi geliyordu bana. Çocukluk husn-u kuruntusu

Ya her şeyi geçtim matematikçiler genelde kel ve göbekli olmuyor mu? Hoslanmayi nasıl başardın :)

Ya her şeyi geçtim matematikçiler genelde kel ve göbekli olmuyor mu? Hoslanmayi nasıl başardın :)
Öyle deme
Lisede bir matematik hocam vardı
Çok karizmaydı be
Göbeğini falan hatırlamıyorumda saçlar o biçimdi yani
öss de matematik parçalayışımın sebebi yüce insan

ben de sosyal bilgiler öğretmenime aşıktım ah ah:) sayesinde hem össde hem kpssde tarihim ve coğrafyam tamdı.allah razı olsun. tarih öğretmeni olmayı da çok istedim ama atanması zor diye tercih etmemiştim:))))))))
lgs başarımı da unutmamak lazım tabi:)

ben saglik meslek lisesindeydim, hastaneye staja giderdik
arkadaslarla doktorlardan bajsedrken benimki seninki diye konusrduk :))))
gecen benimkine bakdim da face den ,saçlar dokulmus baya çokmu$ çocuklarida baya buyuk maasallahh
ama muabrek hepside yakisikliydi o zmnki ortak kanimiz arkadaslarla tip fakultesine girerken sadece yakisklilari seçiyoalr galiba derdik :)

geçer yanii :)

Yuksek ihtimal farkediyordur ve seni rencide etmemek icin derslerinden sogumaman icin hissettirmez bunu..
Lutfen gelecegine odaklan

Ben aşık olmadım yav ama lisede milli güvenlik hocası sürekli değişir her gelen direk evliyim çocuğum var derdi okul kız meslek olunca Canim merak etme geçecek gülümseyerek hatirlayacaksin.

Bir eşit agırlıkçı olarak öss'de 7 fizik sorusu çözmemi sağlamış sevgili utku hocama teşekkürlerimi ileteyim şuradan. Kafam kadar yüzüğü gözümüze sokardı da yine hoşlaşırdık ergen aklıyla.

Seninki de geçecek, üzülme...

Allahım sen koru. Umarım hocanın çocuklara ve öğrencilere bakışı olması gerektiği gibidir.

Lütfen kurtul bu hislerinden.

Okul zamaninda benimde senin gibi arkadaslarim vardi.vallahi o kafalari bir turlu anlayamazdim

Ben lisede ayni anda birkac ogretmenimden hoslanirdim:)
Bir tanesi seni ogluma alacagim esprisi yapmisti da yikilmistim.
Simdi düşündüm de adam farkına varip bana gizli bir mesaj vermeye çalışmış muhtemelen. Ay cok utandim

Merhaba ablalarım 14 yaşındayım ve matematik öğretmenimden hoşlanıyorum ne yapmalıyım bir an önce vazgeçmek istiyorum hocam da çok iyi davranıyor bana ama anlayacak diye de korkuyorum
Hahah anilarim canlandi bende edebiyatcidan hoslanirdim ne gunlerdi geciyor canim geciyor bu yillarinin tadini cikart keyfini sur tekrar geri gelmiyor cunku.
Hocanada belli etmemeye calis hos bir durum olmaz yoksa sonucta sen onun ogrencisisin ve daha 14 yasindasin tabiki sana ilgili ve alakali davranicak bu davranislarini farkli algilama :)

Ben de bilgisayar öğretmenimden hoşlanıyodum o yaşta :))

Eşim öğretmen. 2 yıl önce ondan da hoşlanan bir öğrencisi vardı :))

Geçer merak etme. Önemseme. Yanlış davranışlarda bulunma yeter.

Heee bende 11 yaşındayken bütün sosyal ogretmenlerimi coook sevmiştim kızım bunlar ergenlik bildiğin sebebi de o dersinin çok iyi olması ve sana iyi davranmasının tek nedeni de o kıyamam sana geçiyor geçiyor merak etme sen derslerine çalış kuzum

ahh ahh ortaokulda bi stajyer öğretmenimiz vardı. adını falanda hatırlamıyorum ama tipi falan şuan gözümün önüne geldi bende ona aşıktım
tabi staj bitince aşkda bitti tabi
geçer yani merak etme

Matematıge cok calıs her soruya dgru cevap verde bı ıse yarasın ... ask mesk ıslerı ıcın daha kucuksun hata yapmak ıcın bıle henuz cok kucuksun vazgecmelısın ılgını derslerıne yonelt bak onemlı sınavlar var hem lıse zor oyle ılk okula benzemez bu yılda grıcegın tum sınavlar hayatını etkıleyecek cok calısmalısın ablacım bunlara vaktın yok senın...

Sayfadaki herkes öğretmenine aşıkmış bende şarkıcı emrah a aşıktım ahaha :)

Hani acıların çocuğu olan küçük emrah

Nasıl bir yokluk haliyse artık

Geçer merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…