Ohss deniyor

ayse256

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2025
5
0
1
27
Merhana arkadaşlar sizlere vir şey danışmak istiyorum.
Ben aşılama tedavisine başladınm.Gonal f 75 lik kullandım 6 gün sonra doktora kontrole gittiğimde yumurtaların çok büyümüş aşılamayı iptal edelim dedi.O günden beri kasık ağrım vardı bugün kendi şehrimdeki bir kadın doğuma gittim ve ohss olduğumu söyledi.Kistim 8 cm falannış sanırım ama kan tahlillerim iyi geldi.Aşılama yapacağım yer başka şehirde,doktor kan tahlillerin iyi ama bu ohss olmayacağın anlamına gelmez dedi.Aşılama tedavisi gördüğün hastaneye git dediler.Sorun şu ki doktorum yıllık izinde ve ben başka şehirdeyim ne yapmalıyım korkuttular biraz.Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Bende opu sürecinde ağrılarımdan ötürü ve yumurta sayım 45 ti ohss den korkmuştum. Hemşirem demişti ki kesinlikle ohss olmazsınız çatlatma iğnesi gonapeptyl verildi size. Ovitrelle vermedik size uygun değil demişti. Aynı durumdaysanız içiniz rahat olsun. Size hangi çatlatma iğnesi verildi

Bende opu sürecinde ağrılarımdan ötürü ve yumurta sayım 45 ti ohss den korkmuştum. Hemşirem demişti ki kesinlikle ohss olmazsınız çatlatma iğnesi gonapeptyl verildi size. Ovitrelle vermedik size uygun değil demişti. Aynı durumdaysanız içiniz rahat olsun. Size hangi çatlatma iğnesi verildi
Çatlatma iğnesi verilmedi yumurtaların çok büyümüş o yüzden aşılamayı iptal edelim dedi ve çatlatma iğneside vermedi

Çatlatma iğnesi verilmedi yumurtaların çok büyümüş o yüzden aşılamayı iptal edelim dedi ve çatlatma iğneside vermedi
Olabildigince az hareket edin. Karında şişlik nefes darlığı mide bulantısı kusma gibi seyler yaşıyorsanız hemen acile gidin. Belirtileri bunlar

Evet benimde öyle oldu 50 yumurtam vardı.gonapeptyl kullandım.opudan sonrada cetrodite verdiler hiç bişey olmadı çok şükür

Olabildigince az hareket edin. Karında şişlik nefes darlığı mide bulantısı kusma gibi seyler yaşıyorsanız hemen acile gidin. Belirtileri bunlar
Bu belirtiler yok şükür sadece kasıklarımda dolgunluk hissi var bazende ağrı oluyor o kadar

Evet benimde öyle oldu 50 yumurtam vardı.gonapeptyl kullandım.opudan sonrada cetrodite verdiler hiç bişey olmadı çok şükür
Anladığım kadarıyla ohss çatlatma iğnesinden sonra mı ortaya çıkıyor.Çatlatma iğnesi vurulmayanlarda ortaya çıkar mı ki acaba

Ohss yumurta sayısı fazla olanlarda oluyor çatlatma iğnesi zaten gebelik hormonu demek.ohss riski varsa ovitrelle vermiyorlar ve taze transfer yapmıyorlar çünkü gebe kalırsanız durum cidddi şekilde kötüleşiyor.bir iki döngü bekleyip donuk transferde bu risk kalmiyor

Back
X