öğretmenlik için hangi şehir?

okudugumu anlama sorunum yok Allah'a şükür sadece şu yazıyı görünce kendimi tutamadım açıkcası:

niye doktorları eleştirmiyorsunuz?bakın tam gün yasasına ne oldu?

gideceksiniz yarın hastaneye saat 15'te,ama ortada doktor yok,nerde,kendi muayenehanesinde özel hizmet veriyor.

üstelik hem devletin verdiği maaştan,döner sermayeden yararlanırken bir taraftan da özelde hasta başına yüzlerce lira alıyor.

konuyu ben getirmedim oralara ama belli ki doktorlar batıyor yine insanlara.
bu zamanda kalmadı artık o çift çalışma.sırf bu yüzden nice prof.lar istifa etti okullardan muayenehane açmak&çalışmak için.
ayrıca çekemeyeceğim en son meslek öğretmenliktir boğaziçindeki öğretmenlikler bile sınavda yaptığım sıralamanın fersah fersah altındadır.yüzüne bakmadığımdır.
ihtiyacım yok sizin aklınıza,dersinize )

Son düzenleme:

benim maaşımdan 500 lira sigorta için kesiliyor,bu durumda ben de hastaneye gittiğimde ücretsiz muayene olmayı isterim.öğleden sonra gittiğimde boşalmış hastaneleri görüp özel muayenehanelere gitmeye mecbur bırakılmaya karşı çıkmak da en doğal hakkımdır.
ayrıca yine es kaza hastanede doktor bulduğumda özeldeki yerine gitmediğim için yüzüne bakılmayan hasta olmak da istemiyorum.bu yüzden bu olayın mantığını açıklamaya çalışmayın bana

ayrıca beğenmiyorsanız sabote etmeye de çalışmayın.madem yüzüne bakmadınız burda da bakmayın,hadi başka kapıya hadi

bence en önce kendi memleketine yakın doğu görevi sayılan yerlerden başla. buralar olmazsa urfayı yaz derim. ben ilk urfaya atandım 3 sene görev yaptım. çok rahat yaşanılası bi yer. ilçeleri hariç tabi. merkez çok iyi. tek dezavantajı sınıflar her zaman çok kalabalık!!!

aynen yazılarına kaılıyorum. bizim tatilimiz herkese batıyor. yaptığımız iş çok farklı. biz sadece çocukların başında dikilmek için yokuz. işin daha bir sürü başka boyutu var.

sen hele bir sıralaaa şehirleriniii öyle bir olur ki hayırlısı...bendeee gayet güzel puan almıştım (93 gibi)doğulu olarak doğuyu yazdım ilke :) sonra damatlarımızın memmleketlerinden bildiğimiz yerleri yazdık derkennn gelmedi (96yla gitmişler erzincana ) 2 tercihim erzincannn :) geldi bilecik bozüyükk vel hasıl çalıştımki okul bölge vandan göçmüşlerin yeri bir doğulu olarak eskişehirin öbeğindeki bu okulda türkçe bilen bir aile yoktu zorlandım vs.. derkennn 2 yıl sonra 2010 la muaf etti devlet zorunlu hizmetten ve bende il içinde daha iyi bir okula gittim tayinle... sonraa nemi oldu 6 ay sonra şak diye kimse yokken hayatımda evlendimmmm ve zaten evlenmeseydim doğu görevinden muaftım... muaf olmasaydımdaaa ilk atandığım okulll batıdaki zorunlu hizmet okullarından olmuştu... anlayacağın sen gönlündeki şehirleri ailene yakınlık adınada yaz nasip de ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…