- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Tabiki çalışan alabilir bencede ama ne biliyim biraz korkuyorumvalla şimdi buraya insanlar atanamıyor yazacak kesin ama atanılan puanlar bence yüksek değil çalışan alabilir yani
Alanım eşit ağırlık olduğu için ingilizce yazamıyorumZaten din,ing ve sınıf banko ben diger bolumler icin dedim bunu...
Her bölüm KPSS ile atanıyor Ben de öğretmenim Mesela zamanında uluslararası ilişkiler okumadığıma pişmanım Oysaki çok daha yüksek puanlarla öğretmenlik seçemiştik Benden çok daha düşük puan alanlar şimdi gümrük memuru 2 katım maaş alıyorKızlar acil yardıma ihtiyacım var. Ben bu sene üniversite sınavına girdim ve malum tercihler başladı. Ailem yaşadığım şehrin dışında okumamı istemiyor , İzmir'de yaşıyoruz bu arada. Yani burada bi okul seçmek zorundayım. Bende sınıf öğretmenliği , okul öncesi ve türkçe öğretmenliği tarzı şeyler yazdım ama bu atama sıkıntısı var . Sizce başka bir bölüme mi yönelmeliyim ?
Benim puanımda esit agirlikta 402 , sozelde 440 falanHer bölüm KPSS ile atanıyor Ben de öğretmenim Mesela zamanında uluslararası ilişkiler okumadığıma pişmanım Oysaki çok daha yüksek puanlarla öğretmenlik seçemiştik Benden çok daha düşük puan alanlar şimdi gümrük memuru 2 katım maaş alıyor
Ben yeni puan sisteminden anlamıyorum doğrusu Benden sonra çok şey değişti Ama dediğim gibi zamanında beğenmediğim o uluslar ilişkileri okuyan arkadaşım gümrük memuru ve 2 katım maaş alıyor Ben öğretmen olarak zor atandımBenim puanımda esit agirlikta 402 , sozelde 440 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?