- Konu Sahibi Sinyorplease
-
MerhabaGeçer insallah canım. Benim çok fazla değildi belki ondan çabuk geçti bilemiyorum ama sen doktorun söylediklerine uymalisin. Peki pko var mı sende
Canım benim doktorum hamileyken geçer demişti zamanla geçiyor yani. Şişkinliği inmesi hamile olmadığın anlamına gelmiyor bence. Evet benim siskinlik geçince karın düzeldi. Tabi benim bebegimin kalbi durdu sonrasındaMerhaba
Ben de gecen salı asılma oldum. Doktorum kac yumurtam oldugunu soylemedı ben de baska hastanede baksa doktora gorundum bır cok yumurta saydı kucuk kucuk ohss olabılırsın dedi. ama benım doktorum tedavıme devam ettı. catlama ıgnesıyle bırlıkte 8 gun boyunca dostınez kullandım ohss olmamak ıcın ama dostınex almaya basladıgımdan ıtıbaren kıvrandım ve karnım balon gıbı sısmeye basladı. gobegım gogsumun onune gectı kı gogsum 94 cm 67 cm olam belım 84 cm oldu. kılom 71 oldu ve boyum 160 top gıbı oldum. Acıle gittik acildeki kan testim beta hcg 15 çıktı sabaha kadar beklettıler ozel ızınle cıkardılar. Pazartesı kendı doktorum her sey normal deyıp yolladı benı. Doktorum beta hcg ıcın cok erken ılac artırmıstır dedı.2 gundur hıc ılac almıyorum ve kılom 69 a dustu gogus 94 kaldı belım 78 gobek 88 e ındı. Ya dostinexin yan etkileri gecıyor ya ohss bıtıyor. ve sancılarım cok azaldı cok rahatladım mide bulantılarım geçtı. Dün idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı. asılama olalı dun 7. gunumdu catlama ıgnesı olalı 9. gundu Şimdi sorum şu
Acaba şişkinliğimin bu kadar çabuk geçmesi hamile olmadığımı mı gösteriyor
Siz de ohss geçince karın düzelmiş miydi
teşekkurler
OHSS olduktan sonra saglikli dogum yapan hala duymadimCanım benim doktorum hamileyken geçer demişti zamanla geçiyor yani. Şişkinliği inmesi hamile olmadığın anlamına gelmiyor bence. Evet benim siskinlik geçince karın düzeldi. Tabi benim bebegimin kalbi durdu sonrasında
Gercekten mi bak ben bunu bilmiyordum. Doktoruma bu konuyu soracağımOHSS olduktan sonra saglikli dogum yapan hala duymadimuzuldum
hafıfse bol su proteın ve dınlenmek
ohss ile sağlıklı doğum yapmanın ne ilgisi var ki anlamadım ?OHSS olduktan sonra saglikli dogum yapan hala duymadimuzuldum
Ne kadar can sıkıcı moral bozucu bir insansın yazılcak şey var yazılmıycak şey var hayret bişeysinOHSS olduktan sonra saglikli dogum yapan hala duymadimuzuldum
Saçmalıyorsun alakasız şeylerden bahsediyorsun.Bir ilgisi yok ama dediğim gibi ohss olam sonra sağlıklı doğum yapan tanımıyorum.
Bende suan ohss yim o zaman benim bebeklerimde mi ölcek!!! İnsannın moralini neden boZarlar hiç anlamam hayret bşey yaSaçmalıyorsun alakasız şeylerden bahsediyorsun.
Takılmayın bilip bilmeden yorum yapiyor bazıları. Bende hafif ohss oldum. Çok şükür herşey yolunda. Ve ohss olan arkadaşlarda yakında doğuracaklar.ohss olayı zaten en hamile kaldıktan sonraya geçmiş oluyor ki.Bende suan ohss yim o zaman benim bebeklerimde mi ölcek!!! İnsannın moralini neden boZarlar hiç anlamam hayret bşey ya
Karnım şiş nefes almakta güçlük çekiyorum doktorum bir gün yatırdı hastanede dün çıktım yarın kontrole gidicem ama değişen bişey yok. Az su içeceksin gğnlük 1 lt dedi dilim dudagım kuruyor susuzluktan zaten su içtigimdede daralıyorum bunlaıyorum iki büklğm geziyorum evde. Zaten korkuyorum bebeğe bişey olcak diye moralim iyice bozuldu. Siz nasıl atlatttınız? Bu arada hamleyim beta degerim çok iyi ilerliyorTakılmayın bilip bilmeden yorum yapiyor bazıları. Bende hafif ohss oldum. Çok şükür herşey yolunda. Ve ohss olan arkadaşlarda yakında doğuracaklar.ohss olayı zaten en hamile kaldıktan sonraya geçmiş oluyor ki.
Benim hafif ohss ydi ya. Ve bol su iç dedi doktorum bana. Sadece karnım şiş gibiydi. O rahatsız etti beni Bi kaç gündede geçti. Transfer oldunuz mu? Kaç yumurta toplanmıştı ki?Karnım şiş nefes almakta güçlük çekiyorum doktorum bir gün yatırdı hastanede dün çıktım yarın kontrole gidicem ama değişen bişey yok. Az su içeceksin gğnlük 1 lt dedi dilim dudagım kuruyor susuzluktan zaten su içtigimdede daralıyorum bunlaıyorum iki büklğm geziyorum evde. Zaten korkuyorum bebeğe bişey olcak diye moralim iyice bozuldu. Siz nasıl atlatttınız
Transferim oldu hamileyim ben 26 yumurta toplandı hamile olduguumu öğrendiğimde karnım şişdi. Doktorum 1 lt su içeceksin günde dedi cok agır geçirmiyormusum ona göre ama bana göre çok agır şeyler yasıyorum. Ben gecen yıl aşılama yaptırmıştım o zamzan da ohss oldum 9 gün hastanede yattım ama hamile kalamıştım. Şimdi hamileyim ama ohss de hamilelik etkiler diye korkuyorum bebegiBenim hafif ohss ydi ya. Ve bol su iç dedi doktorum bana. Sadece karnım şiş gibiydi. O rahatsız etti beni Bi kaç gündede geçti. Transfer oldunuz mu? Kaç yumurta toplanmıştı ki?
Korkmayın bişey olmaz. Allah sağlıkla kucaği iza almayı nasip etsin. Maşallah 26 çokmuş:) benim 11 taneyi. Nerde yaptırdınız?Transferim oldu hamileyim ben 26 yumurta toplandı hamile olduguumu öğrendiğimde karnım şişdi. Doktorum 1 lt su içeceksin günde dedi cok agır geçirmiyormusum ona göre ama bana göre çok agır şeyler yasıyorum. Ben gecen yıl aşılama yaptırmıştım o zamzan da ohss oldum 9 gün hastanede yattım ama hamile kalamıştım. Şimdi hamileyim ama ohss de hamilelik etkiler diye korkuyorum bebegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?