- 7 Mart 2021
- 398
- 560
- 53
- 37
- Konu Sahibi GogolunPaltosu
Herkese merhaba. Öncelikle öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Bu seneki öğretmenler günü bana dert oldu. Oğlum 2 yaşında kreşe gidiyor ve geçen hafta kayınpederimin rahatsızlığı nedeniyle şehir dışında olduğumuz için öğretmenler günü için alelacele bir şeyler aldım oğlumun öğretmenine ve sabah da mesajla kutladım, öğretmeni teşekkür etti. Ayrıca normalde hiç yapmam kutlama için hikaye paylaştım. Öğretmeni gördü ve hiç tepki vermedi, normal karşıladım. Ama öğretmenin sonradan paylaştığı hikayede sınıftakilerin toplanıp hediye aldıklarını gördüm ve çok canım sıkıldı bu duruma. Diğer velilerden birinde numaram vardı aslında ama beraber hediye alınabileceğini düşünemediğim için sormadım ama böyle sanki kasten dahil olmadım gibi mi oldu? Nasıl davranmalıyım sizce? Öğretmene haberimiz yoktu desem mi? Tanıdığım veli de lüzumsuz bir konuda bile yazmıştı, bunda niye yazmadı diyorum kendi kendime. Biliyorum yazmak zorunda değil, dahil etmek zorunda değil ama "katılmak istemedi" gibi algılanmış olma ihtimalim aklımdan çıkmıyor. Öneri verir misiniz acemi veliye? :)