öğretmenlik utanılacak bir meslek mi:(:(YAZIK....

lıse mat öğretmenıyım 2005 te mezun oldum 2010 da atandım dersanede 4yıl çalıştım evlenınce esım ıstemedı bende kppss kursuna gıtmeye karar verdım ınan çok zor du evlılık sınav ev hanımlığı 1 sene ınsan içine çıkmadım hep çalıştım 55 60 alan ben calışmadan 91 aldım ve atandım çok zor bı surectıevlılığımın ılk yılı yoktu sankı çok zorlandım aıle hasretı de vardı .şimdi çok rahatım 2bın gelırım var dersanede 800 e calışıyordum ben evde oturmazdım çalışmayı sevıyorum bence sende ıstersen azımle bu iş olur şunu tavsıye ederım atanmadan evlenme çunku ders calışmak işkence gıbıyfdı gercı benım uzun bı aradan sonra olduğu için heralde.öğretmenlık çok guzel bı meslek

ayy böyle atananları okuyunca öyle umutlanıyorum kiii...inşallahhh bizde atanırız....ayrıca dersanelerin o kadar düşük ücret ödediğini bilmiyordum çok şaşırdımm

biter biter ama çok çalışş öyle çok çalış kiiii............keşke şimdiki aklım olsa ilk iki yıl kafamı kaldırmazdım dersten..

Sanırım ben öyle yapmayılım mesaj alındı tatlım
Ahh şu sınav streslerini atlattık diyordum daha fenası geliyor demek :18:
Uyarıldığım iyi oldu

ya bu insanlar nekadar gereksiz konuşuyolar böyle atanana kadar çok kötü bi meslek atanamazsın neden yazdın diyolar atandıktan sonra kapış kapış öğretmen kız arıyolar. türkiyede yüzde doksan erkek öğretmen kızla evlenebilmek için ölüyo hem geliri iyi hemde bayana göre rahat diye uyanıklar işte. zor falan değil atanan nasıl atanıyo adam gibi çalışıp atandıktan sonra herkes havada kapacak emin ol bekar öğretmen kız duyunca ağzının suları akıyo kadınların oğullarına almak için salaklar yaa bilmeden boş boş konuşuyolar kimseye kulak asma

kendimi gördüm ya .. banada 2 yıllıkmı okuyorsun falan diolar.. okumuyormusum gibi davranıyorlar.. ama ben alıstm gülüp geciyorum.. milletin takdirini almak icin okumuyorumki.. ayrıca öğretmenlikte cok kutsal bi meslek .. ablam resim öğretmeniydi 5 kez kppsye girdi sonunda atandı azmin zaferi dioruz.. ama o çok çalışmıyordu .. sen asılırsan kazanırsın canım.. kendni bu kdar üzmene gerek yok..

aynn öyle hem mesleği var para kazanıyo hem de boş vakti var ev işi yapar hepsinin düşüncesi aynı yaa..ama atanırsam hakimden aşağısıyla evlenmicem bende:)

akılları olsa öğretmenliğin 2 yıl olduğunu sanmazlar hay allahım ya:)

akılları olsa öğretmenliğin 2 yıl olduğunu sanmazlar hay allahım ya:)

yok canım ben psikoloji okuyorum..çoğu insan ne iş yapacağmı anlamıyor zaten..benmde puanm hukuk tutuyordu yazmadm hayalimdi psikoloji.. hukuk yazsaydm ağızlarnın suyu akardı ama böyle seylere takılmamak lazm nasıl mutluysak o!

ben onlara kızmıyorum ki öğretmenliği bu hale getirenler utansın..

ben onlara kızmıyorum ki öğretmenliği bu hale getirenler utansın..

bence öğretmenlik en kral mesleklerden.. atanma kısmı bazen sıkıntılı olabliyor.. ama o da aşılır diye düşünüyorum.. bi de klasik mantık ama kadınlar için öğretmenlik çok güzel.. evine eşine çocuğuna zaman ayırabiliyorsun .. sen yine iyisin.. bi 10 yıl sonra doğru düzgün öğretmen ataması olmayacak.. eksiklerimi kapattım ihtiyacım yok diyecek.. felsefe sosyoloji mezunları rehber öğretmen olarak atandı.. böyle bi ülkede yasıyoruz.. 4+4+4 yüzünden sınıf öğretmenlerin bi kısmı norm fazlası oldular.. hepsi çok sıkıntıda smdi..

artık insanlarda şu düşünce hakim "hiçbir şey olamıyorsan bari öğretmen ol." bu hale getirdiler. ben de okul öncesi öğretmeniyim. çevremde beni de küçük gören bir sürü insan var. hatta bizleri öğretmen olarak bile görmüyorlar bakıcı muamelesi görüyorsun. senin gibi benim de kafalarını kırasım geliyor laf söylediklerinde. ama takmamayı öğreniyorsun bi süre sonra.
kpssye gelince matematiğe mutlaka ağırlık ver ve ne pahasına olursa olsun ilerlet. matematik yapmadan yüksek puanlar alabilmen zor. dersane falan düşünebilirsin.

bende sosyal bilgiler ikinci sınıfa geçtim canım 4+4+4 bizim işimize yaradı denilebilir ders saatimz üç saat arttı buda atamaların artacağı yönünde tabi.. yaklaşık dört yıl boyunca atamalar iyi olacakmış bizim bölümden bende seneye yazdan itibaren çalışmaya başlayacağım senin gibi kendine güvenip sıkı bir çalışma yaparsan atanırsın neden olmasın ki sıkma canını çalışmaya bak derim inşalllah atancaz böyle düşünelim ve kendimize güvenelim Allah yardımcı olsun tatlım

inşallah canım inşallahh..keşke şu hazırlık denen bela olmasaydı şimdi son sınıfa geçmiştimbelki bu sene daha çok olurdu alımlar...

ben hazırlık okumadım canım sizin ünide vardı demek gerçekten kötü olmuş ama sıkma canını alımlar bu dört yıl boyunca iyi olacak :)

Son düzenleme:
bende genel fiziki coğrafyadan zor geçtim dc ile baya kalan oldu sizdeki gibi olmasada tabi coğrafyacılar hep mi böyle anlamadım ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…