ohss gebelik belirtisimidir

Canım ben pkoyum ya dondurulmuş tedavidinde sıkıntı yasamayalım fiye kullandım. İlaç vermese belki 2 ay olmazdım ben. Sen kalbini ferah tut

bende bu aralar adet olablsem benımde transferım başlıycak ıns.. beklemedeyım işte.. Rabbbım bu sefer nasip eder inş sana cnmmmm
bende bu aralar adet olablsem benımde transferım başlıycak ıns.. beklemedeyım işte.. Rabbbım bu sefer nasip eder inş sana cnmmmm
İnşallah... Normalde adet olmayalım diye umut ederiz bu dönemde dört gözle adet bekleriz. Ben de hün sayıyodum resmen:)

Aminnn canm insallah gebelik belirtisidir.

bugun sonunda oldum regl ı mıı :)) aynen hıc bu kadar sabırsızlıkla regl gunumu beklememiştiimm
Canım ben pkoyum ya dondurulmuş tedavidinde sıkıntı yasamayalım fiye kullandım. İlaç vermese belki 2 ay olmazdım ben. Sen kalbini ferah tut
Rabbim yardımcımız olsunnn

hadi bakalımmm tedavi bsşlasın ozamann: )) hayırlı olsun inşallah... Randevunu aldınmı

evt cumartesi günü gidiorum.doktor kontrolde degerlerim dştüyse kiiii düştügünü normale döndüğünü düşünüorum çünkü bi bucuk ay oldu nerdeyse , inşaallaah tabii , ona gore transfer aşamasına başlanacak bakalımmm

inşallah düşmüştür. İnsan çok zor sabrediyo biran önce olsun istiyo. Benim yaklaşık 10 gün sonra olacsk teansferim ama şimdiden test gününü düşünmeye başladım nasıl sabredicem 12 gün diye: ))

hadı bakalım hemen hemen aynı zamanlarda olcak transferlerımız :) Rabbim Yardım etsin . ilk denemeniz mı cnmm ?

benım ılk .. ilk defa transfer olacak . bı aksılık cıkmassa , bı tane dondurulmuş embrıomm bısey olmazsa ınş gorecez bakalımm
Benim ilk tedavimden hiç dondurulmuşum yoktu mecburen 2. Tedaviye basladık ama bu defa hemen transfer yapmadık. Transfer tedavinin en keyifli yanı. Ultrasonda görüceksin embriyonu. Doktor içine atarken böyle yıldız kayar gibi parkayacak sende izleyeceksin: ))) bence harika bi duygu : )))

ay ne guzel anlatmışsın inş. cnm o gunlerı gorururuuzzz kaç embrıonuz var dondurulmuş galıba bu sefer degıl mı ? neden dondurdu embrıoları doktorunuz ohssden ötürü müü ?

ay ne guzel anlatmışsın inş. cnm o gunlerı gorururuuzzz kaç embrıonuz var dondurulmuş galıba bu sefer degıl mı ? neden dondurdu embrıoları doktorunuz ohssden ötürü müü ?
İlk tedavimizde 9 embriyomuz vardı ama 7 si gelişemedi 2 taneside iyi kslitede diildi. Bu tesavimde 40 yumurtam olustu ama doktorum ohss olmayım diye hepsini toplamadı. 28 tane topladı. 26 embriyomyz oluştu ama hepsi gelişemedi malesef. En iyi 7 tanedi 3. Gün donduruldu. Heycanla bekliyorummm. Sizin nasıl oldu???

Yanlış yazmışım hepsi gelişemedi yazmışım . Hepsi İYİ gelişemedi yazacaktım:))

cnm, benım kı bıraz uzun hıkaye .. hala dusunuorum yasadıklarıma ınanamıorum ya Rabbımden gelen herseye razıyız,hayırlısı dıyerek devam edıoruz. ben gecen ayında da normal yolla hamıle kaldım hersey yolundaydı cok guzeldı ve cok cok mutluydumm bebegımınn hayalı ıle yasıordum takı 4. aya gelene kadar . 4 aylıkken bebegımı kaybettım mayıs ayında .. sonrasında yapıllan genetık testlerle esımde 13 14 transklasyon tasıyıcılıgı cıktı ve bıze pgt tup bebek onerıldı. bı şok dhaaa yaşadık , hadı tmm dedık tup bebek tedavısıne başladık . eylul bası başladı. 22 yumrtam olustu ohss olmuştum ve transferım ertlendı. 22 yumurtalarımdan 6 tanesı dollendı . fakat bızım embrıolar genetık olarak ıncelenmesı gerektı ogt olayı bu oluor .. 6 tane embrıomdan sadece 1 tanesı saglıklı cıktıı . ve yıne yıkımm bunada şükür dıyerek devam ettım bugune geldımm . Rabbım ınsallah o embrıomu nasıp eder banaa .. cok cook zor gunler yasıorum hala yasıorumm bebegım yasasaydı suan benımle olcakktı yenı dogmuş olacaktı bu ay başıı .. bu gunlere gececektır ınşallah ınanıorum . zor ve sıkıntılı gunlerımın arkaasında ınanıyorum kıı yuzum gulcek bakalım ne zman olur bılemeyız ama Rabbım buyuk dıyerek sabır ve dua ıle devam edıorumm

Ah canım benimmmm neler yasamışsın neler atlatmışsın: ( sınav dünyası işte bi şekilde sınanıyoruz hepimiz... Çok şükür bi umudun var, bu da olmayabilirdi... Şimdi sen sıkı sıkı sarıl bu umuduna... Beslenmene Dikkat et güzel vitamin protein depola vücuduna: ) hiç bişey takma kafana moral çok önemli... Yaklaşık 15 gün var önünde.. Kendini bebegin için hazırla, geldipinde rahat etsin.. Eee az diil misafirliği 9 ay dürecek inşallah..: ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…