Ah abla sorun orada ya işte...Arkadaşlarım dersle çok ilgisiz maalesef.Onlara göre ders kaynasın da ne olursa olsun.Ve insanı baskı altında tutuyorlar hepsi istediği için ben tek başıma kalıyorum ve istemiyorum diyemiyorumDiğer arkadaslarinizda bu durumun farkında ve rahatsızlarmi? Gitsin başka yerde şiir okusun..hatta şiirlerini kendine saklasın..evde sesli okusun kaydetsin hatta internete koysun fenomen olsun ama bunu size bulastirmasin.siz oraya ilim öğrenmeye gidiyorsunuz şiir dinlemeye değil
Bir de görseniz abla şiirlerini sosyal medyaya yüklüyor imiş ünlüyüm diye övünüyor sanki...Zaten dershane genel olarak hiç iyi değil ama bir yıllık parayı peşin verince bir daha devam etmek zorundasınız ne yazık kiYok artık. Para lafı yapmakta da gayet haklısınız. Sizin idareyle konuşmanız yetmiyorsa ailenize durumu belirtin. Öyle şey mi olur ya lys edebiyat sınavını bir açıp baksın şiir okuma dersi falan değil edebiyat.
Ama hiç normal ders işlemiyor ki,sürekli şiir okuyor. Üstelik şiirlerin konusu da bizim işlediğimiz konular ile ilgili değil,uzaktan yakından ilgisi yok hatta.Dertlere bak... Edebiyat öyle saatlerce anlatılacak, teorik bilgiler verilecek bi ders değildir zaten. Öğretmenin biraz abartmış olabilir ama buraya konu açmanı gerektirecek ciddiyette bi durum göremedim ben:)
Tamam tatlım o zaman durumu idareye intikal ettirmeden önce hocanı kibar bi şekilde uyarabilirsin. " Hocam ben şu kısımları bilmiyorum oraları mı anlatsanız?" gibi... Ya ben sayısal öğrencisiydim belki o yüzden bana edebiyat önemsiz geldi şu an bilemiyorum. Ama hocan o şekilde devam etmekte ısrar ederse de takma kafayı. Edebiyatı her türlü yaparsın, çoğu kısım ezber zatenAma hiç normal ders işlemiyor ki,sürekli şiir okuyor. Üstelik şiirlerin konusu da bizim işlediğimiz konular ile ilgili değil,uzaktan yakından ilgisi yok hatta.
Onu düşündüm de laftan anlayacak biri değil.Öğretmeninle direkt konuşabilirsin aslında çünkü artık çocuk değil bir gençsin ve sorunu aileye müdüre şikayetten önce direkt muhatabınla öğretmeninle paylaşabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?