- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Sex education 'daki okul mu kardeş bura nereBizim okulda mı böyle bilmiyorum ama inanın 4 ayda okuldan soğudum. Pandemide öğrencilerin kontrolsüz kalması da etkili tabii.Ortaokuldayım ve her hafta okula çocuk polis geliyor. Geçen hafta kızlar birbirinin iç çamaşırını indirmiş, erkekler video çekmiş. instagramda grup kurmuşlar. Aman Allahım küfürler. Sınıftaki en akıllı uslu kızın ettiği küfürleri okuyunca inanamadım. Bugün erkek erkeğe öpüşen 7.siniflar. Çocuklarına toz kondurmayan veliler.Kız öğrenci anne ben açtım hesabı, ben yazdım diyor kadın hala okul müdürünün üzerine yürüyüp size hesabını soracagim diye tehdit ediyor. 5. Sınıf erkek öğrenci diğer öğrencinin özel bölgelerine kalem sokuyor, babası okula gelmiş müdür yardımcısına olmuş lan diyor. Meslekten soğudum ve öğrencileri hiç de masum göremiyorum artık.
Bir 6.sınıf öğrencisi velisi olarak,tüylerim diken diken oldu.Şu anda şükürler ediyorumBizim okulda mı böyle bilmiyorum ama inanın 4 ayda okuldan soğudum. Pandemide öğrencilerin kontrolsüz kalması da etkili tabii.Ortaokuldayım ve her hafta okula çocuk polis geliyor. Geçen hafta kızlar birbirinin iç çamaşırını indirmiş, erkekler video çekmiş. instagramda grup kurmuşlar. Aman Allahım küfürler. Sınıftaki en akıllı uslu kızın ettiği küfürleri okuyunca inanamadım. Bugün erkek erkeğe öpüşen 7.siniflar. Çocuklarına toz kondurmayan veliler.Kız öğrenci anne ben açtım hesabı, ben yazdım diyor kadın hala okul müdürünün üzerine yürüyüp size hesabını soracagim diye tehdit ediyor. 5. Sınıf erkek öğrenci diğer öğrencinin özel bölgelerine kalem sokuyor, babası okula gelmiş müdür yardımcısına olmuş lan diyor. Meslekten soğudum ve öğrencileri hiç de masum göremiyorum artık.
Biraz kenar mahalle.Ama sanıyorum butun okullar benzer.c çünkü okul polisi gelince diger okullarında itiraf siteleri varmış onları gösterdi. Ama profilleri kapalı.Siber suçlar kapsamında olmuyormuş. Açanı bilmemiz lazımmış.Falan filanSex education 'daki okul mu kardeş bura nere
Aynen öyle.Babalar genellikle gurbette.Anneler evde babaanne ve dedeykeleBir şey daha sormak istiyorum. Görev yaptığınız okulun bulunduğu bölge nasıl bir yer? Semt olarak mahalle olarak biraz getto falan mı kalıyor?
Okuyorum ben de.Ve korkuyorum. Kızım var.Nasil engelleyecegiz hiç bilmiyorum. Bazı anne babalar çok utanmıyorlar ve çok zor durumdalar .ama çocuklar tek ayakustunde 40 yalan ,kandırıyorlar onlarıDijital baba Orhan Toker instagram hesabını takip etmeyi öneriyorum bu konuya yorum yapıp şaşıran herkese.
Bu anlattıklarınız okulda sınıflarda mı gerçekleşmiş?Bizim okulda mı böyle bilmiyorum ama inanın 4 ayda okuldan soğudum. Pandemide öğrencilerin kontrolsüz kalması da etkili tabii.Ortaokuldayım ve her hafta okula çocuk polis geliyor. Geçen hafta kızlar birbirinin iç çamaşırını indirmiş, erkekler video çekmiş. instagramda grup kurmuşlar. Aman Allahım küfürler. Sınıftaki en akıllı uslu kızın ettiği küfürleri okuyunca inanamadım. Bugün erkek erkeğe öpüşen 7.siniflar. Çocuklarına toz kondurmayan veliler.Kız öğrenci anne ben açtım hesabı, ben yazdım diyor kadın hala okul müdürünün üzerine yürüyüp size hesabını soracagim diye tehdit ediyor. 5. Sınıf erkek öğrenci diğer öğrencinin özel bölgelerine kalem sokuyor, babası okula gelmiş müdür yardımcısına olmuş lan diyor. Meslekten soğudum ve öğrencileri hiç de masum göremiyorum artık.
Tam tahmin ettiğim gibi. Benim okuduğum lisede biraz kenar mahalle sayılırdı. Ama yinede böyle olaylara şahit olmadım. 1 keresinde çok büyük bir kavga oldu ama dediğim gibi sadece 1 kere ve bizim olaylar genellikle klasik çıkışa gel tarzı olaylardı. Okul sonradan anadolu lisesi olunca öğrenci profilide bir tık düzeldi. Şu anda ne haldedir bilmem tabi.Aynen öyle.Babalar genellikle gurbette.Anneler evde babaanne ve dedeykele
Kızların kavgası okul duvarının arkasında. Erkeklerın öpüşmesi beden eğitimi dersının son 5 dk öğretmen sınıfa gonderınce. Arkadaşına kalem sokan 5. Sınıf öğrencisi sorunlu. Her bulduğuna her yerde birşey yapıyor ama baba sorunlu olduğunu kabul etmiyor. Küfürlü olaylar sosyal medya üzerinden evlerdeBu anlattıklarınız okulda sınıflarda mı gerçekleşmiş?
Evet. Ve sanıyoruz pandemi doneminde evlere alınan bilgisayar İnternetler bu olayların artmasında etkili. Bugün cocuk polis öpüşenlere soruyor. Nereden aklınıza geldi diye. Bilgisayarda gorduk ama onlar gibi yapamadık diyorlarBunlar ortaokul çocukları mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?