- 20 Ocak 2021
- 1.992
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Niye sizin çocuğunuza özel bir kin beslesin ki,hem de 4. sınıfta birden bire.Ortada bir yanlış anlaşılma
Çocuğa saf demiş kendide kabul etti özür diledi.30 tane çocuk ergenliğe giriyorlar zorlaniyorum dediNiye sizin çocuğunuza özel bir kin beslesin ki,hem de 4. sınıfta birden bire.Ortada bir yanlış anlaşılma olabilir mi ?
Çocuğa saf demiş kendide kabul etti özür diledi.30 tane çocuk ergenliğe giriyorlar zorlaniyorum dedi
On ergenlik diyor4. Sınıfta ergenlik mi? Bizim zamanımızda 8. Sınıfta ergenliğe girerdi erkekler
Ay siz yorum yapmayın yaaBiraz abartmamış mısınız? Yani şimdi bana kızanlar olacaktır ama saf saf bakmışsa saf saf bakma denir ne denir ki başka? Soru sormuştur cevap alamamıştır. Konuşma cezası da gayet normal. Çocuğunuzu hatalarının sonuçsuz kaldığı bir baloncukta mi yetiştiriyorsunuz anlamadım? Yarın öbür gün daha neler duyacak insanlardan.
Ve çocukta fiziksel gelişim tavan.ayaklar 38 numara4. Sınıfta ergenlik mi? Bizim zamanımızda 8. Sınıfta ergenliğe girerdi erkekler v
Arkadaşlar her fikre açığım.gunlerdir bu kadin çocuğumu yine ezecek mi diye dusunuyorumAy siz yorum yapmayın yaa
OkiAy siz yorum yapmayın yaa
Çocuğum babasız.ben çalışıyorum.ben onun için gerekeni yaptığımdan emin olmak istiyorymBence hemen sınıf değişme yapmayın öğretmenle konuşmuşsunuz zaten artık dikkat edeceğini düşünüyorum. Bi anlık ağzından kaçmış gibi, özür de dilemiş üste çıkmamış. Siz de çocuğa öğretmenin ağzından kaçmış özür diledi öğretmenin seni seviyor sen de derste daha çok uyumlu ol diyin
Yahu bu kadar takiyorsaniz ogretmeni sadece suçlamak için aramayın. Bir sorun çocuğunuzla ilgili belki gerçekten bir durum vardır. -belki yaramaz vs- karşınızdaki de insan sonuçta. Ha sonra da belirtin özgüven problemleri yaşıyor oğlum iyi niyetli dahi olsanız kişisel yorumlarda bir süreliğine bulunmayın diye rica edin.Arkadaşlar her fikre açığım.gunlerdir bu kadin çocuğumu yine ezecek mi diye dusunuyorum
Ama öğretmen bu. Komşu teyzesi değil,bu uslup hoş mu sizce? Arkadaşları da saf dese lakap haline gelse ne kadar sevimsiz olur bir düşünün.Biraz abartmamış mısınız? Yani şimdi bana kızanlar olacaktır ama saf saf bakmışsa saf saf bakma denir ne denir ki başka? Soru sormuştur cevap alamamıştır. Konuşma cezası da gayet normal. Çocuğunuzu hatalarının sonuçsuz kaldığı bir baloncukta mi yetiştiriyorsunuz anlamadım? Yarın öbür gün daha neler duyacak insanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?