Ohss olanlar var mı

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Yattığım yerden yazıyorum. Sıvı çekecekler zor mu ya. Korktum resmen

Şuan hastanede yatıyorum bu garip hastalık için ve 5 gün evde agrı cekmeme rağmen 5 güngürde hastanede yatıyorum. Daha ne kadar yatarım bilmiyorum.

Çok geçmiş oksun ilk belirtiler neydi ne zaman ortaya çıktı
Catlatma iğnesi vuruldum sabah 10 da aksam 7 gibi kasıklarımda hafif hafif ağrılar başladı derken her gecen gün agrı arttı yumurtalıklarımda şişlikler hissediyordum derken 5. Gün sokakta dayanılmaz bir agrı nefes almamı dık durmamı engelliyordu hemen acile gittim kadın doğuma ve ohss denilip yatışım yapıldı

Catlatma iğnesi vuruldum sabah 10 da aksam 7 gibi kasıklarımda hafif hafif ağrılar başladı derken her gecen gün agrı arttı yumurtalıklarımda şişlikler hissediyordum derken 5. Gün sokakta dayanılmaz bir agrı nefes almamı dık durmamı engelliyordu hemen acile gittim kadın doğuma ve ohss denilip yatışım yapıldı
Bende oldum ama gebelik yoktu dayanılmaz ağrı

Kızlar eylülde tüpe başlayacaz. Sizce günde 2 klomenle 5 yumurta üreten benim için adetin 2.3.4.5.6. Günleri günde 2 klomen + adetin 4 5 6 günleri menopur 75 lik 3 kutu Ohss olur muyum? Ağır mı sizce bu program

2010 senesınde oldum tam 19 gün hastanede yattım karnım 9 aylık gibiydı çok kötüydüm olum rıskım bile vardı hamile ve ikiz bebek beklıyodum çok zor günlerdi rabbım kimseye yaşatmasın oğlum doğdu şuan 6,5 yaşında çok şükür

Kızlar eylülde tüpe başlayacaz. Sizce günde 2 klomenle 5 yumurta üreten benim için adetin 2.3.4.5.6. Günleri günde 2 klomen + adetin 4 5 6 günleri menopur 75 lik 3 kutu Ohss olur muyum? Ağır mı sizce bu program
Sanmıyorum klomenle olucanı ve dozlar çok az genelde bu sorunu pkolu olup çok yumurtası olanlarda oluyo

Kızlar merhaba bnde tuo bebek tedavisi görüyorum bugün doktorum ohss olbilir dedi değerim 4100 yüz inanılmaz siskinlik gaz ağrısı var bu akşam catlatma ignesi vurulcam cuma günü yumurta toplancak değerim çok ku sizce 4100

Back
X