Öğretmenler günü mağduru

öğretmenlere hediye alma işini kim çıkardı ya?? o kadar saçma bir olay ki! siz üzerinize düsenden fazlasını yapmissiniz. kim işini yapıyor diye hediye alır ki?
Görümcemin ilkokula giden çocuğu var. Öğrencilerin anneleri altın küpe çeşit çeşit hediyeler organizasyonlar yüzlerine öğretmenin fotoğrafından maskeler almışlar nasıl sinirlenmişti görümcem katılmadı da zaten. Çok haklı olarak böyle bir saçmalık olabilir mi ya öğretmenler başımızın tacı asla haklarız ödenmez ama bu kadarı çok fazla bence. toplanıp altın küpe almak dünya kadar masraf yapmak nedir ya. Ben çocuğumun rızkından niye bir başaksına küpe alayım kolay alayım biz millet olarak niye böyle ayarsızız ya

Bide isim mi yazmışlar diğerleri katılmıyor gbi olmus. Sıcağı sıcağına arayın bence yapılan çok cirkin

Aslında Veli haklı. Şöyle ki tanıdığım bir veli var mesela. Durumu çok iyi. Ama öğretmenler günü vs toplu hediyelere asla para göndermez nasılsa toplu veriliyor bende ödedim sanilcak gozuyle vereceği paradan kaçıyor ..eee diğer veliler enayi mi o zaman. Böyle cakallarda çok ne yazık ki

Öğretmen kasten katılmak istemedi gibi algılasa ne olcak ben orayı anlamadım ?

Isim yazmak nedir yahu saçmalık

Ben de surayi anlayamadım, hediyeyi alanlar neden size de haber vermemişler? gruplaşma turu bir durum mu var? Okuyanlar kızmasın ama bu veliler de az gerizekali degil, minicik çocuğun adıyla verilecek hediyeyi de ego savaşına mi diyim artık, uzaya iseme yarisini mi diyeyim ona çevirmişler.

Evet ya Bana da çok saçma geliyor Yani benim eşim lisede matematik öğretmeni hiçbir veli ona gidip hediye almıyor alırsa öğrenci alıyor ve makul olan da budur ilkokulda işler çok sıkıntı ama halbuki o çocukların da seçme hakkı var.Ben de kızımın gözünden alıyorum hep mesela çok tatlı sevimli içinde pembe yeşil tüyleri olan çift çedarılı bir latte fincanı aldık içinde de kahve ve çikolatalar koyup süsledi pembe kalpli kutuya koydu ve hepsini ona seçtirdim en azından samimi bir hediye oldu sonuçta benim arkadaşım değil aynı zamanda arkadaşım olsa basma bsy alırdım ama biz bazen rolleri karıştırıyoruz çok saçma

O da doğru ama isim yazılıyorsa da "...sınıfı adına" yazılmamalı belki. Çünkü sınıf adına olup da belli isimler olmayınca katılmayanlar kasten katılmamış gibi oluyor.

Neden peki, neyi düşündünüz nasıl degerlendirdiniz
Ben olsam böyle ayan beyan isim yazmazdım, eğer bir grup olsaydık belki katılmak isteyen olur herkesi haberdar ederim derdim. Onlar farklı düşünmüş, farklı pencerelerden baktığımıza göre ayrı hareket etmemiz daha rahat olur gibi geldi

Öğretmen kasten katılmak istemedi gibi algılasa ne olcak ben orayı anlamadım ?
Şöyle ki ben ufak bir hediye yaptım ama toplu hediye yapılacağını bilsem ona dahil olurdum. Öğretmen de bu da ne uyumsuzmuş çıkıntılık yapıp gruptan ayrı hareket etmiş gibi düşünür mü diye düşündüm ama burada yazılanlardan öğretmenin bu meseleye benim kadar kafa yorma ihtimalinin çok düşük olduğunu gördüm ve rahatladım.

İnanın ben de anlamadım çünkü hiçbir veliyle tanışma imkanım olmadı. Çalıştığım için sadece okula başladığı gün alışma sürecinde oradaydım o zaman da sadece bir veli vardı, onunla tanıştım. Diğerlerinin çocukları daha önceden devam ediyor oldukları için yoklardı. Toplu bir etkinliğe de şehir dışında olmam nedeniyle katılamadım yine tanışamadım kimseyle. Normalde de muhtar gibi herkesle muhabbetli biriyim ama burada böyle oldu. Yine de ilk gün tanıştığım hanım lüzumsuz konularda bile yazıyordu, o haber verebilirdi belki. Ego savaşına katılıyorum, o noktada da öğretmenimiz belki paylaşarak körüklemeyebilirdi (muhtemelen hiç farkında olmadan teşekkür etmek istedi o da)..ben kendi adıma bugün sakin kafayla baktığımda minimal hediyelerle devam etmeyi düşünüyorum, grup da yapsın istediğini

Hem öğretmen hem veli tarafından bakınca böyle hoş çözümler üretiliyor demek ki, ben de öğretim görevlisiyim ama tabi mesajla kutluyorlar sadece kocamanlar annem de emekli öğretmen ama velilik deneyimim kısıtlı olunca kafamda oturtamadım dün ama bugün rahatladım. Ben minimal hediyelerle devam edeceğim.

Kesinlikle minimal devam edin çok takılmamak lazım. Kızımın öğretmenini çok seviyorum çok ilgili ve öyle bir öğretmeni asla başka bir yerde denk gelemezdik sanırım bazen dürtülerim beni dürtüyor şöyle pahalı hediyeler al ama sonra diyorum ki ne gerek var Bir yandan bakınca da rüşvet gibi saçma geliyor saçma geliyor

Ne kadar taktınız yahu. Hiç takılacak bi konu değil ne düşünürlerse düşünsünler, katılmak istemeye de bilirsiniz. Ne var bunda zorunda da değilsiniz hediye almak.

Ben de öğretmeni çok seviyorum, çok emek veriyor. Oğlum da seviyor ondan belki hassas davrandım ama haklısınız

Ne kadar taktınız yahu. Hiç takılacak bi konu değil ne düşünürlerse düşünsünler, katılmak istemeye de bilirsiniz. Ne var bunda zorunda da değilsiniz hediye almak.
Gerçekten çok gereksiz takmışım üstünden bir gün geçti resetledim konuyu kendi adıma, aldığım hediyeden memnunum. Teşekkür ederim

Ben 51 kişilk sınıfta hediye alma işine karşı olup toplu hediyeye katılmayan bir insan olarak çıkıntılık mı yapmış oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…