- 21 Aralık 2016
- 12
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi Sinyorplease
-
Hicbirsey yapmadım canım bol bol dinlen. Dinlenerek geciyorNe yaptin mesela nasil gecti
Ohss yumurtaligin asiri uyarilmasi bazilsri pcoslu olunca oluyo ama benim yumurta fazlaligim vardi ondan oldu karna sivi birikmesi ve yumurtaliklarin capinin buyumesiOhss nedir?
Gecmis Olsun , rahat bir hamilelik geçirmeniz dileğiyleOhss yumurtaligin asiri uyarilmasi bazilsri pcoslu olunca oluyo ama benim yumurta fazlaligim vardi ondan oldu karna sivi birikmesi ve yumurtaliklarin capinin buyumesi
Geçer insallah canım. Benim çok fazla değildi belki ondan çabuk geçti bilemiyorum ama sen doktorun söylediklerine uymalisin. Peki pko var mı sendeYatiyorum surekli zaten su ic dedi bana yumurta ye tavuk ye dedi bol bol ama onlardan tiksindim yiyemiyorum simdi iki buklum oldum ya duz bile diramiyorum Allah Allah cok sasiriyorum benim neden gecmedi ki
Allah razi olsun saol aminnnnGecmis Olsun , rahat bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle
Insallah ...belkide...yok bende pko saol cnm Allah razi olsunGeçer insallah canım. Benim çok fazla değildi belki ondan çabuk geçti bilemiyorum ama sen doktorun söylediklerine uymalisin. Peki pko var mı sende
Allah razi olsun beklicez artik bakalim ...tamam saolasin ...amin insallah bebegim saglikli olurEğer hafif ohss geçiriyorsanız ki doktor hastaneye yatış gerekli demediğine göre hafif olduğunu tahmin ediyorum. Ben de hafif geçirmiştim . Bol bol dinlen, ayaklarını yukarı kaldırıp uzan 10-12 bardak su içersen zamanla hafifler. Doktorumun tavsiyesi dinlen, uzan bol su iç.
Bitkisel vs şeyleri de doktoruna danışmadan şakın kullanma.
Geçmiş olsun sağlıkla dünyaya gelir bebeğin inşallah.
Pko yoksa hiç kafana takma. Bol su bol dinlenmeyle geçer. Benim doktorum pko lu değilsin çabuk geçer demiştiInsallah ...belkide...yok bende pko saol cnm Allah razi olsun
Canım pkolularda ohss bazen tehlikeli olabiliyorMuş.Arkadaşlar merhaba yazdıklarınızı okudum ve bende yazmak istedim ben 1 yıllık evliyim 6 aydır cocuk düşünüyoruz ama olmadı doktor pko dedi ve klomen kullandım istenilen büyüme olmadı iğne verdi gonal f 75 lik sadece 4 güğn vuruldum yumurtalıklar 17 mm olmuş ve cok yumurtam olusmus e2 testi yaptı 4000 lerde cıktı çatlatma iğnesini yapamam şimdi 2 gün bekleyelim dedi dün gittim çatlatıcam dedi biraz sıvı birikmesi olabilir dedi ilişki verdi bgnden itibaren ama şu an benim 15-20 arası yumurtam var çoğul gebelik riskim var ve su toplama riskimde var ben napıcam doktorum kötü bişey demio ama benim kafamda okudukca bişeyleri korkum dahada arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?