ohss gebelik belirtisimidir

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Arkadaslar mrb.
Transferimin 5.gunu hcg ignesi vermisti drum.vurduktan ertesi gun ohss denen olay geldi basima.
4gundur cekiyorum bu agrilari.
Druma gittim.ultrasonla bakti sivi birikmis dedi.takip etti iki gun.
Bugun gittigimde azalmaya baslamis dedi.
Netten arastirdimda ohss olanlarin cogu gebe kalmis.
Ama benm durumum farklimi acaba bana verdigi hcg ignesimi yapti anlayamadim.
Biyandanda sislik inince korkmaya basliyorum acaba yinemi tutmadi diye.
Sizce ne dusunmeliyim kafam iyice karisti derdimi bile anlatamadim sanirim.

İnşallah tutmuştur bebegin... Bende teansferimşn. 2. Günü olmuştum ohss senin gibi vuruldugum iğne sebep olmuşyu. Benim bir hafta sürdü. 5 litre su çektiler çok zor günlerdi maalesef sonucum negatifti. Ama benim gibi olup pozitifi gören arkadaslarımda oldu. Yani cok takılma buna. Bol bol su iç ve proteşn agırlıklı beslen. Sakın ihmal etme canım ohssde beslenme cok önemli. rabbim yardımcın olsun

Cok tesekr ederim cvbin icin.
Gercekten cok zor bi rahatsizlik.ama neden verdi dr o igneyi anlamadim.
Kendi drumda izindeymis baska bi dra muane oldum.ona sordum gebelik belirtisimi diye olabilir dedi.
Cuma gunu tahlil yaptircam ins tutmustur.cunku bu benm 4.olacak.cok korkuyorum.
Senin tutmamis cok uzuldum.insallah bigun bizde yasariz o sevinci.
Peki emvriyolarin nasildi niye tutmamis bisey dedilermi

Bu arada drun emre karatekelioglumu.

O iğne hormon takviyesi herkese yapıyolar. Polikistikoverim oldugu için ters tepti bende:) ilk tedavimde hiç kaliteli embriyom yoktu umutsuzduk zaten bide ohss çokkötü gecyi benim. Geceleri acilde günfüzleri tüp bebek merkezindeydim. Transferden sonra kabız olmayın diyo doktorlar ıkınmayalım diye ama ben transfer gecesi hiç abartmıyorum belki 30 kere içim dışıma çıka çıka kustum. Anladım o anda bıraktı kuzularım beni. Tuhaf bi histi o... Ama tabi bunların hepsi sebep rabbi m ol dememiş demekki... Simdi. 2. Tedavimi oldum 7 tane birinci kalite dondurduk. Ohss olmayım diye hemen transfer etmedi doktorum. Simdi 10 gün sonra teansferim var. Çoookkkk heycanlıyımmmmm

ne zman tranferınız oldu pekı ? ohss olma durumundan ötürü yumurtalar toplandıktan sonra ertelendı galıba? yumurtlar toplnadıktan ne kadar sure transfere başladınız acaba ?

Canm iste ben pkolu degilim oyuzden sasirdim.
Cokta degil 10tane yumurta toplandi.
Neyse artik sonuca bakicam.
Zor olmus tedavi suren rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.

ne zman tranferınız oldu pekı ? ohss olma durumundan ötürü yumurtalar toplandıktan sonra ertelendı galıba? yumurtlar toplnadıktan ne kadar sure transfere başladınız acaba ?
İlk tesavimde olmuştum ohss. Yumurtalar toplandıktan sonra iyiydim ama transferden sonra vurulan igne beni ohss yaptı. Bu ikinci tedavim 3 ay once opu oldum ama transferim ertelendi. Aslında yine iyiydim ama doktorum daha tesavi bsşlamadan bu defa transfer yok dedi. Şimdi 10 gün sonra dondurululmuş transferim var

Ben ohss oldugumda 9 yumurtam toplanmıştı. Ama bu tedavimde 28 yumurtam toplanmasına ragmen turp gibiyim:)

yumurtalar toplnadıkta 3 ay sonra mı cok uzun bı sure benımde yumrutalarım toplanalı 1,5 ay oldu hala beklemedeyımmm zaman gecmek bılmoo ılk transferım olcaak .. hayırlı olsun hakkımızdaa

Ben ohss oldugumda 9 yumurtam toplanmıştı. Ama bu tedavimde 28 yumurtam toplanmasına ragmen turp gibiyim:)

yumrta toplamadan sonra ılk adet degılde , 2. adetınızde gecıkme oldu mııı? bende 2. adetıı beklıorum olamadım daha , bı olsam da tedavıye baslasam dıye sabırsızlanıorummm

Benm drumda emre bey.ayni dra gidiyoruz.
Ama enteresan.dra igne beni sisirdi dedim.igneyapmaz oyle dedi.ee daha oncede baska hastasina olmus aynisey(yani sana)
Sende farkettimi igneden oldugunu
Bende pko oldugu için önceden söylemişti. Hatta transfer yapmak istemedi ama ben kendimi iyi hissediyorum dedim direttim... Bu opudan sonrada çok iyiydim ama igne beni ohss yapar tekrar diye erteledi. Bende ohss sorununun o üğne oldugunu söyledi. Ama sende pko olmadığı için yapmaz o iğne sana ohss ilginç... İnşsllah bebiş belirtisidir

Bende çok sabırsızım çokkk... Günler geçmiyo bi türlü. Aslında transferim gecen ay olacaktı ama arife gününe denk geldiği için bir ay ertelemek istedim bayramda istirahat edemem diye

bende bu aralar adet olablsem benımde transferım başlıycak ıns.. beklemedeyım işte.. Rabbbım bu sefer nasip eder inş sana cnmmmm
Bende çok sabırsızım çokkk... Günler geçmiyo bi türlü. Aslında transferim gecen ay olacaktı ama arife gününe denk geldiği için bir ay ertelemek istedim bayramda istirahat edemem diye

Ad
adet düzenleyici kullandım ben
yaaa ben oyle bısey kullanmadım doktor vermedii vermesı gerekmıydı acaba kiii ... ben normalde duzenlı adet gorurdumm 28 29 gunde.. bugun 34. gunumm ( doktor bı hafta 10 gun gecıkme normal dediii olmassan yıne yanıma gel dedı ya bakalım .. bı an once olsam poofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…