- 7 Mart 2021
- 398
- 557
- 53
- 37
- Konu Sahibi GogolunPaltosu
-
Yüreğime su serptiniz, çok teşekkür ederim ❤Öğretmenler böyle şeyleri asla takmazlar. Açıklama yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi ❤
Şu an 2 yaşında ve okuldan memnun olduğum için 6 yaşına kadar devam eder diye düşünmüştümkresmiş zaten sene sonu görmeyeceğiniz insan için bu kadar düşüncelere kapılmak niye? hediyesini de almışsınız.
Yani evet haklısınız ama çok emeği var diye tereddütte kaldım.öğretmenlere hediye alma işini kim çıkardı ya?? o kadar saçma bir olay ki! siz üzerinize düsenden fazlasını yapmissiniz. kim işini yapıyor diye hediye alır ki?
kötü hissedecek bir sey yok üzülmeyinYani evet haklısınız ama çok emeği var diye tereddütte kaldım.
Çok teşekkür ederim, rahatlattınız beniKesinlikle takmayız lütfen üzülmeyin
Yaa çok teşekkür ederim, ben çok büyüttüm meseleyi galibakötü hissedecek bir sey yok üzülmeyin
Kesinlikle katılıyorum. Bugün insta storylerde gördüm sınıfın biri Afrika’da kurban kestirmiş öğretmenleri adına başka bi sınıf altın bilezik almış bir de devlet okulu buralar durumu olan var olmayan var. Ne saçma sapan işler çocuklara öğretmenlere saygılı olmayı öğretseler yeter yani yok bir de evi arabayı üstlerine yapalımöğretmenlere hediye alma işini kim çıkardı ya?? o kadar saçma bir olay ki! siz üzerinize düsenden fazlasını yapmissiniz. kim işini yapıyor diye hediye alır ki?
20 yıllık öğretmenim hiç takmadım böyle şeylere.Bence de açıklama yapılacak bi durum yok.Öğretmenler böyle şeyleri asla takmazlar. Açıklama yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi ❤
Çok teşekkür ederim, sabah sakin kafayla o veliye yazayım en iyisi...Kendinizi üzeceğiniz bir durum yok.
Hediye almışsınız
Mesaj atmışsınız
Hikâyeden bile kutlamışsınız
Yani öğretmende “katılmak istemedi” gibi bir algı oluşması mümkün değil lütfen müsterih olun. Öğretmene bir şey yazmayın, normalde bir sınıf velileri grubu olur oraya yazarlar böyle şeyleri. Bir sorun belki böyle bir grup vardır eklesinler. O veliyle aranız iyiyse de isterseniz “Herkesle birlikte hareket etmeyi isterdim, benim haberim olmadı bir dahaki etkinlikte toplu bir şey olursa ben de dahil olmak isterim" diyebilirsiniz.
Gerçekten bu nasıl abartı...Bir arkadaşımın oğlunun öğretmenine sınıfça toplanıp pırlanta aldılar ama ben bizimkilerin toplu hediye aldığını bilmediğim için saf saf ne saçma bizimki daha rahat herkes istediğini alır diye düşündüm, meğer bizde de varmışKesinlikle katılıyorum. Bugün insta storylerde gördüm sınıfın biri Afrika’da kurban kestirmiş öğretmenleri adına başka bi sınıf altın bilezik almış bir de devlet okulu buralar durumu olan var olmayan var. Ne saçma sapan işler çocuklara öğretmenlere saygılı olmayı öğretseler yeter yani yok bir de evi arabayı üstlerine yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?