- 13 Mayıs 2017
- 648
- 956
- 33
- 37
- Konu Sahibi Sinyorplease
-
Novaart ankara’da. Doktorumdan memnunum. Allah razı olsun cok ilgili.bende pko var o yüZden aşırı yumurtam oluyor. İlk tüp bebeğimdi tuttu şükür ama bakalım ne olcak korkuyor insanKorkmayın bişey olmaz. Allah sağlıkla kucaği iza almayı nasip etsin. Maşallah 26 çokmuş:) benim 11 taneyi. Nerde yaptırdınız?
Bende pko olmadığı halde oldu. Zaten nettede gebelik etkilenmez diyor. Kaçıncı haftadasınız? Yaşınız kaçNovaart ankara’da. Doktorumdan memnunum. Allah razı olsun cok ilgili.bende pko var o yüZden aşırı yumurtam oluyor. İlk tüp bebeğimdi tuttu şükür ama bakalım ne olcak korkuyor insan
29 yaşındayım. Daha yeni transferimin 18. Günü son adet tarihime göre 1 ay lık gebe oluyorumBende pko olmadığı halde oldu. Zaten nettede gebelik etkilenmez diyor. Kaçıncı haftadasınız? Yaşınız kaç
Bende pko olmadığı halde oldu. Zaten nettede gebelik etkilenmez diyor. Kaçıncı haftadasınız? Yaşınız kaç
Anladım hayırlısı inşallah.29 yaşındayım. Daha yeni transferimin 18. Günü son adet tarihime göre 1 ay lık gebe oluyorum
Benimde hafifti.yatış falan yapilmadi. Bi kaç güne geçti. Tek şikayetim karnım şiş gibiydi.Bende de pko yoktu ama ohss oldum Allah'tan benimki ileri seviyede değildi yatışım yapıldı ertesi gün karın sisligim çok olmadığından çıkardılar ama hala takip altındayım günde bir buçuk litreden fazla sivi alamiyorum
Sende hamilelik oldumu?Benimde hafifti.yatış falan yapilmadi. Bi kaç güne geçti. Tek şikayetim karnım şiş gibiydi.
Evet şükürler olsun 22.haftamdayım.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize.Sende hamilelik oldumu?
Oooo maşallah süphanaallah allah kucağına almayı nasip etsin inşallah moral oldun bana sağolasın cinsiyeti neeeeEvet şükürler olsun 22.haftamdayım.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize.
Amin cümlemize inşallah. Kız bekliyoruz nasipse:)Oooo maşallah süphanaallah allah kucağına almayı nasip etsin inşallah moral oldun bana sağolasın cinsiyeti neeee
Ooo maşallahhh banada nasip olur inşallahhAmin cümlemize inşallah. Kız bekliyoruz nasipse:)
Olur inşallah. Bol dua edin.Ooo maşallahhh banada nasip olur inşallahh
İnşallah herkes kucağına sağlıklı alsın kucagına. Teşekkür ederimBende 2 yıl önce ohss olmuştum. Bebeğim düştü ama düşük sebebim ohss oldugunu söylemedi doktor. Büyük ıhtımal tiroid de. Düştü demişti. Canınızı sıkmayın. Moralinizi bozmayın Allahın izniyle saglıklı alırsınız bebeklerinizi inşallah
OHSS oldugu hamileliginde saglikli dogum yapan tanimiyorum demenin neresi sacmalamak olyor? Ayrica sen kendini kim ne saniyorsun da bana sacmalama diyebiliyorsun.Saçmalıyorsun alakasız şeylerden bahsediyorsun.
Ben iki kere OHSS oldum hosuna gitmiyor olabilir basimdan geceni ve arkadaslarimin basindan geceni yaziyorum tecrubemi neden moral bozmaya calisayim.Ne kadar can sıkıcı moral bozucu bir insansın yazılcak şey var yazılmıycak şey var hayret bişeysin
Bende suan hamileyim aynı zamanda ohss yim!! O zaman bosuna sevinmeyim bebeğim ölecek öylemi??? Benimde ikinci ohss olusum. Suraya moral bozucu seyler yazmak doğru değil!Ben iki kere OHSS oldum hosuna gitmiyor olabilir basimdan geceni ve arkadaslarimin basindan geceni yaziyorum tecrubemi neden moral bozmaya calisayim.
Bende suan hamileyim aynı zamanda ohss yim!! O zaman bosuna sevinmeyim bebeğim ölecek öylemi??? Benimde ikinci ohss olusum. Suraya moral bozucu seyler yazmak doğru değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?