- 16 Ekim 2022
- 14
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi Huzunlu_hatun6
Arkadaslar merhaba, su an 22 yasindayim ama yillardir bir turlu unutamadigim aklima geldikce çok kotu oldugum bir durum var. Ben lise 2 ye basladigim ilk gun son dersimiz hem sinif ogretmenim hem de matematik öğretmenim olan bir adamaydi o gun tanisma faslından sonta adam resmen gozlerime yapisti ertesi gun yine dersimiz onaydi ve durmadan gözü üstümde. Haftada 7 saat ben bu adami gormek zorundaydim ve ne zaman basimi kaldirsam bana bakiyor benim oldugum siraya dogru yuruyup nasil oldugumu soruyor. Yanima bir erkek arkadasim gelse kiskanir gibi takip ediyor,erkeklerin benle sakalasmasina bile tahammül etmeyip engelliyor tenefuste gorunce bildiginiz takip ediyor ya da sabit bir yerdeysem orda ben gidene kadar bekleyip bakiyor, derse girer girmez de ilk gozlerimin icine uzun uzun bakar sonra yerine defolup gecip ders anlatirdi basta emin olamadim kuruyorum kafamda zannettim ama oyle degildi iste arkadaslarim bile farketmisti sapik mi ne boyle bakiyor sana diye. Hatta bir gun siraya dizildigimizde de önüme geçip öyle gozlerini alamadi ki ustumden utanip basimi eğdim arkadasim da hocam neden oyle baktiniz dedi. 1 sene boyunca bu hep boyle devam etti. Cevrem tarafindan begenilen güzel de biriyim ama bu benden 19 yas buyuk evli cocuklu bir adamin durmadan aşık gibi bakmasini mi gerektirir tam 1 sene boyunca devam etti ve ben hicbir sey yapamadim ve o bakislari bir turlu gozumun onunden silinmiyor. Lise 2 bittikten sonra tum yaz lise 3 baslayacak ben o adami tekrar gorursem ya dersimize tekrar girerse diye korkarak geçirdim ve lise 3 te okulumu degistirdim bir daha da hiç gormedim ama bakislarini unutamiyorum nasil unuturum psikolojik destek mi almaliyim sizce ve sizce bu adamin bana olan hisleri ask mi baska bir sey mi