- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
toplumumuzda öğretmenlik çok kutsal bir meslek olarak görülüyordu zamanında öğretmenlik niye okumadın diye millete tavır alan bir ülkedeyiz.
günümüzde ise bazı durumlardan dolayı meslegimizi yerden yere vuruyorlar. sebebi : insanları koyun haline getirmek. eğitime verilen değer ! bu.
ben eğitimci olduğum için gurur duyuyorum bence sen de o şanslılardan olacağın için gurur duy.
sana terbiyesizce yaklaşanlarada cevap verme tenezzülünde bulunma .çünkü karşında eğitimsizliğin örneğini çok güzel görmüş oluyorsun zaten.
-------------
kpss ye gelince sabır işi. denemelerin ne kadar iyi de olsa sınavda o soğukkanlılığı devam ettirebilmek önemli. kaldı ki yok sorular satıldı yok kopya vs. örnekleri yaşıyoruz. insanı canından bezdiriyorlar.
sadece baska mesleklere yonelın dense ıcım yanmaz. gecen bakan cıktı ' arkadaslar ılla ki calısmanız gerekmıyor kültürlu bır ev hanımı da olabılırsınız demez miaynen boyle kalıdm
Bunu da yeni duydum. Kültürlü ev hanımlarına maaş verip ihtiyaçlarını karşılayacaklarmıymış? bakana bak yaaa
Kurdukları hiç bir cümleye şaşırmıyorum artık,
birşey beklemediğim için..
ne yapsalar haklılar tabi canım,vardır bi açıklamaları bunada :18: :18:
ben de iki yıl kaybından sonra atanmış bir öğretmenim. bölümümden atanmak çok zordu benim kazandığım yıllarda. 90 puanla atandım ve inan hiç matematiğim yokken sıfırdan başlayarak 20 civarı matematik yaptım kpss de. isteyince olmayacak hiçbişey yok inanki.. yeter ki pes etme, umutsuzluğa düşme.. olacağına, yapabileceğine inan..
Kandida benimde matematiğim pek iyi değildir. Maşallah sende çok iyi puan almışsın.
Bizimle paylaşsan neler yaptın nasıl çalıştın belki bizim gibi sonradan sınava girenlere yardımcı olursun.
Evet ya nasıl çalışıyorsunuz kpss'ye paylaşır mısınız biraz
aynen bende matematik özürlüyüm.heralde çinceyi öğrenirim matematiği öğrenemem:)
Lisede matematik gördük kpss matematik zor flan değil arkadaşlar kendinize güvenin her şeyi başaracak güç içinizde :)
Ben matematikten korkmuyorumda sınavdan genel olarak koorkuyorum
Fazla bir bilgim yokta ondan sanırım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?