- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Türkiye de öğretmen kadar ideal gelin bulamazsın sen şuanda gayet kıymetlisin canım.Bu sene atandım öğretmen oldum.Yazin da görüştüğüm biri vardi ailem istemedi olmadi .Atandıktan sonra aileme yağmur gibi gorucu yağdı.Tabi ailemin çok hoşuna gitti .Ama benim hiç hoşuma gitmedi.Sadece maaşlı çalışan kız diye evlenmek istiyorlar .Çünkü tanımadan gormeden haber yolluyorlar çocuklara bi görüşse diye .Kızlar annem çok bunaltıyor görüş diye .Görüşmek de istemiyorum yapı itibariyle de çok sessiz bi kızım . Aileme diyemiyorum bunlar sadece atandım diye geliyor .Para için evlenmek istiyorlar diyemiyorum .Annem de o isteyenlerden birine çok fena kafayı takmış ille de görüş diyor .Çocuk da resmini gördüm beğenemedim. Cocugun teyzesi komsumuz surekli mesaj atiyor whastaptan nasilsin iyi misij gibi mesajlar .Memleketten uzakta tek yaşıyorum evlenmek istiyorum aslında ama kendi kafama gore kendim bulmak istiyorum bunu da aileme bu şekilde söyleyemiyorum eski kafalı bir ailem var tabiri caizse.Bana yardım eder mısınız en kibar şekilde nasıl yok derim gercekten hos bir durum değil cunku atanmadan önce isteyen kimse yoktu atanınca herkes birden üşüstü
Saçlarımı sıfıra kazıttığımda bulmuştuben o şekilde bir evlilik istemiyorum kibarca reddet deyin annenize ve bu durumdan hoşlanmadığınızı ekleyin.
diğer bir husus olarak, sizi tenzih ederek söylüyorum. ben çok ütopik tanışma hikayeleri anlatan arkadaşlarıma diyorum ki, beyaz atlı prensiniz sizi prensesler gibi giyinip en enn şık halinizle değil, bakkala terliklerinizle giderken bulacak. ya da muadili bir durumla
Ne alaka yahu sizde bi tuhafsınız.Aslında en büyük sorun ben kendim aşık olarak bulmak istiyorum.ailem buna izin vermiyro.Geln goruculerden biri olsun istiyor.Geknlerde hep aranmayan sonra geldi.yani ben çalıştığım içi geldiler hep
Ailenle arada mesafe mi var? Niye onlara açık ve net fikirlerini söyleyemiyorsun ki? Anne baba yahu bu, el değil ki "istemiyorum" dersin olur biter. Ya da o görücüler hakkındaki fikrini buraya yazdığın gibi söyleyebilirsin. Öğretmen kızın isteyeni çok oluyor. Dediğin gibi bir çoğu da maaşlı ev hanımı gibi görüyor.Bu sene atandım öğretmen oldum.Yazin da görüştüğüm biri vardi ailem istemedi olmadi .Atandıktan sonra aileme yağmur gibi gorucu yağdı.Tabi ailemin çok hoşuna gitti .Ama benim hiç hoşuma gitmedi.Sadece maaşlı çalışan kız diye evlenmek istiyorlar .Çünkü tanımadan gormeden haber yolluyorlar çocuklara bi görüşse diye .Kızlar annem çok bunaltıyor görüş diye .Görüşmek de istemiyorum yapı itibariyle de çok sessiz bi kızım . Aileme diyemiyorum bunlar sadece atandım diye geliyor .Para için evlenmek istiyorlar diyemiyorum .Annem de o isteyenlerden birine çok fena kafayı takmış ille de görüş diyor .Çocuk da resmini gördüm beğenemedim. Cocugun teyzesi komsumuz surekli mesaj atiyor whastaptan nasilsin iyi misij gibi mesajlar .Memleketten uzakta tek yaşıyorum evlenmek istiyorum aslında ama kendi kafama gore kendim bulmak istiyorum bunu da aileme bu şekilde söyleyemiyorum eski kafalı bir ailem var tabiri caizse.Bana yardım eder mısınız en kibar şekilde nasıl yok derim gercekten hos bir durum değil cunku atanmadan önce isteyen kimse yoktu atanınca herkes birden üşüstü
Oyyy bu çok fenaaEee...hayat devam ediyor.Benim arkadaşı calistigi okulun müdür yardımcısına sormuslardi.Yalniz sorduklari kişi kizin erkek arkadasiydi
Ne kadar yazık yaBulunmaz hint kuması , en iyi gelin mesleğidir öğretmenlik. Yarım gün çalış, çocuğa da bakar eve de hem de para kazanıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?