- 7 Mart 2021
- 398
- 557
- 53
- 37
- Konu Sahibi GogolunPaltosu
-
Hiç alakası yok, çıkıntılık değil kesinlikle, ben dün kurmuşum kafamda saçma sapanBen 51 kişilk sınıfta hediye alma işine karşı olup toplu hediyeye katılmayan bir insan olarak çıkıntılık mı yapmış oldum şimdi
Orasi oyle ama ne bileyim cocuklarin orada hepsinin isminin olmasi bazilarinin olmamasida beni uzer o annenin cakalligi cocugun sucu yok ki bizde zaten herkes katiliyordu durumu olmayan bir kac veli haric onlarada zaten asla lafini yapmiyorduk hakkimizda yoktu zatenAslında Veli haklı. Şöyle ki tanıdığım bir veli var mesela. Durumu çok iyi. Ama öğretmenler günü vs toplu hediyelere asla para göndermez nasılsa toplu veriliyor bende ödedim sanilcak gozuyle vereceği paradan kaçıyor ..eee diğer veliler enayi mi o zaman. Böyle cakallarda çok ne yazık ki
Ya cevap verdiğin kişinin yazdığı ne kadar saçma geldi bana. Anneler günü, babalar günü, bir mesleğin günü vb. insanların birbirlerini anıp kutlaması, iyi ki varsın demesi için güzel fırsatlar. Çocuklarının eğitimini üstlenen öğretmene yılın bir günü minik bir hediye verilmesini de kıskanmazsın be kardeşim.Öğretmenler hediye beklemiyor istemiyor zaten bi mesaj yeterli.
Özel günlerde hep bi hediye alınır ya bu da aynı şey.
Kesinlikle canınızı sıkmayın. İnanın Öğretmen bunu düşünmemiştir.Yüreğime su serptiniz, çok teşekkür ederim ❤
Çok teşekkür ederim, öğretmenimiz de söylediğiniz gibi muhtemelen ben bir an kendi kendimi gaza getirip endişelendim ama canım kadınlar kulübü hemen kendime getirdi beni. Çok teşekkür ederim, öğretmenler gününüz kutlu olsunBir öğretmen olarak söylüyorum içiniz rahat olsun hediye beklemiyoruz bile. En büyük hediye onlara verdiğimiz eğitimin karşılığıni görmek. Öğretmenin takıldığını düşünmüyorum
Konuşmadım, dünden beri sakin bakınca büyütecek bir şey olmadığını anladım. Teşekkür ederimKesinlikle canınızı sıkmayın. İnanın Öğretmen bunu düşünmemiştir.
Bebeğiniz küçük, çalışan insansınız takılmayın bu tarz şeylere.. Gidip kimseye açıklama yapmayın. Her zamanki gibi davranın yeter..
Hediyenin maddi değerini bilmiyorum hediye kartını gördüm sadece ama çok haklısınız bence de olması gereken gibi olmamalı hayatımızda. Ben niye haberim olmadı grubun dışında kaldım (oğlum kaldı) diye bir an kafaya taktım ama sakin kafayla böyle bir grubun benlik olmadığına karar verdim. Minimal devam edeceğim benListede niye bütün öğrencilerin ismi yok, bu şekilde hediye kabul edemem hatta maddi değeri olan hediye kabul etmiyorum demeyen öğretmende yok mu suç? Yurt dışında hediyeyi çocuk kendi yapar, veliler para toplamaz toplayamaz. Toplum normları böyle diyip diyip sektör haline getirilmemeli. Öğretmenler niye velileri uyarıp organize şekilde alınmış hediye kabul etmiyoruz demiyorlar? Çocukları serbest bırakın, istiyorlarsa onlar kendi el becerisiyle hazırlasınlar desinler. Ortaokul lise de değil kreşe inmiş hediye terörü.
Dün bir haber gördüm, öğretmen hediye veren çocuğun fotoğrafını sosyal medyada paylaşmış. Ne hadle ne hakla birinin çocuğunu ifşa edebiliyorlar? Bu kadar atama bekleyen atanamayan öğretmen var. Veliler tarafından organize şekilde para toplanarak alınan hediyeleri kabul eden öğretmenler idari soruşturma geçirecek diye bir kanun çıksa ve uymayanlar hakkında işlem yapılacak dense azalarak biter bu hediye terörü. Bırakın da çocuklar hazırlasın hediye. Kreşe giden bebek yaşta çocuktan hediye kabul etmek ne alaka? Bütün öğretmenleri zan altında bırakamam, burada bile gelip biz hediyeye önem vermiyoruz diyen güzel öğretmenler var. Öğretmen dursa işgüzar veliler durmuyor.Hediyenin maddi değerini bilmiyorum hediye kartını gördüm sadece ama çok haklısınız bence de olması gereken gibi olmamalı hayatımızda. Ben niye haberim olmadı grubun dışında kaldım (oğlum kaldı) diye bir an kafaya taktım ama sakin kafayla böyle bir grubun benlik olmadığına karar verdim. Minimal devam edeceğim ben
Evet, ideali bu. Oğlumu götürdüğüm okulun sahibi (kendisi de öğretmen), sık sık Avrupa'daki okullarda eğitimlere katılıyor ve biraz bahsettiğiniz gibi bir sistem oluşturmuş. Öğretmenin telefon numarası falan yok bende. Telefon uygulaması üzerinden ulaşıyoruz birbirimize. Acil durumlarda koordinatörü arıyorum. İrtibat sağlıyor. Eğitim modellerini de beğeniyorum, oğlum orada hem mutlu hem de yaşamsal becerilerini geliştiriyor. Bu hediye meselesini atlamışlar demek ki, ya da dediğiniz gibi velinin önüne gelemiyorlar.Dün bir haber gördüm, öğretmen hediye veren çocuğun fotoğrafını sosyal medyada paylaşmış. Ne hadle ne hakla birinin çocuğunu ifşa edebiliyorlar? Bu kadar atama bekleyen atanamayan öğretmen var. Veliler tarafından organize şekilde para toplanarak alınan hediyeleri kabul eden öğretmenler idari soruşturma geçirecek diye bir kanun çıksa ve uymayanlar hakkında işlem yapılacak dense azalarak biter bu hediye terörü. Bırakın da çocuklar hazırlasın hediye. Kreşe giden bebek yaşta çocuktan hediye kabul etmek ne alaka? Bütün öğretmenleri zan altında bırakamam, burada bile gelip biz hediyeye önem vermiyoruz diyen güzel öğretmenler var. Öğretmen dursa işgüzar veliler durmuyor.
Benim değil sizlerin derdi, maddi durumu elvermeyen ailelerin zorbalanmasına çok kızıyorum yoksa benimkiler yurt dışında okuyor. Hiç bir veli randevu almadan okula gidip sınıfa dalamaz, öğretmenle kanki olamaz, hediye aktivite vs. organize edemez. Bir değil 3 hatta 4 ayrı ülkede okul hayatımız oldu, bizdeki gibi okulla öğretmenle ense tokat ilişkisi mümkün değil. Para verdiğin özel okulda bile randevusuz plansız programsız okula gidemezsin. Bizde bunun da çivisi çıkmış, öğretmenler de bu konuda baskı yaşıyor zor durumda bırakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?