oh be icim rahat etti...

Kaynanalar görümceler eltiler kayınlar kocalar havalarda uçuşmuş da ben konuyu tam anlayamadım bi vigül falan koyaydın araya keşke :KK14:
Oku oku da adam ol, baban gibi eşek olma. Oku oku da adam ol baban gibi, eşek olma Görüyorsunuz bir virgül babayı eşeklikten kurtarıyor Bu örneği daha öncede vermiştim yine vereceğim galiba

haklısınsevgiyumağıpardonbenımkelebeğimiyiyapmışsıntabiienguzelıbukocandandevamlıdayakmıyıcendımıboşvereltıyıgorumceyıkaynananlaarannasılhaaaoustkomsunoldusevısıpduruyormuyınealmangacılarlasentaşındınmıkızınkacaylıkoldukocansenıdovdugundecanıncokacıyormuyduartıkdovmuyordıyorsunmutlusunrahatsınallahsenıbıldıgıgıbıyapsınnedıyeyim...

ohhh be intikamınızı aldım sanırım kızlar:)

Mrb arkadaslar daha önce bi durum paylasmistim...
Eltim benimle hic yoktan kavga etti, sonra ögrendimki ben kücük görümcemle bazi sorunlar yasadim diye benle kavga etmiş.
Kaynanam bana git özür dile eltinle kaybından derdi ama ben ikisine hic bir sey yapmadim ki..ne kaynìma ne eltime ..
Dün büyük görümcemle konustum, Abla Annem bana git özür dile dedi, seni mi kastetti yoksa eltimi mi?
Görümcem kaynanamin eltim icin soyledigini söyledi, kaynanam görümceme de benim kelebeğim gitsin özür dilesin demiş ama görümcem Asla dedi gitmeyeceksin, o gelmeden gitme ha dedi, kocan gidelim derse gidersin ...ama onun haricinde yalniz gitme neyle karsilasacagini iyi biliyorum, sana nasil davranacak onuda iyi biliyorum ...
NOT.Eltim bu görümceme yapmadigini bırakmadı, evinden kovdu esyalari kalmisti kac tane, disari firlatti neden mi cünkü onu evinde asla istemiyordu, bana kac kez dedi git söyle bir daha bana gelmesin, ben yine beni ilgilendirmez dedim , büyük görümceme yaptiklarindan dolayi onunla kavga etmedim ikinizin arasinda dedim...
İşte bu yüzden bana özür dileme dedi, zaten dilemem dedim ya Anam degil bacim degil kimki haksiz yere bna yaptiklarindan sonra ben ayagina gidecem diye..ve görümceme dedim madem kardesini o kadar seviyor niye anneni sevmiyor niye seni sevmiyor demek kimseyi evinde istemiyor, görümcemde zaten biri baskasini evinde istemese bahane cok bulur dedi...
Bugün kocamlada tartistik, sen benim arkamda degilsin senin yaptiklarini hic birini aileme demedim yoksa neler olurdu bilirsin, bir daha bana hakaret edersen bosarim seni zaten kızımi devlet bana verir, ne sana ne de abimlere muhtac kalirim burda, buradaki şartları da biliyorsun, artık karar senin ya böyle devam et yada mutlu huzurlu kalalim evimizde dedim.
Not:dövmedi bu kez bırakti onu ama abimlere götürme tehditini bosanma tehdini birakmamisti yiyiyorsa bir daha der...Oh be rahatladim :KK14::KK76:
3 kez okudum biraz anladım.
Eltinizle kavga ettiniz,kayınvalideniz özür dile dedi,siz dilemediniz,görumceniz aradı "sakın ha özür dileme,sana kötü davranacaklar ben biliyorum"dedi (güzel ortalık karıştırmış görümceniz,abisinin size kızacaģını bilir en nihayetinde değil mi,ve öyle de olmuş)
Sonra eşiniz müdahil oldu,bu kez dövmedi sizi ama boşanip çocuğu almakla tehdit etti buda cepte.
Peki sorun ne?
Eltinizse zaten kavga etmişsiniz,ne siz ne o adım atmamış barışmanız için,sorun olduğu gibi duruyor,siz özür dilemeyeceksiniz zaten değil mi?
Görümceniz sizi kışkırtmış özür dileme diye,hemde kayinvalideniz özür dile derken. Bence bu görümceye dikkat edin,eşinizin sorun çıkaracağını biliyordur illaki.
Eşinizde sizi haksız bulmuş,işi boşanırım,çocuğuda alırım boyutuna getirmiş. Siz neden rahatladınız anlamadim ki? Dayak atmadı diye mi? Yoksa boşanıp çocuğu eşinize vermek istiyodunuz bahane mi oldu nedir? Durum korkunç siz niye rahatladınız konu sahibi vallahi anlamadım?
3 kere okuyup,böylesi konuşurcasına yazılan bir metni anladığım ićin,emeğime karşılık bi deyiverin niye rahatladınız?

3 kez okudum biraz anladım.
Eltinizle kavga ettiniz,kayınvalideniz özür dile dedi,siz dilemediniz,görumceniz aradı "sakın ha özür dileme,sana kötü davranacaklar ben biliyorum"dedi (güzel ortalık karıştırmış görümceniz,abisinin size kızacaģını bilir en nihayetinde değil mi,ve öyle de olmuş)
Sonra eşiniz müdahil oldu,bu kez dövmedi sizi ama boşanip çocuğu almakla tehdit etti buda cepte.
Peki sorun ne?
Eltinizse zaten kavga etmişsiniz,ne siz ne o adım atmamış barışmanız için,sorun olduğu gibi duruyor,siz özür dilemeyeceksiniz zaten değil mi?
Görümceniz sizi kışkırtmış özür dileme diye,hemde kayinvalideniz özür dile derken. Bence bu görümceye dikkat edin,eşinizin sorun çıkaracağını biliyordur illaki.
Eşinizde sizi haksız bulmuş,işi boşanırım,çocuğuda alırım boyutuna getirmiş. Siz neden rahatladınız anlamadim ki? Dayak atmadı diye mi? Yoksa boşanıp çocuğu eşinize vermek istiyodunuz bahane mi oldu nedir? Durum korkunç siz niye rahatladınız konu sahibi vallahi anlamadım?
3 kere okuyup,böylesi konuşurcasına yazılan bir metni anladığım ićin,emeğime karşılık bi deyiverin niye rahatladınız?
Yok o bosanirim dedi cocugu ben vermicektim:)))

ya ben konuyu anladım orda sıkıntı yok da, neden rahatladığını anlamadım, çünkü elti ve kayınvalideye bir şey dememişsin evde herife çatmışsın. derdin kocanla mıydı yoksa eltinle mi ?

Back
X