Cilt Bakımı Ürünleri oht peptide3 kullanan var mı??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ay_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2007
6
0
86
43
İzmir
Şu sıralara mucize krem diye öyle sık bahsediliyorki..Almayı düşünüyorum.aranızda kullanan varmı???

Eklentiler

• $faceurun_07.gif
    19,1 KB · Görüntüleme: 638
aysuncum ... ben temizleme sütü olarak roc 3 in 1 , tonik hassas ciltler için tonik ve OHP peptide 3 nemlendirici kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır. İlk hafta değil ama sonraki haftalar etkisini çok çok iyi gösterdi. Ben çok memnunum sana ve diğerarkadaşlara tafsiye ediyorum fiyatı 290 ytl. duyrulur.....

canım bende kumpir gibi temzileme sütünü ve nemlendiricisini kullanıyorum çok memnunum

Şu sıralara mucize krem diye öyle sık bahsediliyorki..Almayı düşünüyorum.aranızda kullanan varmı???

sadece palavra paranı çöpe atmak istiyorsan bilemem hala taksitlerini ödüyorum , arkadaşım italyaya gitmişti pazarda 10 EUR satılıyormuş :1shok: yaa nüket duru kullanıyormuş diye bende aldım ama sonra kadını yakından gorunce anladım:1no2: ayrıca botoksluymuş...

Yazını okuyunca şok oldum :)) Nükhet Duru çok bahsediyordu çok etkili reklamalrında heleki 10 eur şok şok.Teşekkür ederim canım dikkate alıcam

dejavu'nun dudak dolgunlastırıcısını aldım , dıgerlerınden cok farklı şu ana kadar en etkilisi diyebılırım. dudak konturunu belırgınlestırıyor ve en onemlısı dıger kullandıklarıma gore en uzun surelı dolgunlugu koruyor ... bu ugurda çook para harcadım :1yes2: ama su ana kadar ki en basarılı tespitim.. dene derim...biraz dıgerlerıne gore bıraz pahalı ama en azından ışe yarıyor

ya bende bu dudak dolgunlaştırıcılara taktım kullanan var mı acaba

dejavu'nun dudak dolgunlastırıcısını aldım , dıgerlerınden cok farklı şu ana kadar en etkilisi diyebılırım. dudak konturunu belırgınlestırıyor ve en onemlısı dıger kullandıklarıma gore en uzun surelı dolgunlugu koruyor ... bu ugurda çook para harcadım ama su ana kadar ki en basarılı tespitim.. dene derim...biraz dıgerlerıne gore bıraz pahalı ama en azından ışe yarıyor

ya bende bu dudak dolgunlaştırıcılara taktım kullanan var mı acaba

Ben sally hansenda kullandım ama geçici dolgunluk veriyor yani sürdüğün anda ama sonrasında geçiyor ama oht peptite 3 bir aydır sürüyorum dudaktaki çizgileri azaltıp dudağa dolgunluk veriyor ama günde 3 kere sürülmesi gerekiyor diğer markalardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum bir ara city lips kullandım o hiçbir işe yaramadı eğer dudak için bir ürün alacaksan oht peptite 3dudak dolgunlaştırıcıyı tavsiye ederim.

Bu dejavuda anlık dolgunluk verenlerdenmi?

Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım....
Bende bu ürünü kullandım yani Nükhet Duru çok reklamını yaptı ama ben faydasını göremedim.Paranızı çöpe atmayın derim ben....:1no2:

İyi günlerde kullan hayatım, begenmezsen onerımı dıkkate al ,gercekten basarılı

STRİVECTİN SD Ben bunu kullanıyorum. oht ile aynı özelliklre sahip bi krem. Madonna nın kullandığı krem olarak biliniyor. Botoks etkisi var. Ayrıca ciltteki lekelere de iyi geliyor. Aynı markanın göz çevresi için kremi de var. Fiyat olarak pahalı ürünler ama uzun vadede sonuç veriyorlar.

cildimdeki sivilce lekeleri için krem araştırıyordum.replexionu çok önerdiler. bende 230 ytl ye aldım.ama kullanırken bile hiç bir işe yaramadı tam fiyasko yani.ayrıca strivectin ve oht peptide3 için de araştırdım pek memnun olanı duymadım.şimdi de dejavu çıktı.ama o da kırııklık için miş.ben asıl lekeler için arıyorum ama bir türlü istediğimi bıulamadım.bir çok marka denedim estee lauder falan ama hepsi boş çıktı.
cildim yağlı olduğu için efaklar k kullanıyorum..idare ediyoruz işte.ama llekeler için tavsiyenz varsa ilgilenirim.

mesure'cim bende aldım oht peptide 3 ü 2 gündür kullanıyorum.
benim üst dudak konturum belli değil ve dudaklarım çok renksiz
ne kadar süre sonra etkili oluyo peki?

Sally hansen gibi anlık dolgunluk vermiyor o yüzden sadece 2 gün kullanarak bir sounç elde edilmez ben 1 ay oldu kullanalı dediğim gibi dudağı pürüzsüzleştiriyor bende kuruluktan kaynaklanan çizgiler oluşuyordu ancak onları düzeltti ama yinede çokta istediğim sonucu elde etmedim en iyisi bu tür ürünlere fazla para harcamamak.

Ohtpeptide3 ü, kasım 2005 de 229 YTL verip aldım.Düzenli olarak sabah akşam kullandım ancak yüzümde herhangi bir düzelme olmadığı gibi ayva tüyleri kalınlaştı ve çoğaldı.Şimdi onları yoketmeye uğraşıyorum.Para tuzağı.Böyle bir duruma Nükhet Duru nasıl alet oldu hayret?...

bendede tüm ürünleri var serumları bile düzenli kullandığım halde hiç bir faydasını görmedim kesinlikle tavsiye etmiyorum bende tüylerde kalınlaşma oldu hiç ona yormamıştım belkide bende de bu ürünlerden dolayı olmuştur

para tuzağı başka bişey değil

tek memnun kaldığım ürünü yüz yıkama jeli ama onada okadar para vermeye gerek yok nivea da benzer ürünler çok

oht peptide 3 dudak dolgunalstırıcı yüz ve göz kremi hatta sonrasında oht peptide 3 for smokers ve peelingi hepsinden cok memnun kaldım.yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.

10 EUROya alinan oht kesinlikle sahtedir onu soylıyım once..
yanı yurtdısında bazı seyler daha ucuzdurama10 euro da degıldır bır 60-90 dolardır burda 290 ytl olan urun..
hicbir krem duzenlı olarak 2.5-3 ay kullanılmadan sonuc vermez, leke icin mutlaka asitli krem ve peelingleri oneririm

kızlarr merhaba bende yeni katıldım aranıza dejavu nasıl etkilimi birde fiyatını sorcam yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…