Bence hamilelere pcr zorunlu tutmayabilirler.Öncelikle konu sahibinden özür dileyerek hamile olan öğretmen arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. Dün açıklanan kararlardan sonra aşı olacak mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilelere pcr zorunlu tutmayabilirler.Öncelikle konu sahibinden özür dileyerek hamile olan öğretmen arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. Dün açıklanan kararlardan sonra aşı olacak mısınız?
Bana doktorum mutlaka olmamı söylediÖncelikle konu sahibinden özür dileyerek hamile olan öğretmen arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. Dün açıklanan kararlardan sonra aşı olacak mısınız?
Ben tayin dönemi diye ve kendi branşımla alakalı konuştuğum için gerek görmedim. Zaten tayin istiyorum oldu da geldi diyelim boşuna planlamış olacaklar. O yüzden de gerek görmedim. Benim branşımda online dersler devam edebilir bile hatta. Öyle olursa idari izin de kullanmayacağım. Herkesin okul durumu, branşı, ders saati farklı. Bende böyle. Böyle diye de iş etiğini ihlal etmiş lanet bir öğretmen değilim.Valla ben gelecek yıl yapacakları ayarlamalarfa akıllarında bulunayım diye 3. Ayımda yüz yüze söyledim
Telefon açıp söylemek bana da zor gelirdi
Ama idarem ders planlamasını ve öğretmen arayışını bu hafta için de yapıyormuş
Az ders saati almakla ilgili konu açmıştım
Ben de seminerde söylerim diye düşünüyordum ama burdaki tavsiyelere uyup bu hafta söyledim
IYi ki de öyle yapmışım
Aksi takdirde zor durumda kalacakmış idarem benim yüzümden
Normalde 2 hafta olan seminerimiz bu yıL sadece 3 gün çünkü
Tüm planlamanın 3 güne yeteceğini düşünmüyorum
Kimseyi zor durumda bırakıp aceleye getirmek istemedim
Biz de bilip bilmeden boş konuşmuş öğretmenler değildik işteBen tayin dönemi diye ve kendi branşımla alakalı konuştuğum için gerek görmedim. Zaten tayin istiyorum oldu da geldi diyelim boşuna planlamış olacaklar. O yüzden de gerek görmedim. Benim branşımda online dersler devam edebilir bile hatta. Öyle olursa idari izin de kullanmayacağım. Herkesin okul durumu, branşı, ders saati farklı. Bende böyle. Böyle diye de iş etiğini ihlal etmiş lanet bir öğretmen değilim.
İşte sizden başka bir sürü yorum yapan varken sizi kastettiğimi niye düşündünüz o zaman ben de onu anlamadım.Biz de bilip bilmeden boş konuşmuş öğretmenler değildik işte
Herkes kendi okul durumuna göre yorumluyor sonuçta![]()
Son yorumum olsun da konu polemiğe dönmesinİşte sizden başka bir sürü yorum yapan varken sizi kastettiğimi niye düşündünüz o zaman ben de onu anlamadım.Öğretmen olmayıp gelip linç imkanı bulmaya çalışanlaraydı lafım.
Eleştirinize katılıyorum. İfadede hatam var demek ki.Son yorumum olsun da konu polemiğe dönmesin
Bilip bilmeden konuşulmuş deyince burda yorum yapan herkesi zan altında bırakıyorsunuz
Haliyle fikir belirten biri olarak üstüme alındım
Ki tek ben alınmamışım mesela
Öğretmen olmayan herkes yorum yapmış deseydiniz ona göre öğretmen olanlar da üstüne alınmazdı büyük ihtimalle ✌
Hayırlısı olsun. Gerçekten bazen öğretmen yetersizliği öğrenci fazlalığı programı dağıtıyor; ama bazen de program hazırlayamıyorlar gerçekten o ayrı bir beceri istiyor bence. Bu sene ihşallah daha güzel bir sene olur hepimiz için.Uzaktan eğitim süresinde bazı arkadaslarımızın sınıfları değişti, çok karısık oldu hersey, herkes kendı gırdıgı sınıfı istedi, idare yapamadı, oturmuyor dedı vs, herkes birbirine girdi.. Yüzyüze başladı günde 10 saat ders koydular, olağanüstü donemdeyiz dediler, yani idarenin becerıksızlıgı mı yoksa büyük okul oldugu ıcın mı boyle bilemiyorum, seminer de sınıflarımızı konuscaz ilk gün gelen gidenler oldu, bakalım bu sene nasıl olacak![]()