Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oldu üç aydan fazla surdu karbimjn inmesi kiatlerin küçülmesiYattığım yerden yazıyorum. Sıvı çekecekler zor mu ya. Korktum resmen
Bebek vardı dimi.Bende oldu üç aydan fazla surdu karbimjn inmesi kiatlerin küçülmesi
Çok geçmiş oksun ilk belirtiler neydi ne zaman ortaya çıktıŞuan hastanede yatıyorum bu garip hastalık için ve 5 gün evde agrı cekmeme rağmen 5 güngürde hastanede yatıyorum. Daha ne kadar yatarım bilmiyorum.
Catlatma iğnesi vuruldum sabah 10 da aksam 7 gibi kasıklarımda hafif hafif ağrılar başladı derken her gecen gün agrı arttı yumurtalıklarımda şişlikler hissediyordum derken 5. Gün sokakta dayanılmaz bir agrı nefes almamı dık durmamı engelliyordu hemen acile gittim kadın doğuma ve ohss denilip yatışım yapıldıÇok geçmiş oksun ilk belirtiler neydi ne zaman ortaya çıktı
Bende oldum ama gebelik yoktu dayanılmaz ağrıCatlatma iğnesi vuruldum sabah 10 da aksam 7 gibi kasıklarımda hafif hafif ağrılar başladı derken her gecen gün agrı arttı yumurtalıklarımda şişlikler hissediyordum derken 5. Gün sokakta dayanılmaz bir agrı nefes almamı dık durmamı engelliyordu hemen acile gittim kadın doğuma ve ohss denilip yatışım yapıldı
Kesinlikle! Bendede gebelik yoktu.Bende oldum ama gebelik yoktu dayanılmaz ağrı
Ben şimdi tüp bebeğe başlayacağım 100 luk ye ohss oldum 150 lıkte olurum diye çok korkuyorumKesinlikle! Bendede gebelik yoktu.
Ben klomen ve femara kullanarak ohss oldum. Sanırım iki ay sonrasında kendiliğimdem hamile kaldımBen şimdi tüp bebeğe başlayacağım 100 luk ye ohss oldum 150 lıkte olurum diye çok korkuyorum
çok iyi olmuş cnm maşallahBen klomen ve femara kullanarak ohss oldum. Sanırım iki ay sonrasında kendiliğimdem hamile kaldım
Darısı tüm isteyenlere inşallah şu mübarek günde.çok iyi olmuş cnm maşallah
Vucudüna ilaç yüklemek zorunda kalmamışsın
Sanmıyorum klomenle olucanı ve dozlar çok az genelde bu sorunu pkolu olup çok yumurtası olanlarda oluyoKızlar eylülde tüpe başlayacaz. Sizce günde 2 klomenle 5 yumurta üreten benim için adetin 2.3.4.5.6. Günleri günde 2 klomen + adetin 4 5 6 günleri menopur 75 lik 3 kutu Ohss olur muyum? Ağır mı sizce bu program
Duramadım doktora sordum inşallah Ohss olursun dedi:)Sanmıyorum klomenle olucanı ve dozlar çok az genelde bu sorunu pkolu olup çok yumurtası olanlarda oluyo
İnş olmassın çok ciddi birşey çünkü yaşayan bilirDuramadım doktora sordum inşallah Ohss olursun dedi:)