Öğretmenler günü kutlamasi

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.716
6.707
358
36
Merhaba hanımlar.
Bir konuda benim düşüncelerim mi garip olay mi garip anlamlandıramadim.
Öğretmenim ve öğretmenler bu akşam için bir yemek yiyelim dediler. Bir mekan ayarlanmış ama alkollu diye gitmedim halbuki bu yıl eşimle o yemeğe katılmayı çok istemiştim. Birşey olmaz alkol almazsin gel dediler ama içime sinmeyen birşey vardı ve gitmedim.

Bence herkese uygun bir yer ayarlanmalıydi ama neyse artık dedim. Şimdide video falan yolladılar böyle bariz meyhane havası ve en son videoda da dansöz oynamış, bildiğiniz dansöz yani. Orada din kültürü hocası bile var. Yani bilmiyorum çok absürt değil mi hanımlar ya.
Hem gitmek isteyip alkollü olacağı için gidemediğime üzüldüm hem de ortam böyle olunca çevremde ki insanlarin bu durumu normal görmesi bir ilginç geldi.

Sizce herkesin birlikte olabileceğı bir yerin seçilmesi gerekmez miydi? Alkollü dansözlü yerde okul müdürünun bile olduğu bu ortam garip değil mi? Yoksa başka okullarda da durum böyle mi?

tabi ki garip. yemeğe de gerek yok ama madem ayarlanmış böyle resmi bir ortamda felekten bir gece mi çalınır? insanların utanması da kalmamış. iyi ki gitmemişsiniz

iyi de okulun icinde raki masasi masasi kurulmamis ki ortam resmi olsun, eglenip kutlamak istemisler yapmislar da

herkesin kendi tercihi, size uymayan başkasına uyabilir gayet normal

İyi de herkese uyan bir yerin seçilmesi gerekmez miydi? İçmek isteyen içsin yine lafım yok ama bu akşam bütün öğretmenler düşünülmeli değil miydi?
kesinlikle, alkole lafım yok tercihe bağlı. ama dansözü görmek istemeyen gözlerini mi kapatsın yani? dansöz olayı saçma

İyi de herkese uyan bir yerin seçilmesi gerekmez miydi? İçmek isteyen içsin yine lafım yok ama bu akşam bütün öğretmenler düşünülmeli değil miydi?
Herkes derken cogunluga uyulmus sanirim. Siz onlara uyamamis olabilirsiniz. Bu kadar dert edecekseniz keske gitseydiniz madem. Her ortama uyum saglamak daha guzel bir sey bence,gidenleri elestirmektense

iyi de okulun icinde raki masasi masasi kurulmamis ki ortam resmi olsun, eglenip kutlamak istemisler yapmislar da

işte bu bir arkadaş buluşması değil ki. size uymayan derken konu sahibine de uymamış zaten. herkes düşünülmeli ne kadar sacma yahu. ertesi gün öğretmenler odasında geçen muhtemel diyalog dansöz mü olmalı sizce?

E ben de öğretmenim ben de bugün rahat ortamda arkadaşlarımla muhabbet edip müzik dinleyip eşlik etmek isterdim. Yine kendi içlerinde özel yapsınlar böyle bir gece, ama bu gece benim de öğretmenler gunumdu

yani isyerinde calisanlar boyle gunler geceler yemekler organize edebilir, isteyen katilir istemeyen katilmaz...

ertesi gun de muhabbeti eder veya etmezler kendi bilecekleri is

konu sahibi cok icerlemis gibi geldi bana ondan dedim. herkesi memnun edecek bi yemek imkansiz zaten

organize edilirken aktif olsun bi sonraki yil, onun istedigi gibi bi yerde yapilsin. kim organize ederse onun secimi olur genelde

Ama alkollü mekan siz içmezseniz size uymuş olur

Alkolsüz mekan içmek isteyenlere Nasıl uygun olacak

Alkol kullanmayan kullanmaz ama diğerleri içebilir

Öğretmen değilim ama bizim ofiste yılbaşında doğum günlerinde vs şarap açılıp içilirdi

Ofisin üst katında birer kadeh şarap isteyen içer istemeyen içmezdi

Yine böyle bir etkinlik için şehir dışına çıktık sevgilileriniz de gelsin dendi

Bir erkek arkadaş ortamı beğenmemiş gelmedi

Şimdi toplu halde biz bunu ayiplasak ne değişecek? Tercihiniz alkol alınan yere gitmemek olmuş. Demek ki çoğunluk için sakıncası yoktu. Böyle kararlar çoğunluğa göre alınır zaten hiçbir dışarı buluşmasına tam katılım görmedim illa ki birine uymaz. Aman iyi ki de gitmedim deyip rahatlayın ortam size abes geldiyse. Bana sorarsanız toplu yemek yenilecekse en uygun tercih kahvaltıdir. Bunun en sevdiğim öğün olmasının da bir payı olabilir belki

Bu akşam için demiyorum onu. Normal zaman için diyorum. Bugün hepimizin öğretmenler günüydü hepimize uygun olmalıydı bence

İyi de basit mantık istemeyen içmez ortam herkese uyar

Dansöz olayı ilginç de onun dışındakinde sıkıntı yok

Siz de yemeğe gider müziğe eşlik ederdiniz kimse zorla ağzınıza rakı dökmez meyve suyunuza votka katmaz

öğretmenler gününü, samimi olduğun veya pek samimi olmadığın okuldaki tüm öğretmenlerle beraber kutlayacaksın ve o geceye dansöz getireceksin. davet ederken gecede dansözün varlığından herkesi haberdar etmisler miydi peki? belli ki etmemişler ve konu sahibi gitmiş olsaydı rahatsız olacaktı. ne derseniz diyin bu gecenin hakkı felekten bir gece değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…