kusura bakmayın ama size ne?????
niye herkes öğretmenleri eleştirmeye çalışıyor,tabiki paramı düşüneceğim,canımı düşüneceğim.siz kuaföre gittiğinizde bedava mı
yapıyorlar saçınızı?bu ne saçmalık böyle!
niye doktorları eleştirmiyorsunuz?bakın tam gün yasasına ne oldu?
gideceksiniz yarın hastaneye saat 15'te,ama ortada doktor yok,nerde,kendi muayenehanesinde özel hizmet veriyor.
üstelik hem devletin verdiği maaştan,döner sermayeden yararlanırken bir taraftan da özelde hasta başına yüzlerce lira alıyor.
tutturmuşsunuz öğretmenlik şöyle öğretmenlik böyle
hiçbir şey bildiğiniz yok,bir elinzi yağda,bir eliniz balda,doğuda öğretmenler hangi şartlar altında çalışıyor haberiniz olmadan
oturduğunuz yerden atıp tutuyorsunuz
niye herkes öğretmenleri eleştirmeye çalışıyor,tabiki paramı düşüneceğim,canımı düşüneceğim.siz kuaföre gittiğinizde bedava mı
gideceksiniz yarın hastaneye saat 15'te,ama ortada doktor yok,nerde,kendi muayenehanesinde özel hizmet veriyor.
üstelik hem devletin verdiği maaştan,döner sermayeden yararlanırken bir taraftan da özelde hasta başına yüzlerce lira alıyor.
hiçbir şey bildiğiniz yok,bir elinzi yağda,bir eliniz balda,doğuda öğretmenler hangi şartlar altında çalışıyor haberiniz olmadan
Garip olan biz özel ders versek suç yahut hafta sonu dershanede falan çalışsak anında yaygara kopar
genellemek ıstemıyorum ama ogretmenlık = paragozluk eskıden ogretmenlık kutsalmıs ama sımdıkı ogretmenler verdıklerı egıtımındegıl aldıkları parayı onemsıyorlar meslegınınıyınyapsın yapmasın doguda bırtek polısmı memur olarak calısıyor baska kurum yokmu orda calısan memurları neden baz almıyorsunuzda polısı baz alıyorsunuz
agzını acan doguya gıtme demıs, agzını acan doguya gıtme demıs bu ne ya dogu dedıgınız neresı... sen gıtme oburu gıtmesın berıkı gıtmesın ne olacak oradakı cocuklar egıtım vermek ıcın okuduysan becıllık yapmayacaksın yoksada ogretmen olmayacaksın. turkıyedekı şu ögretmenleri anlamadım gıttı
okulöncesi öğretmenliği mezunuyum. kpss puanım da iyi geldi. ama benim istediğim belli bi şehir yok. 81 il ve yüzlerce ilçe içinden nasıl tercih yapcam bilmiyorum.
doğuda en yaşanılası şehir hangisi? önce doğu görevimi yapmak istiyorum. hem rahat bi yer olsun, hem kiralar ucuz olsun :)
aslında boyle soylemeyı ıstemem ama ben cevremde de duydugum sureklı maas memnuyetsızlıgıilk mesajınızı beğendim . çünkü haklı noktalarınız vardı ama bu mesajınızdaki bu ifadeye çok üzüldüm açıkçası... 12 yıllık öğretmenim ..ilk 4 yılım diyarbakırın hani ilçesinde geçti.. şimdi güzelleşmiş .. benim zamanımda çok sıkıntılıydı.. ama inanın tüm zorluklara rağmen oradaki öğretmenliğin tadını hiç bir yerde bulamadım .... çalıştığım diğer okullar ya köy ya da ilçe merkezi oldu çalıştığım tüm okullarda tek tük istisnalar oldu ama genel olarak tüm arkadaşlarım gayet idealistti... çoğumuz kendi çocuğumuzu bile ikinci plana atıp öğrencilerimizle ilgilendik.. inanın abartmıyorummm ben bilg. başında öğrencilere etkinlikler hazırlarken çocuğum koltuklarda hatta halılarda uyudu... benim gibi binlerce öğretmen var .. doğuda da batıda da ...
öğretmenlik bir meslek ama sırf parası için yapılacak meslek değil...
aslında boyle soylemeyı ıstemem ama ben cevremde de duydugum sureklı maas memnuyetsızlıgı
bı usttekı arkadas yıne aynı sekılde meslek gruplarını ornek vermıs karsılastırma yapmıs ne kadar aldıklarına ıstınaden , ınsanın aklında ıster ıstemez paragoz ınsan olarak canlanıyorlar benımesımde memur sızde memursunuz turkıyede gordugum para yonunden encok ogrt. ler memnunıyetsız oluyo e bız napalım yanı ben kımı baz alıcam yada ıllakı almammı gerekıyor sen tıp okuyupta senı devlet ogretmen yapmamıskı madem onlar gıbı olmak ıstıyorsun doktor olsaydın ozaman., ortam begenılmıyo para yonunden tatmın degıl ıstenıyorkı ben doguya gıtmeyım sehrın gobegınde en mukemmel bı okulda en yuksek maasla goreve baslayayım kenarda kosede ogrt. bekleyen cocuklar ne olacak pekı onlar ölsünler yasamasınlar oyleyse tabı buarada konu sahıbı senı tenzıh edıyorum
aslında boyle soylemeyı ıstemem ama ben cevremde de duydugum sureklı maas memnuyetsızlıgı
bı usttekı arkadas yıne aynı sekılde meslek gruplarını ornek vermıs karsılastırma yapmıs ne kadar aldıklarına ıstınaden , ınsanın aklında ıster ıstemez paragoz ınsan olarak canlanıyorlar benımesımde memur sızde memursunuz turkıyede gordugum para yonunden encok ogrt. ler memnunıyetsız oluyo e bız napalım yanı ben kımı baz alıcam yada ıllakı almammı gerekıyor sen tıp okuyupta senı devlet ogretmen yapmamıskı madem onlar gıbı olmak ıstıyorsun doktor olsaydın ozaman., ortam begenılmıyo para yonunden tatmın degıl ıstenıyorkı ben doguya gıtmeyım sehrın gobegınde en mukemmel bı okulda en yuksek maasla goreve baslayayım kenarda kosede ogrt. bekleyen cocuklar ne olacak pekı onlar ölsünler yasamasınlar oyleyse tabı buarada konu sahıbı senı tenzıh edıyorum
kendini doktorlarla mukayese edenlere gülüyorum sadece
aldıklarının 10 katını hak ediyorlar bir de gelmişler tam gün yasası diyorlar , ilginç insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?