- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Iyiki oğluma izletmiyorum YouTube, pande mi de baya alisti , ben sıkılmasın diye verdim , simdi okula gidiyor, telefonum da YouTube uygulaması dahi yok , çok korkuyorum Allah im nereye gidiyor sonumuz böyleYouTube kids bile çocukların önüne sürekli gay ve lezbiyen çiftleri çıkarıyor. Bunlar da çocukların bilinçaltına işleniyor ne yazık ki. Sevgili anneler, çocuklarınızı ekrandan kurtarın. "Challenge" adı altında aptal YouTuberların yaptıkları zorbalıkları, cinsellikle ilgili kafa karışıklıklarını hep sosyal medyadan öğreniyorlar.
Aman Allah'ım bunlar nasıl davranışlar.Bizim okulda mı böyle bilmiyorum ama inanın 4 ayda okuldan soğudum. Pandemide öğrencilerin kontrolsüz kalması da etkili tabii.Ortaokuldayım ve her hafta okula çocuk polis geliyor. Geçen hafta kızlar birbirinin iç çamaşırını indirmiş, erkekler video çekmiş. instagramda grup kurmuşlar. Aman Allahım küfürler. Sınıftaki en akıllı uslu kızın ettiği küfürleri okuyunca inanamadım. Bugün erkek erkeğe öpüşen 7.siniflar. Çocuklarına toz kondurmayan veliler.Kız öğrenci anne ben açtım hesabı, ben yazdım diyor kadın hala okul müdürünün üzerine yürüyüp size hesabını soracagim diye tehdit ediyor. 5. Sınıf erkek öğrenci diğer öğrencinin özel bölgelerine kalem sokuyor, babası okula gelmiş müdür yardımcısına olmuş lan diyor. Meslekten soğudum ve öğrencileri hiç de masum göremiyorum artık.
Ben abartarak takipçi mi kasmaya çalışıyor diye düşünüyordum, demek ki gerçekmiş yazdıkları…Dijital baba Orhan Toker instagram hesabını takip etmeyi öneriyorum bu konuya yorum yapıp şaşıran herkese.
Daha da beter olacak , benim okul daha masummuş şimdilik , tiktok la büyüyen nesilden ne hayır gelir ki...Bizim okulda mı böyle bilmiyorum ama inanın 4 ayda okuldan soğudum. Pandemide öğrencilerin kontrolsüz kalması da etkili tabii.Ortaokuldayım ve her hafta okula çocuk polis geliyor. Geçen hafta kızlar birbirinin iç çamaşırını indirmiş, erkekler video çekmiş. instagramda grup kurmuşlar. Aman Allahım küfürler. Sınıftaki en akıllı uslu kızın ettiği küfürleri okuyunca inanamadım. Bugün erkek erkeğe öpüşen 7.siniflar. Çocuklarına toz kondurmayan veliler.Kız öğrenci anne ben açtım hesabı, ben yazdım diyor kadın hala okul müdürünün üzerine yürüyüp size hesabını soracagim diye tehdit ediyor. 5. Sınıf erkek öğrenci diğer öğrencinin özel bölgelerine kalem sokuyor, babası okula gelmiş müdür yardımcısına olmuş lan diyor. Meslekten soğudum ve öğrencileri hiç de masum göremiyorum artık.
Amacı eğitim almak, öğretmenin bilgilerinden faydalanmak olan öğrenciyi ayirirdim her türlü pozitif ayrımcılığı yapardım açıkçası..diğerleri bu ülke için büyük sıkıntı olacak gibi duruyor cahil saygısız edepsiz tipler dolaşacak sokaklarda bazen hapishanelerin rehabilite merkezlerine dönüştürülmesi gerektiğini düşünüyorum bi sekilde topluma ayak uydurmalari lazim matematik fen bilmeselerde olur insan olsunlar vicdanlı olsunlar yeter..düşündükçe ruhum daralıyorO cocuklar da sürekli akran zorbalığı görüyor. Ders dinlese hoca senin yüzünden yazı yazdırıyor diyorlar. Küfürleri duymamazlıktan gelse bir türlü, küfürlere karsılık mı versin, bize soylesene dayak yiyecek.
Ben o adamın yazdıklarını hep çok abartı buluyordum. Şok oldum şuan. Bende ortaokulda çalıştım bir dönem. Çocuklar acayip yaramazdı tamam ama ben bu yazılanların hiçbirine şahit olmadım. Bu nasıl okul?Dijital baba Orhan Toker instagram hesabını takip etmeyi öneriyorum bu konuya yorum yapıp şaşıran herkese.
Aman yarabbim o ne öyle korku okulu gibiBizim okulda mı böyle bilmiyorum ama inanın 4 ayda okuldan soğudum. Pandemide öğrencilerin kontrolsüz kalması da etkili tabii.Ortaokuldayım ve her hafta okula çocuk polis geliyor. Geçen hafta kızlar birbirinin iç çamaşırını indirmiş, erkekler video çekmiş. instagramda grup kurmuşlar. Aman Allahım küfürler. Sınıftaki en akıllı uslu kızın ettiği küfürleri okuyunca inanamadım. Bugün erkek erkeğe öpüşen 7.siniflar. Çocuklarına toz kondurmayan veliler.Kız öğrenci anne ben açtım hesabı, ben yazdım diyor kadın hala okul müdürünün üzerine yürüyüp size hesabını soracagim diye tehdit ediyor. 5. Sınıf erkek öğrenci diğer öğrencinin özel bölgelerine kalem sokuyor, babası okula gelmiş müdür yardımcısına olmuş lan diyor. Meslekten soğudum ve öğrencileri hiç de masum göremiyorum artık.
Dediklerinden daha fena şeyler oluyor bende lisedeyim zaman inanilmaz değişti ve çok üzülüyorum.. üstelik kenar mahalle değil en lux semtinde okul neyseSex education 'daki okul mu kardeş bura nere
Ben yeni öğretmenim lux bir semtteyim ve daha çirkin şeylere şahit oldum ama şu anda benim hayata karşı sevincim tükenmiş durumda bununla alakası varmı bilmiyorum ama baska sorunum yok hiç bir şey beklediğim gibi değil içlerinden çok sevdiğim öğrencilerim var ama onlar bile ...Ben o adamın yazdıklarını hep çok abartı buluyordum. Şok oldum şuan. Bende ortaokulda çalıştım bir dönem. Çocuklar acayip yaramazdı tamam ama ben bu yazılanların hiçbirine şahit olmadım. Bu nasıl okul?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?