OHAL DEE yandık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Eşimin tayini çıktı ama göndermediler Düğünümüzü ertledik ağustosa .Izinler iptal ,herşey muallak Acaba şark hizmeti bitenleri gönderirler mi? 3 ay surer mi yoksa? Herşeyimiz iptal oldu.Rabbim bu zor günlerde , askerimize polisimize yardimci olsun.Vefat eden sehitlerimizinde mekani cennet bahçesi olsun .Zor günlerden geçen herkesin Allah yardımcısı olsun.

Insallah daha zor gunler yasamayiz..Rabbim her daim mazlum milletlerin yaninda olmustur.insallah yardimcimuz olur ve daha buyuk darbeler almadan bu sinavdan geceriz.
Amin inşallah. Artik haberler bakamaz oldum bugün hangi felaket diye.

Haber izlemeye dayananazdim suan her firsatta izleme geregi duyuyorum ..bu darbe girisimi densede bence degildi ulkemizi yikmaj parcalamak yada en in iyi ihtimal amerikanin somurgesi haline getirme cabalariydi...
Bu tesebbusste buluncak gucu cesareti kendilerinde buldular..
Cok onemli birseyi unuttular bu miletin gorundugunden ote bir millet oldugunu.
Tarihte defalarca kendimizi ozumuzu ispatladik.yine pes etmediler bizi degistirmeye calistilar basardiklarini bizim hakkimizdan gelebilceklerini sandilar..ama damarlarmizdaki kan ayni kan ozumuz hala ayni oz...adimiz turk olsun kurt olsun zaza olsun laz olsun cerkez olsun hic farketmez ozumuz sozumuz yuregimiz ayni yurek.. canimizi yakarlar ama biz gucumuze guc katarak yine ayaktayiz

kimse ne olcağını kestiremiyor ki memurların işi zor

Haber izlemeye dayananazdim suan her firsatta izleme geregi duyuyorum ..bu darbe girisimi densede bence degildi ulkemizi yikmaj parcalamak yada en in iyi ihtimal amerikanin somurgesi haline getirme cabalariydi...
Bu tesebbusste buluncak gucu cesareti kendilerinde buldular..
Cok onemli birseyi unuttular bu miletin gorundugunden ote bir millet oldugunu.
Tarihte defalarca kendimizi ozumuzu ispatladik.yine pes etmediler bizi degistirmeye calistilar basardiklarini bizim hakkimizdan gelebilceklerini sandilar..ama damarlarmizdaki kan ayni kan ozumuz hala ayni oz...adimiz turk olsun kurt olsun zaza olsun laz olsun cerkez olsun hic farketmez ozumuz sozumuz yuregimiz ayni yurek.. canimizi yakarlar ama biz gucumuze guc katarak yine ayaktayiz
evet hepimiz kardesiź hepimiz Alalh daha beterlerinden korusun.

kimse ne olcağını kestiremiyor ki memurların işi zor
Evet tum izinler iptall oldu .Tayinler durduruldu 2 emre kadar 3 ay mi yani oda ama askerler gondriliyor..Dogu görevi biten .Polisler neden yok ya..

Şu an kimsede net bilgi yok ama 3 ay botunca tutmazlar diye umut ediyorum. Şu an soruşturma aşamasında olunduğundan bir süre hareketlilik durduruluyor. Sonrasında normal hayata dönülür. Tebrik ederim şimdiden.

Insallah daha zor gunler yasamayiz..Rabbim her daim mazlum milletlerin yaninda olmustur.insallah yardimcimuz olur ve daha buyuk darbeler almadan bu sinavdan geceriz.
ben hic Allahın mazlum milletlerin yanında oldugunu gormedim, malum bütün müslüman ülkelerin hali ortada, kan savaş fakirlik açlık. Allah bizi o duruma dusurmesin :(

Şu an kimsede net bilgi yok ama 3 ay botunca tutmazlar diye umut ediyorum. Şu an soruşturma aşamasında olunduğundan bir süre hareketlilik durduruluyor. Sonrasında normal hayata dönülür. Tebrik ederim şimdiden.
İnşallah oyle olur yaa.Hayattan zevk almaz oldum ...Hic bisey yapasim gelmiyor. .Isyeeeeannn.

Vallahi haber izledikçe geriliyorum bende. Allah bir daha böyle zor günler yaşatmasın. Görevi başında olan herkese Allah güç kuvvet versin.

bence herşeyi erteleyin. çünkü ne olacağını hiçkimse bilmiyor. duruma göre bir yol izlenir muhtemelen. şu karmaşa da zaten ne düğün güzel olur ne eğlence. biraz daha sıkın dişinizi.

Şu an olay çok yeni bir hafta bile olmadı daha. Biraz ortalık sakinleşsin sizde daha sağlıklı karar verirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X