- 4 Eylül 2014
- 1.728
- 7.368
- 358
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Öğretmenden ve diğer çocuktan bağımsız yalnızca yukardaki kısma yönelik yorum yapıyorumOgretmenin cocugundan oyun hamuru istemis oda vermeyince eline vurmus
Tek olaydan oglm sorunlu ilan edildi pes
Konunuz öğretmenin tavrıyla ilgili değil, çocuğunuzun yara almış olması ile ilgili, arkadaşlar yazınca sonradan öğretmenin tavrı yanlışa döndü konu,Oglm okuldan aldim boynu bukuk aglayarak cikti oglm oyun hamuru kurumus 4 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo geldi ki gozunun onu.olaganca cizilmis
Ogretmenin cocugundan oyun hamuru istemis oda vermeyince eline vurmus oglm cocukta oglmn yuzunu cizmis oglm hareketli vurir vurmaz demiyorm
Ogretmen oglun baslatti oda tepki olarak vurdi koca cirmiklamis yuzunu icim tuhaf oldu ne yapmam gerek sikayet etsem mudurune oglun baslati diyecekler ki dogru yapmistir ama orantisi cok olms
Konu kucuk cocuk olacak degol ogretmen tamwm mi hem ogre5men hem veli muhattabim cocuk degil cok guzel sanaryo yaziyosnz girer girmez ogre5men ilk berat vurdu yalan borcum mu var o kadar essek degiliz karsilikli kqvga oldiysa diger taraf bakacak degilKonunuz öğretmenin tavrıyla ilgili değil, çocuğunuzun yara almış olması ile ilgili, arkadaşlar yazınca sonradan öğretmenin tavrı yanlışa döndü konu,
öğretmene de buradaki üyelere cevap verdiğiniz gibi konuşup sabrını taşırdıysanız senin oğlun başlattı demiştir doğal olarak ki ben bunu asla doğru bulmuyorum yanlış anlaşılmasın
ama size sonradan yanlış gelmesi çok enteresan, bu tip şeyler de anlık oluyor 10 dakikada olmuyor ya hani eminim öğretmenin görmediğine görse niye bir anne ve öğretmen olarak göz yumsun,
önceliğiniz kendi çocuğunuz olsun eğitim ailede başlar bilirsiniz.
Bide dilimde tuy bitti cocugumu savnmuyorm karsisindaki de ccukKonu kucuk cocuk olacak degol ogretmen tamwm mi hem ogre5men hem veli muhattabim cocuk degil cok guzel sanaryo yaziyosnz girer girmez ogre5men ilk berat vurdu yalan borcum mu var o kadar essek degiliz karsilikli kqvga oldiysa diger taraf bakacak degil
senaryo falan yazmadım yazdıklarınızdan çıkarım yaptım, o zaman konu öğretmenin tavrını doğru bulmadım şikayet etmeli miyim olacaktı, oğlumun yarası orantısız olmuş ne yapmalıyım olmayacaktı.Konu kucuk cocuk olacak degol ogretmen tamwm mi hem ogre5men hem veli muhattabim cocuk degil cok guzel sanaryo yaziyosnz girer girmez ogre5men ilk berat vurdu yalan borcum mu var o kadar essek degiliz karsilikli kqvga oldiysa diger taraf bakacak degil
ya öğretmen düşmanı ilan edildiğim şu forumda öğretmen de savundum ama . öğretmen nasıl müdahale edecek. kreşte min 15 çocuk vardır ,özelse değilse 20 belki daha fazla . bu vurma etme işleri saniyelik oluyor. sizin çocuğu takip edecek hususi biri lazım, her an istemediği bişey olup birine vurabilir diye.Benim icime kusku dusuren bu tavri oldu evet oglum botle davranarak yanlis yapti oglm vurir vurmaz orada olaya mudahale etmeliydi icimde acaba var elbette o cocukta etkiye tepki verecek ayrica ilk o baslattigi diye giris yapmasi xok garibime geldi
Öğretmen size olayı anlatmış. Neden oldu ne oldu elbette uyarmıştır Afferin diyecek değil.Nerden bileyim pglmun ilk baslattigini ki her iki durumda da kimse siddti hakli cikarmaz
Boyle surtusme oldu ikisininde uyardm diyebilirdi orda oglum agliyo yuzune bqkmadan direkt savunma modu ben nerden bileykm kac dk icinde gerceklesti hersey karanlik bana
yahu bunlar iki delikanlı spor salonunda kavga etmiş gibi anlatıyorsunuz. ikisi de çocuk, sizinki aşırı bir tepki vermiş aynı tepkiyi karşılık olarak almış. şu an düşüneceğiniz şey bunu çözmek, ergen gibi karşınızda alıp artık böyle yapma oğlum demekle olmaz ki. davranışlarınızşa gösteriyorsunuz hala da savunarak ortalığı karıştırırak oğlunuzı mağdur gösteriyorsunuz. şiddet maalesef bulaşıcı, madem oğlunuz basit durumlarda bu yolu seçiyor bırakın elin çocuğunu kendi çocuğunuza sahip çıkın.Nerden bileyim pglmun ilk baslattigini ki her iki durumda da kimse siddti hakli cikarmaz
Boyle surtusme oldu ikisininde uyardm diyebilirdi orda oglum agliyo yuzune bqkmadan direkt savunma modu ben nerden bileykm kac dk icinde gerceklesti hersey karanlik bana
anlatamıyorsunuz çünkü harfler eksik yazı karışık.Defalarca yazdim bin kes copy paste minyapayim oglmla.konstm ben oglumu kimseye zarar versun diye yetistirmiyorum karsisindaki de cocuk etkiye tepki vermistir olay ogrermenun tavri hemen ilk o baslatti demesi ikisi de hatali ogretmen olay alevlenmeden mudahale edebilirdi ilk o hamur isteme istememem uyari verebilirdi ayrica ben olayi ogrtmenin anlattigi kadar biliyorm zatrn pglumuzu uyardk babasi konustu her ne olursa olsn oglumun vurmasi dogru degil ben ogretmen kisminda takiliyim anlatabiliyor muyum
Lütfen ilk işiniz Türkçe okuma ve yazma kursuna gitmek olsun.Konu kucuk cocuk olacak degol ogretmen tamwm mi hem ogre5men hem veli muhattabim cocuk degil cok guzel sanaryo yaziyosnz girer girmez ogre5men ilk berat vurdu yalan borcum mu var o kadar essek degiliz karsilikli kqvga oldiysa diger taraf bakacak degil
40 kişi söyledi, yok düzeltmiyor.Konudan tamamen bağımsız yazdıklarınızı okuyup bir düzeltin. Ondan sonra paylaşın. Her kelimede yazım hatası var. Cümlelerinizin çoğu anlaşılmıyor. Kopuk kopuk. Okurken herkesin zorlandığına eminim.
Evet bende aynen sizin gibiydim. Geçen hafta oğlum lojman bahçesinde bir saniye kafeye girdim çay alıyorduk . Oğlum scooter sürüyordu akülü araba süren 2 çocuk oğluma çarpıp düşürüp elinin üzerinden akülü arabayla geçmişler . Çocuklardan birisi oğlumla yaşıt veya biraz büyük okulda diğer sınıfta oğlum 5.5 yaşında . Düşürler ve öyle bırakıp akülü arabayı parkta sürmeye devam ediyorlardı . O an çıkıp oğlumu çamurun içinde ağlarken görünce karar verdim sana 1 yapana sen 3 yapacaksın diyorum artık .Eskiden oğlum sana vurana sen sakın vurma,elini tut ,engel ol ,uzaklaş ortamdan diyordum.
Artık sana vurana sen daha beter vur diyorum. Çünkü sopa yiyen hep benim oğlum oluyordu,benim yanlış eğitimim sebebiyle. Enayi gibi dayak yeme,ilk hareket kesinlikle senden gelmesin diyorum. Sizin çocuklarınız gibi çocuklar yüzünden. Şikayet etmenize gerek yok,çocuğunuzu düzgün eğitin. Kimseye vurmamayı öğretin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?