Şu sıralara mucize krem diye öyle sık bahsediliyorki..Almayı düşünüyorum.aranızda kullanan varmı???
kimse yokmu
aysuncum ... ben temizleme sütü olarak roc 3 in 1 , tonik hassas ciltler için tonik ve OHP peptide 3 nemlendirici kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır. İlk hafta değil ama sonraki haftalar etkisini çok çok iyi gösterdi. Ben çok memnunum sana ve diğerarkadaşlara tafsiye ediyorum fiyatı 290 ytl. duyrulur.....
10 EUROya alinan oht kesinlikle sahtedir onu soylıyım once..
yanı yurtdısında bazı seyler daha ucuzdurama10 euro da degıldır bır 60-90 dolardır burda 290 ytl olan urun..
hicbir krem duzenlı olarak 2.5-3 ay kullanılmadan sonuc vermez, leke icin mutlaka asitli krem ve peelingleri oneririm
sadece palavra paranı çöpe atmak istiyorsan bilemem hala taksitlerini ödüyorum , arkadaşım italyaya gitmişti pazarda 10 EUR satılıyormuş :1shok: yaa nüket duru kullanıyormuş diye bende aldım ama sonra kadını yakından gorunce anladım:1no2: ayrıca botoksluymuş...
bu ürünü ben italyada hiç görmedim. ama amerikada 120-130 dolar. bence yalnışın var. 10 euroya bunun kutusunu bile alamazsın... olsa olsa bizim pazarlarda satılanlar gibi sahtedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?