Ogretmenin cocuguyla oglum atismis fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunuz öğretmenin tavrıyla ilgili değil, çocuğunuzun yara almış olması ile ilgili, arkadaşlar yazınca sonradan öğretmenin tavrı yanlışa döndü konu,
öğretmene de buradaki üyelere cevap verdiğiniz gibi konuşup sabrını taşırdıysanız senin oğlun başlattı demiştir doğal olarak ki ben bunu asla doğru bulmuyorum yanlış anlaşılmasın
ama size sonradan yanlış gelmesi çok enteresan, bu tip şeyler de anlık oluyor 10 dakikada olmuyor ya hani eminim öğretmenin görmediğine görse niye bir anne ve öğretmen olarak göz yumsun,
önceliğiniz kendi çocuğunuz olsun eğitim ailede başlar bilirsiniz.

Konu kucuk cocuk olacak degol ogretmen tamwm mi hem ogre5men hem veli muhattabim cocuk degil cok guzel sanaryo yaziyosnz girer girmez ogre5men ilk berat vurdu yalan borcum mu var o kadar essek degiliz karsilikli kqvga oldiysa diger taraf bakacak degil

Eskiden oğlum sana vurana sen sakın vurma,elini tut ,engel ol ,uzaklaş ortamdan diyordum.
Artık sana vurana sen daha beter vur diyorum. Çünkü sopa yiyen hep benim oğlum oluyordu,benim yanlış eğitimim sebebiyle. Enayi gibi dayak yeme,ilk hareket kesinlikle senden gelmesin diyorum. Sizin çocuklarınız gibi çocuklar yüzünden. Şikayet etmenize gerek yok,çocuğunuzu düzgün eğitin. Kimseye vurmamayı öğretin.

Bide dilimde tuy bitti cocugumu savnmuyorm karsisindaki de ccuk
Ogretmen yapti ama niye yapti tavri

senaryo falan yazmadım yazdıklarınızdan çıkarım yaptım, o zaman konu öğretmenin tavrını doğru bulmadım şikayet etmeli miyim olacaktı, oğlumun yarası orantısız olmuş ne yapmalıyım olmayacaktı.

işte bu yüzden yaş gözetmeksizin çocuklarımıza terbiye veriyoruz. her yaşın terbiyesi farklı. kreşlerde parklarda oyun gruplarında neler yaşadık Allah biliyor. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.çocuklarda oran orantı olmaz, o yüzden şiddet hiç desteklenmez görmezden gelinmez. Hala çocuğum için ne yapabilirim yerine , ya o da vurmuş ama fazla vurmuş ölçütündesiniz.

Öğretmenin - meslekten ayrı, bir veli olarak bile olsa "önce o başlattı" demesi tam fiyasko. Ama şikayet edilecek bir durum yok. İkisi de çocuk.

Oğlunuz vurunca, canı acıyan çocuk put gibi durmayacaktı herhalde. Çocuklarınıza her istediğinin olmayacağını aşılamalısınız.

Benim icime kusku dusuren bu tavri oldu evet oglum botle davranarak yanlis yapti oglm vurir vurmaz orada olaya mudahale etmeliydi icimde acaba var elbette o cocukta etkiye tepki verecek ayrica ilk o baslattigi diye giris yapmasi xok garibime geldi
ya öğretmen düşmanı ilan edildiğim şu forumda öğretmen de savundum ama . öğretmen nasıl müdahale edecek. kreşte min 15 çocuk vardır ,özelse değilse 20 belki daha fazla . bu vurma etme işleri saniyelik oluyor. sizin çocuğu takip edecek hususi biri lazım, her an istemediği bişey olup birine vurabilir diye.

Benim çocuklarım da kimseye asla vurmazlar ama ben ikisini de sana vurana sen de vur diye tembihliyorum artık. Maalesef böyle olmasını istemezdim ama buna bizleri çocuğu şiddet eğilimli olup da elinden tutup bir psikoloğa götürmeyen aileler mecbur bırakıyor. Sizin konunuza gelecek olursak, o yaş grubunda haklı haksız durumları pek geçerli olmuyor ama öğretmenin tavrı hatalı. Veli ve öğretmen rolleri karışmış. Karşınızda diğer çocuğun velisi olarak mı sınıfın öğretmeni olarak mı konuşuyor belli değil. Mesela benim çocuklarım da arada evde kavga ederler ama birisi orantısız bir hamle yaparsa onun ilk mi son mu yaptığına bakmam. Başlatana da kızarım o orantısız hamle yapana da kızarım. Sen ona vurdun da o da böyle yaptı demem. Çünkü diğeri de o orantısız hamleyi yapmaya kendine hak görür, sizin öğretmenin çocuğu da öyle görecektir. Ayrıca böyle bir durumda ben olayların ne kadar doğru aktarıldığından da pek fazla emin olamazdım. Oğlunuz olayı anlattı mı peki?

Yani öğretmen olayım nasıl geliştiğini anlatmak için ilk o başlattı demiştir oh olsun o başlattı hakketi diye düşüneceğini sanmıyorum ama işte burda da sizin içinize kuşku düşüren kendi çocuğunun olması o konuda inanın içine kurt düşebilir normal hepimiz insanız. Buna mahal vermemek için başka sınıf varsa çocuk annesinin sınıfında olmamalıydı. Onun dışında bu gibi olaylar anlık gerçekleşir o bir anda vurmuş öbürü bir anda çizmiştir, öğretmen başka bir çocukla ilgileniyordur yetişememiştir. Sınıfta sadece iki çocuk yokki. Bu yüzden ben her sene mutlaka veli katılımı yaparım bir çok faydasından biri de velinin sınıf ortamını görüp öğretmenin işinin de zor tarafları olduğunu anlamasıdır.

Öğretmen size olayı anlatmış. Neden oldu ne oldu elbette uyarmıştır Afferin diyecek değil.

yahu bunlar iki delikanlı spor salonunda kavga etmiş gibi anlatıyorsunuz. ikisi de çocuk, sizinki aşırı bir tepki vermiş aynı tepkiyi karşılık olarak almış. şu an düşüneceğiniz şey bunu çözmek, ergen gibi karşınızda alıp artık böyle yapma oğlum demekle olmaz ki. davranışlarınızşa gösteriyorsunuz hala da savunarak ortalığı karıştırırak oğlunuzı mağdur gösteriyorsunuz. şiddet maalesef bulaşıcı, madem oğlunuz basit durumlarda bu yolu seçiyor bırakın elin çocuğunu kendi çocuğunuza sahip çıkın.

anlatamıyorsunuz çünkü harfler eksik yazı karışık.
Ayrıca benim mesajım siz başkalarına defalarca yazmadan önce atılmış bir mesajdı.
kimsenin çocuğuna karışamazsınız, yapacağınız tek şey kendi çocuğunuzu terbiye etmek.

Lütfen ilk işiniz Türkçe okuma ve yazma kursuna gitmek olsun.

40 kişi söyledi, yok düzeltmiyor.

Okumak istemiyorum ama bu sefer ne kadar çok hata yaptı acaba diye merak ediyorum

Evet bende aynen sizin gibiydim. Geçen hafta oğlum lojman bahçesinde bir saniye kafeye girdim çay alıyorduk . Oğlum scooter sürüyordu akülü araba süren 2 çocuk oğluma çarpıp düşürüp elinin üzerinden akülü arabayla geçmişler . Çocuklardan birisi oğlumla yaşıt veya biraz büyük okulda diğer sınıfta oğlum 5.5 yaşında . Düşürler ve öyle bırakıp akülü arabayı parkta sürmeye devam ediyorlardı . O an çıkıp oğlumu çamurun içinde ağlarken görünce karar verdim sana 1 yapana sen 3 yapacaksın diyorum artık .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…