Ağır bir ceza olduğunu düşünmüyorum. Çocuğunuzun geri kalmaması için gerekli görülüp yapılmış. Çocuktur hoşlanmasını bekleyemezsiniz, hoşlanmadığı şeye de ağlar. Başkasının çocuğuna yapılsaydı, bu seferde başka öğrencilerle tenefüste dahi ilgileniliniyor benim çocuğumla neden ilgilenilmiyor diye yaygara koparırdınız. Öğretmen tenefüs dahilinde de çocuğunuzla ilgilenip öğrenmesini, diğer arkadaşlarından geri kalmamasını sağlamış. Başka öğretmen olsa banane geri kalırsa kalsın der geçerdi. Ödevin verildiği dersden de her sınavda çocuğunuz sınıf genelinin en düşük notunu alırdı. O zaman sevinir miydiniz ? Hayır elbettte. Bu seferde benim çocuğum neden sınıf genelinden düşük, neden daha fazla ilgilenilmiyor diye küplere binerdiniz. Sevinip teşekkür edeceğinize çocuğun 5 10 dakikalık tenefüsünü sorun ediyorsunuz. Besbelli ki çocuğunuz için o an o ödevi tekrar etmek, tenefüse çıkmaktan daha gerekliymiş. Bende şuan Tarih öğretmenliği öğrencisiyiim. Öğretmenlerim veliler kafayı yemiş durumda, öğrencilerle elbet zorlanacaksınız ama asıl zor olan velilerle uğraşmak dediğinde anlamazdım. Bu sitede gördüğüm 1-2 konu sayesinde anladım. Allah öğretmenlerin ve öğretmen adayı tüm arkadaşlarımın geleceğini bahtiyar eyleyip sabır versin ne diyim..