Ben de ogretmenim ve calistigim okulda Allah'a sukur ogretmenler arasi iliskiler guzel, seviyeli, saygili.. Ama mesela bi bayan var, cidden cok itici bi duruşu var, konuştuğu zaman keza.. Ona ragmen kimse saygisiz davranmiyor, ama mesafe istemsiz oluşuyor.. Simdi o kadin bizleri suclasa ne derece hakli? Veya baska bi kizcagiz geldi, inanilmaz toy, yaşı da küçük, o kadar cok konusuyor ki, sivrilmeye basladi mesela, sahsen ben sıkılıyorum onun muhabbetinden ve mesafem var.. Yine gecen sene bi arkadas vardi, o kadar zevzek ve gevezeydi ki, hani idare edilebilecek cinsten degildi, boş saatinde herkes dinlenmek isterken 1 saniye susmazdi bağıra bağıra sacmalardi.. Ilk hafta iyi muhabbetimiz varken o kadar soguttu ki bu hareketleriyle.. En sonunda herkes tarafından dışlandı bariz sekilde ve en kotusu de insanlar saygisini kaybetti ona; cevapsiz birakmalar, gozlerini devirmeler, hic bi yere cagirmamalar.. Ama bu kişilerin kendilerine sorulsa hic bi yanlislari yoktur muhtemelen.. Yani diyecegim şu ki, sizin kendinizce hakli bulduğunuz davranislar, karşıda cok farkli izlenim birakiyor olabilir.. Bunu sizi suclamak adina soylemiyorum asla.. Belki meseleye farkli yerden bakarsaniz sorun cozulebilir.. InsaAllah.. İş ortaminda cok vakit geciriyoruz.. Azap haline donmemesi gerek..