OHAL DEE yandık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben hic Allahın mazlum milletlerin yanında oldugunu gormedim, malum bütün müslüman ülkelerin hali ortada, kan savaş fakirlik açlık. Allah bizi o duruma dusurmesin :(

Bakis acisiyla alakali gorebilmek..isteseler hepmizi yerle bir edebilirler tum guc onlardayken biz hala var olmaya devam ediyoruz..bir sekilde oyunlari kendi boyunlarina dolaniyor iste Allahin tecellisi burda devreye giriyor

Haber izlemeye dayananazdim suan her firsatta izleme geregi duyuyorum ..bu darbe girisimi densede bence degildi ulkemizi yikmaj parcalamak yada en in iyi ihtimal amerikanin somurgesi haline getirme cabalariydi...
Bu tesebbusste buluncak gucu cesareti kendilerinde buldular..
Cok onemli birseyi unuttular bu miletin gorundugunden ote bir millet oldugunu.
Tarihte defalarca kendimizi ozumuzu ispatladik.yine pes etmediler bizi degistirmeye calistilar basardiklarini bizim hakkimizdan gelebilceklerini sandilar..ama damarlarmizdaki kan ayni kan ozumuz hala ayni oz...adimiz turk olsun kurt olsun zaza olsun laz olsun cerkez olsun hic farketmez ozumuz sozumuz yuregimiz ayni yurek.. canimizi yakarlar ama biz gucumuze guc katarak yine ayaktayiz
Cok guzel yorumlamissin.
Uzun yillar dizileri ile yasayis tarzlari ile. Giyim kiyafet, orf adet degistirdikleri icin. Turk aile yapisina zarar verdikleri icin uzun yillar. Bizi birbirimizden koptuklarimizi zannettiler. Artik bir yurek olamayiz sandilar biz bunlarin aile yapilarini bozduk. Tv pc bagimli yaptik. Artik oblar hipnozda tam zamani diye dusunduler sanirim. Ama zor gunde Türkiye tam bir tek vucut halinde karsilarina cikina sok yasadilar.

Cok gurur duydum Türkiyem ile.

Ohal nor.al vatandasi etkilemeyecekmis ama memur, polis ve askerleri buyuk ihtimal etkiler.

ALLAH butun vatan sevdalilarin iyi niyetlilerin yar ve yardimcisi olsun. Butun gizli kotu insa larida kahru perisan etsin. Desifre olmalarini nasip etsin.

ALLAH konuyu acan kardesimizede yardim etsin. Umarim biran evvel ymhayati duzene girer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X