- 8 Mart 2019
- 3.007
- 4.183
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleydi orası, hatta ilk aşamada 2bin öğrenci vardı sonra bin öğrenciye kadar düştü.Ne çalıskan bir idare, bu sene programları pazar gece gonderdıklerı bile oldu, gece 1 de sınıf grubuna program attığımı biliyorum![]()
Ben buradan 1 3 Eylül diye çıkardım ama..Hocam 31 Agustos değil mi?
Ayıp derken? Zaten soruyorum hangisi uygun diye?Önce düzgün okuyun lütfen. Kaldı ki hamileliğin ilk dönemleri uzaktan eğitime denk geldi ve düşük tehlikesi olduğu için kimseye söylemedik sonrası zaten yaz tatili. Bilip bilmeden konuşmayın .Ne kadar ayip yaptığınız.. Hamileligi yarilamissiniz hala soylesem mi diyorsunuz. Eh soyleyin bir zahmet yerinize hoca ayarlarlar haftalik plani yaparlar vs vs.
Ziya Hoca 31 Agustos demişti. Ben orada kaldım.Ben buradan 1 3 Eylül diye çıkardım ama..
Ziya hoca da tarih olduZiya Hoca 31 Agustos demişti. Ben orada kaldım.![]()
Valla hocam meb de bi yazı geldikten sonra üzerine de yazıyı açıklama yazısı geldiği için herkesin farklı anlam çıkarması normalZiya Hoca 31 Agustos demişti. Ben orada kaldım.![]()
Ben ne anladım hemen paylaşıyorumValla hocam meb de bi yazı geldikten sonra üzerine de yazıyı açıklama yazısı geldiği için herkesin farklı anlam çıkarması normal![]()
Valla gelin hocam bizimki gibi 1200 öğrencili 100 öğretmenli okula da 1 öğretmenle program nasıl şaşıyor görün. O zaman yine haber vermezsiniz. Ekime kadar yapılıyormuşmuşmuş da bilip bilmeden konuşulmuşmuş..Benim de 18.hafta bitti. Ben de henüz idareme söylemedim. Tel açıp ben hamileyim niye diyeyim çok yersiz. Okulda düzenlemeler her daim seminerde yapılır. Zaten şu an tayin dönemi . İdareler herhangi bir program yapamazlar, gidecek ya da gelecek olanlar vardr. Yerime ücretli alınmaz biliyorum ders saatim az ve normalde de az ders istiyorum. Onları diğerlerine paylaştırır. Kaldı ki zaten ekim ayına kadar biz ordayız düzenlemeler yapılır. Ücretliler kasımda bile alınıyor. Burada yine bilip bilmeden konuşulmuş.
Uzaktan eğitim süresinde bazı arkadaslarımızın sınıfları değişti, çok karısık oldu hersey, herkes kendı gırdıgı sınıfı istedi, idare yapamadı, oturmuyor dedı vs, herkes birbirine girdi.. Yüzyüze başladı günde 10 saat ders koydular, olağanüstü donemdeyiz dediler, yani idarenin becerıksızlıgı mı yoksa büyük okul oldugu ıcın mı boyle bilemiyorum, seminer de sınıflarımızı konuscaz ilk gün gelen gidenler oldu, bakalım bu sene nasıl olacakÖyleydi orası, hatta ilk aşamada 2bin öğrenci vardı sonra bin öğrenciye kadar düştü.
Gerçi şöyle bir durum var ders programı belli olmasa bile ister özelde olsun ister devlette olsun yaz tatilinden önce normlar belli olur. Yani hangi branştan kaç öğretmen lazım planlama yapılır. Ben mesela öayıstan beri biliyorum hangi sınıflara derse gireceğimi. Program sonradan da belli olsa sorun değil.
Neyi düzgün okuyup okumadığımi size soracak değilim kac yasinda çalışan kadinsiniz sorulacak soru var sorulmucak soru var hamileligi yarilamissiniz soylemeyin desek soylemicek misinizAyıp derken? Zaten soruyorum hangisi uygun diye?Önce düzgün okuyun lütfen. Kaldı ki hamileliğin ilk dönemleri uzaktan eğitime denk geldi ve düşük tehlikesi olduğu için kimseye söylemedik sonrası zaten yaz tatili. Bilip bilmeden konuşmayın .
31 agustos okuldayız, 1-3eylul arası korona egıtımleri verilecekSeminerin ilk günü 1 Eylül Çarşamba. Çok geç olur.
Niye üstünüze alındınız ki bilmeden mi konuştunuz? Tayin dönemi olduğunu ve zaten ağustos sonuna kadar hiçbir idarecinin de plan program yapacağını düşünmüyorum dedim farkındaysanız. Ben şimdi arasam idarecimi “napalım biz hamileysen” derler. Zaten şu an gidecekmişiz gibi davranmanın da bir anlamı yok seminer başı söyleriz demek istiyorum. İnşaallah anlatabilmişimdir. İyi günler.Valla gelin hocam bizimki gibi 1200 öğrencili 100 öğretmenli okula da 1 öğretmenle program nasıl şaşıyor görün. O zaman yine haber vermezsiniz. Ekime kadar yapılıyormuşmuşmuş da bilip bilmeden konuşulmuşmuş..
Valla ben gelecek yıl yapacakları ayarlamalarfa akıllarında bulunayım diye 3. Ayımda yüz yüze söyledimBenim de 18.hafta bitti. Ben de henüz idareme söylemedim. Tel açıp ben hamileyim niye diyeyim çok yersiz. Okulda düzenlemeler her daim seminerde yapılır. Zaten şu an tayin dönemi . İdareler herhangi bir program yapamazlar, gidecek ya da gelecek olanlar vardr. Yerime ücretli alınmaz biliyorum ders saatim az ve normalde de az ders istiyorum. Onları diğerlerine paylaştırır. Kaldı ki zaten ekim ayına kadar biz ordayız düzenlemeler yapılır. Ücretliler kasımda bile alınıyor. Burada yine bilip bilmeden konuşulmuş.
Öyle bir durumda söylenir zaten. Ben kendi durumumdan yola çıktım haliyle. 8.sınıflara dersim yok. Girdiğim diğer sınıflarda da 8 saat giriyorum onları da kime verebileceklerini dahi biliyorum. Öncesinde idarecilik de yaptım. Sıkıntılı bir durum yok iş etiğine aykırı da değil yani.Mesela benim çalıştığım okulda mecbur kalmadıkça sınıflar arası öğretmen değişikliği yapılmaz özellkle 8.sınıflar için bu elzemdir ve sınav grubuna öğrenciyi okulu bilmeyen ücretli öğretmen vermezler. Ben dün idareye bu yıl ücretsiz izne ayrılacağını söyledim. Bunu söylemesem ve onlar planlamada bana 8.sınıf verseler sonra okulda büyük karışıklık olurdu. Aynı şekilde 2 sene önce okul açıldığında da 10 haftalık hamileydim ve bunu bildirdim. Bildirmesem 8.sınıflar yarı yolda ücretli öğretmene bırakmak zorunda kalacaktım. Bence bu biraz da iş etiğiyle alakalı.
Asla bilmeden konuşmuyorum. Mesajınızda kullandığınız ifadelerden bazıları benim mesajlarımdan olduğu için alınıp cevap verdim. Sizin idareniz iş bilmez sorumsuz son güne kadar aman salla modundaysa bu sizin ve onların sorunu. Gerçekten işini yapan planlı okul ve idareciler bu tarz durumları önlem almak için daha önceden bilmek isterler.Niye üstünüze alındınız ki bilmeden mi konuştunuz? Tayin dönemi olduğunu ve zaten ağustos sonuna kadar hiçbir idarecinin de plan program yapacağını düşünmüyorum dedim farkındaysanız. Ben şimdi arasam idarecimi “napalım biz hamileysen” derler. Zaten şu an gidecekmişiz gibi davranmanın da bir anlamı yok seminer başı söyleriz demek istiyorum. İnşaallah anlatabilmişimdir. İyi günler.