senağlama kızlar konuya şöyle başlayım ben yeni evliyim eşim 3 ay oldu işyeri açalı iişleri şuan pek iyi gitmiyor para açısından kaynanama 2 aylık kredi kartı taksidimiz duruyor ödemeyemedik.. o bunu bugün bana laf yaptııı:gitme: sinirim çok bozuldu yokk biz tatile gitmişiz borcunu vermemiş oğlu ya tamam tatile gittik ama eşim çok ucuza bir bilet buldu yararlanalım dedi yararlandık gitmeyebilirdikte ama eşim ısrar etti olsun işler yoluna girer dedi gel kafamızı dinleyelim falan dedi... neyse düğünümde takılan takıları kaynanamlar kuyumcuya borç yapmışlar hala onu ödememişler:1shok:mafoldumben bugünde bana diyor oğlumun her yere borcu var hiç düşünmüyor falan.. bende dedim anne hiç biryere borcu yok bir tek sana var onuda vericez bu ay bitcek dedim... ay yok dedi kuyumcunun borcu oğlunun borcuymuş o ödemeye mecburmuş yok babasının maaşını çekmişler düğün zamanı masraf ypmışlar çocuğuna bende dedim anne o sizin oğlununz tabiki yapıcaksınız bide dedim anne biz kız tarafı olarak acele etmedik düğün için size ne zaman uygun olursa ozaman yapın dedik.yokk oğlum bana bakmak zorunda ben kocama güvenmiyorum bana oğlum bakıcak hemen evlendi kese ayırmak yok... (tatile gitmişiz onu zaten habire kafama kaktı onunda borcu var ama oda gitti tatile bende bunu söyledim kendisine..

(bu arada kendi evli kızı yani görümceme onlar bakıyor kayımpederimin evinde kira vermeden oturuyorlar torunları hergün kaynanamda yiyip içiyor kızı desen banyo yapmaya bile anasına çıkıyor onunda kaynanama kredi kartı taksit borcu var işleri düzgün gitmediği için ödemeyemediler ama kaynanam bunları laf etmiyor onlarda şuan tatildeler hiç kimsenin umru değil herşeyi benim eşimden bekliyor)))) bende eşimi aradım gel dedim annene taksit borcumuzu ödeyelim bitsin gel annenlede konuş dedim oda tamm dedi geliyor yolda wallahi oda bunaldı zaten işyerin de işler kötü gittiiği için bide kaynanam böyle yapıyor nasıl sinirimi bozuyor anlatamamkötükedihüso kıslar uzun oldu nolur akıl verin anlamadığınız yer olursa sorun cvplarım