Öğretmenle evlenmek

Bulunmaz hint kuması , en iyi gelin mesleğidir öğretmenlik. Yarım gün çalış, çocuğa da bakar eve de hem de para kazanıyor :)))
Üstelik binersin tepesine,vurursun kafasına, alirsin elinden ekmeğini...giki cikmaz!! Açılan konulara bakarsaniz nerede "memurum maaş kartım eşimde ,kendime birşey alsam önce ona hesap veriyorum ama kayinpederin 5.evinin taksidini biz ödüyoruz " mealindeki bir konu ....konu sahibi öğretmen çıkıyor

Isini gucunu eline almis kizsin nasi istersen oyle evlenirsin bunu ailene guzelce soyleyeblrsn ne var bunda..

Bence görüşün. Onlar buna göre geliyorsa, siz de ona göre tercih de bulunun. Ama sorun, evlendikten sonra çalışmayabilirim büyük ihtimal diye. Evli olup çalışmak istemiyorum deyin acaba ne tepki verecekler. Bol isteyenin varken evlenmeyen herkesi reddeden arkadaşlarım şimdi keşke şunu reddetmesi yedim, keşke Suna hayır demeseydim diyorlar. Ama şimdi de pek talipleri yok. Bence değerlendir. Ama iyi karar ver. Tart adayları. Tepkilerine aldığın elektriğe göre bak duruma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…