Ohss ile ilgili sikintim var

Sinyorplease

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
12
3
1
39
Merhaba suan 10 haftalik hamikeyim ve hala ohssliyim karnim inmedi doktor incek diyo fakat hic bir ilerleme yok formda konularla ilgilu bir cok konu var fakat tam ne kadar surduguyle ilgili hic bir bilgi yok n fazla ne kadar ceken var bu sendromu bilgisi olan yardim etsin

Ben aşılama yaptıracakken ohss olduğum için tüp bebeğe dönüldü.Embriyolarım donduruldu.Doktorum hame kalırsam ohss nin ilerleyeceğini hastanede yatmam gerekeceğini söyledi (benimki şiddetli ohss ye doğru ilerliyordu).Bir ayda ağrım ve karın şişliğim geçti (ilaç kullandım).

Beni hic yatirmadilar sadece bi ara 3 gun yattim oda acile gidince doktor ne olur ne olmaz die yatirdi hafta sonuydu doktor pazartesi gelince gerek gormedi cikardi ama 2.5 ay oldu hala yumurtalarim buyuk sonmedi proteinde yiyemiyorum tiksinti geldi yemekten

Bende tup bebek yaptırdım. Tedavi sırasında ohss oldum. Doktor istersen dondurulalım dedi. Bende siz bilirsiniz size bırakıyorum dedim. Tamam yapıyorum o halde demişti. Karnin şişeçek korkma ama demişti. Karnım sistikce bebegim tutunuyordu.ve ben seviniyordum.çok sukur ki hastanelik olmadım.karnim şişti sadece.1 ay da geçti yok oldu.

Yatiyorum surekli zaten su ic dedi bana yumurta ye tavuk ye dedi bol bol ama onlardan tiksindim yiyemiyorum simdi iki buklum oldum ya duz bile diramiyorum Allah Allah cok sasiriyorum benim neden gecmedi ki

Yatiyorum surekli zaten su ic dedi bana yumurta ye tavuk ye dedi bol bol ama onlardan tiksindim yiyemiyorum simdi iki buklum oldum ya duz bile diramiyorum Allah Allah cok sasiriyorum benim neden gecmedi ki
Geçer insallah canım. Benim çok fazla değildi belki ondan çabuk geçti bilemiyorum ama sen doktorun söylediklerine uymalisin. Peki pko var mı sende

Eğer hafif ohss geçiriyorsanız ki doktor hastaneye yatış gerekli demediğine göre hafif olduğunu tahmin ediyorum. Ben de hafif geçirmiştim . Bol bol dinlen, ayaklarını yukarı kaldırıp uzan 10-12 bardak su içersen zamanla hafifler. Doktorumun tavsiyesi dinlen, uzan bol su iç.
Bitkisel vs şeyleri de doktoruna danışmadan şakın kullanma.
Geçmiş olsun sağlıkla dünyaya gelir bebeğin inşallah.

Allah razi olsun beklicez artik bakalim ...tamam saolasin ...amin insallah bebegim saglikli olur

Arkadaşlar merhaba yazdıklarınızı okudum ve bende yazmak istedim ben 1 yıllık evliyim 6 aydır cocuk düşünüyoruz ama olmadı doktor pko dedi ve klomen kullandım istenilen büyüme olmadı iğne verdi gonal f 75 lik sadece 4 güğn vuruldum yumurtalıklar 17 mm olmuş ve cok yumurtam olusmus e2 testi yaptı 4000 lerde cıktı çatlatma iğnesini yapamam şimdi 2 gün bekleyelim dedi dün gittim çatlatıcam dedi biraz sıvı birikmesi olabilir dedi ilişki verdi bgnden itibaren ama şu an benim 15-20 arası yumurtam var çoğul gebelik riskim var ve su toplama riskimde var ben napıcam doktorum kötü bişey demio ama benim kafamda okudukca bişeyleri korkum dahada arttı

Canım pkolularda ohss bazen tehlikeli olabiliyorMuş.
En doğrusunu doktorun söyler. İçin rahat edecekse başka doktora da git.
Ben pkolu değildim. 15 yumurtam olmuştu. Bebek tutundukca sivim artmisti. Ama bana bi sıkıntı vermedi. Karnım şişmişti.
Doktorum da zaten özellikle belirtti pkolu degilsin çabuk geçer korkma demişti.
Ama benim tedavi olduğum klinite bi arkadas vardı. Pkolu ve ohss olmuştu. .Doktor transfer yapmamisti ona. 2 ay bekleti öyle yapmıştı.

Aslında benim bugüne kadar hiç adet düzensizliğim olmadı ben bi doktora gittim 3 ay önce bize kızdı daha erken ikinizdede skntı yok olur dedi gönderdi olmayınca başka doktora gittim polikistik over sendromu dedi ama ileri deil cok az bir zayıflığın var dedi şu an benim tam ilişki dönemim ilişkiye girsemmi girmesemmi cekincedeyim su toplaması olur ve haddinden fazla yumurtam olduğu için çoğul gebelik riskimde cok olduğu için kafam allak bullak oldu bu konuda acıkcası cokta tecrübesizim dünden beri araştırıorum size yazmak istedim bir de

bir de mesela ohss oluyosa çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra oluo bilginiz varmı dün çatlatma iğnem yapıldı su ana kadar bişey yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…