Beni ilgilendirmez isteyen istediğini yapabilir ama bugün herkese uygun ortam olmalıydı bence. Bu da bir saygı değil midir?Ne tuhaf konular var ya dünden beri...
Herkesin tercihine dil uzatmasanız olmaz mı? Size uymaz,onlara uyar bu kadar basit ya! Hemen bi ayıplamalar
tabi ki garip. yemeğe de gerek yok ama madem ayarlanmış böyle resmi bir ortamda felekten bir gece mi çalınır? insanların utanması da kalmamış. iyi ki gitmemişsiniz
kesinlikle, alkole lafım yok tercihe bağlı. ama dansözü görmek istemeyen gözlerini mi kapatsın yani? dansöz olayı saçmaİyi de herkese uyan bir yerin seçilmesi gerekmez miydi? İçmek isteyen içsin yine lafım yok ama bu akşam bütün öğretmenler düşünülmeli değil miydi?
Herkes derken cogunluga uyulmus sanirim. Siz onlara uyamamis olabilirsiniz. Bu kadar dert edecekseniz keske gitseydiniz madem. Her ortama uyum saglamak daha guzel bir sey bence,gidenleri elestirmektenseİyi de herkese uyan bir yerin seçilmesi gerekmez miydi? İçmek isteyen içsin yine lafım yok ama bu akşam bütün öğretmenler düşünülmeli değil miydi?
Alkol satılmayan yerde nasil icecekti icen?Beni ilgilendirmez isteyen istediğini yapabilir ama bugün herkese uygun ortam olmalıydı bence. Bu da bir saygı değil midir?
işte bu bir arkadaş buluşması değil ki. size uymayan derken konu sahibine de uymamış zaten. herkes düşünülmeli ne kadar sacma yahu. ertesi gün öğretmenler odasında geçen muhtemel diyalog dansöz mü olmalı sizce?iyi de okulun icinde raki masasi masasi kurulmamis ki ortam resmi olsun, eglenip kutlamak istemisler yapmislar da
herkesin kendi tercihi, size uymayan başkasına uyabilir gayet normal
iyi de okulun icinde raki masasi masasi kurulmamis ki ortam resmi olsun, eglenip kutlamak istemisler yapmislar da
herkesin kendi tercihi, size uymayan başkasına uyabilir gayet normal
işte bu bir arkadaş buluşması değil ki. size uymayan derken konu sahibine de uymamış zaten. herkes düşünülmeli ne kadar sacma yahu. ertesi gün öğretmenler odasında geçen muhtemel diyalog dansöz mü olmalı sizce?
İyi de herkese uyan bir yerin seçilmesi gerekmez miydi? İçmek isteyen içsin yine lafım yok ama bu akşam bütün öğretmenler düşünülmeli değil miydi?
Alkol satılmayan yerde nasil icecekti icen?
Bu akşam için demiyorum onu. Normal zaman için diyorum. Bugün hepimizin öğretmenler günüydü hepimize uygun olmalıydı bence
öğretmenler gününü, samimi olduğun veya pek samimi olmadığın okuldaki tüm öğretmenlerle beraber kutlayacaksın ve o geceye dansöz getireceksin. davet ederken gecede dansözün varlığından herkesi haberdar etmisler miydi peki? belli ki etmemişler ve konu sahibi gitmiş olsaydı rahatsız olacaktı. ne derseniz diyin bu gecenin hakkı felekten bir gece değildir.yani isyerinde calisanlar boyle gunler geceler yemekler organize edebilir, isteyen katilir istemeyen katilmaz...
ertesi gun de muhabbeti eder veya etmezler kendi bilecekleri is
konu sahibi cok icerlemis gibi geldi bana ondan dedim. herkesi memnun edecek bi yemek imkansiz zaten
organize edilirken aktif olsun bi sonraki yil, onun istedigi gibi bi yerde yapilsin. kim organize ederse onun secimi olur genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?